ASENNUSOHJE (WINDOWS LIVE MAIL)

Windows Live Mail ei tue Exchange-protokollaa, mutta voit lisätä Sähköposti ja kalenteri -tilisi Windows Live Mailiin käyttäen IMAP-protokollaa.

Huom! Mikäli sähköposti ja kalenteri -palvelu asennetaan käyttöön muulla kuin Exchange-protokollalla, kaikki palvelun ominaisuudet eivät ole käytettävissä. Suosittelemme aina Sähköposti ja kalenteri -palvelun kanssa käytettäväksi sähköpostisovellukseksi Microsoft Outlook -sovellusta sekä Exchange-protokollaa.

Sähköposti ja kalenteri asennetaan Windows Live Mail -sovellukseen käyttäen seuraavia asetuksia:

Sähköpostiosoite - Oma sähköpostiosoitteesi
Salasana: Sähköpostilaatikkosi salasana

Saapuvan postin palvelimen laji - IMAP
Saapuvan postin palvelin - he10.nebula.fi
Tämä palvelin edellyttää SSL-suojausta - Kyllä
Portti - 143

Lähtevän postin palvelin - he10.nebula.fi
Tämä palvelin edellyttää SSL-suojausta - Kyllä