Moderni laitehallinta

Paras
työpaikkakokemus

Haluatko kuulla, kuinka sinun yrityksesi voisi helpottaa arkeaan modernin työn palveluidemme avulla? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Työskentele missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta.

Työ yrityksissä on murroksessa. Työntekijät odottavat palveluiden olevan käytettävissä millä tahansa päätelaitteella mistä ja milloin tahansa, mikä asettaa yrityksille uudenlaisia vaatimuksia.

Oletko jo suunnitellut, kuinka sinun yrityksessäsi jatkossa tarjotaan palveluita ja millä niitä on mahdollista käyttää? Entä oletko pohtinut, miten työntekijäsi voisivat tehdä yhteistyötä ja viestiä keskenään nykyistä tehokkaammin?

Telian modernin työn palvelukokonaisuus tarjoaa IT-arjen haasteisiin ratkaisun yhdestä pisteestä.

Tehokas arki

Huolehdimme puolestasi yrityksesi laitteiden hankinnasta, hallinnasta, huollosta ja kierrätyksestä. Voit hankkia laitteet palveluna, kertahankintana tai rahoituksella.

Laitteet palveluna
Hankintapalvelu
Monipuolinen laitekauppamme
Laitteiden elinkaaripalvelut
Laitehallintapalvelut
Lisälaitteet ja tarvikkeet

Moderni työ - Tehokas arki

Tuottava arki

Tarjoamme Microsoftin tuottavuusratkaisuihin sekä toimiston laitteisiin ja ratkaisuihin liittyvät käyttöönotot ja konsultoinnit. Saat myös LAN:in ja neuvotteluhuoneen palveluna.

Office 365 -tuottavuusratkaisut
Etätyö


Modernin työn workshopit:

  • Tuottavuus ja Teams
  • Moderni laitehallinta
  • Tuottavuusympäristön turvallisuus
Mies tietokoneella pöydän ääressä

Turvallinen arki

Turvaamme arkesi tarjoamalla tietoturvaratkaisut ja -palvelut työskentely-ympäristösi suojaamiseksi tietoturvauhkilta.

Päätelaitteiden suojaus
Tietomurtojen havainnointi ja hallinta
Office 365 -tietoturvakartoitus

Moderni Työ - Turvallinen arki

Sujuva arki

Käytössäsi on Yhteys-konferenssissa Vuoden Service Desk -kilpailun voittajaksi jo kahdesti valittu Service Desk -palvelutiimimme. Tarvittaessa ammattilaisemme saapuvat auttamaan työntekijöitäsi myös paikan päälle.

Service Desk -palvelu yrityksille

Service desk

Hallittu arki

Modernin työn palvelupaketeilla koostat juuri sinun yrityksesi näköiset modernin työn palvelut. Modulaarisesta tarjoomasta voit valita tarvitsemasi palvelut, jotka tukevat yrityksesi kasvua sen eri vaiheissa. Hallinta- ja valvontapalveluilla ylläpidämme ja valvomme yrityksesi IT-palveluita, jotta voisit nukkua yösi paremmin.

Hallinta- ja valvontapalvelut

Mies tietokoneella pöydän ääressä

Sinua saattaa myös kiinnostaa

ribbon

Modernin työn kypsyysanalyysi

Millaisessa modernin työskentelyn kehitysvaiheessa sinun yrityksesi on? Ota siitä selvää täyttämällä lyhyt kyselymme; saat veloituksetta automaattisesti generoidun raportin, joka auttaa hahmottamaan yrityksesi nykytilaa sekä sitä, millaisia modernin työn rakennuspalikoita yrityksesi voisi hyödyntää IT-arjessaan.

Lue lisää

ribbon

IT-ympäristön kypsyysanalyysi

Pystytkö hahmottamaan selkeästi kokonaiskuvan yrityksesi IT-ympäristöstä? Kattavan kypsyysanalyysimme avulla saat veloituksetta selville sekä yrityksesi palveluiden nykytilanteen että tavoitetilan, ja löydät helpommin kriittisimmät kehityskohteet sekä merkittävimmät mahdollisuudet.

Lue lisää