Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

Pilvi-, konesali- ja
hybridipalvelut

Ketteryyttä, kustannustehokkuutta,
toimintavarmuuttaja hallittavuutta.
Saavuta tavoitteesi monipuolisten 
pilvipalveluidemme tuella.


Ota yhteyttä

Monipuolisuutta ja jatkuvuutta, mitkä pohjautuvat maailman turvallisimmalle runkoverkolle

Monipuolisen tarjoomamme ansiosta pystymme yhdistämään oikeat ratkaisut oikeaan tarpeeseen, halusit sitten hyödyntää yksityistä pilveä, konesalia tai julkista pilveä – tai näiden kaikkien yhdistelmää eli hybridiympäristöä. Tarjoamme jatkuvia palveluita, joilla varmistat palveluidesi turvallisuuden ja toimintavarmuuden myös jatkossa. Globaalin runkoverkkomme avulla voimme liittää nykyisen yritysverkkosi ketterästi yli 300 kohteeseen maailmassa ja tarjota nopeita yhteyksiä myös suoraan eri julkipilvien välillä.

Telia Inmics-Nebula Pilvi- ja konesalipalvelut

Tilanne haltuun nykytilan kartoituksella

Luomme kanssasi tilannekuvan, jonka avulla tunnistat pilviympäristösi kehityskohteet ja löydät parhaimmat ratkaisuvaihtoehdot. Olemme alusta alkaen tukenasi IT-ympäristön liiketoimintakeskeisessä suunnittelussa ja kustannustehokkaan hybridikokonaisuuden kehittämisessä. 

Telia Inmics-Nebula Managed Kubernetes

Muutostenhallintaa ja
kehitystyötä yhteisvoimin

Liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti. Kun liiketoiminta asettaa uusia tavoitteita, myös IT-ympäristön on elettävä niiden mukana. Me autamme synkronoimaan pilvi- ja konesaliympäristösi liiketoimintasi kanssa niin, että ympäristösi toimii optimaalisesti ja tavoitteet saavutetaan tehokkaasti. Tietohallinnon ja liiketoiminnan yhteispelillä luot puitteet suunnitelmalliselle kehittämiselle, kustannustehokkuudelle ja ketteryydelle. 

Telia Inmics-Nebula Managed Kubernetes

Ketteryyttä, kustannustehokkuutta ja hallittavuutta pitkällä tähtäimellä

Hyvin suunnitellut pilvi- ja konesaliympäristöt luovat vankan perustan kustannustehokkuudelle ja tietoturvalle. Tuemme yritystäsi digitaalisia liiketoimintapalveluita tukevien pilvipalveluiden nopeassa käyttöönotossa ja niiden toimintavarmuuden takaamisessa. 

Onnistu uuden kehittämisessä

Kun yrityksesi haluaa kehittää uutta tai automatisoida ja ketteröittää prosesseja, me tuemme nopeuden ja laadun takaamisessa sekä autamme vähentämään manuaalista työtä. Suunnittelemme ja rakennamme oikeat puitteet liiketoimintasi tavoitteet huomioiden.

Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

Ratkaisukokonaisuudet

ribbon

Cloud HealthCheck

Luomme tilannekuvan pilvi- tai konesaliympäristösi vahvuuksista, heikkouksista ja kehityskohteista teknologioiden, järjestelmien, tietoturvan, toimintamalllien ja taloudellisten mittareiden osalta. Tilannekuvan pohjalta annamme ehdotuksia ympäristösi tehostamisesta. Kokeneiden ja sertifioitujen pilvikonsulttiemme avulla löydät parhaat käytännöt ja keinot maksimoida pilvesi tuottamat hyödyt.

Tutustu palveluun 

ribbon

Käyttöönotto ja ympäristön modernisointi

Pilvi- ja konesalipalveluiden käyttöönotto on toteutettava huolellisesti, jotta ympäristösi toimii mahdollisimman optimaalisesti ja riskit esimerkiksi tietoturvan tiimoilta voidaan välttää. Tarjoamme pilvi- ja konesaliympäristön käyttöönottamiseen tiekartan, joka lähtee liikkeelle tilannekuvasta ja ratkaisumallien tuottamisesta, jatkuu luoden jatkuvien palveluiden toimintaa tukevat käytännöt sekä lopulta tuo tehokkaat jatkuvat palvelut ympäristöön.

Tuemme matkasi jokaista vaihetta, halusit sitten uudistaa ympäristösi pilvipalveluilla, siirtää kapasiteettisi takaisin konesaliin tai hyödyntää hybridiympäristöä.

Tutustu palveluun

ribbon

Managed Cloud

Monipuolisella Managed Cloud -palvelulla varmistat palveluidesi yhteentoimivuuden ja jatkuvuuden. Tuotamme tueksesi kattavaa raportointia ja autamme kokonaisuuden hallinnassa aina muutoksista kustannustehokkuuteen ja toimittajahallintaan. Palveluun sisältyy myös pilviarkkitehdin konsultointi tarvittaessa (on-demand). 

Tutustu palveluun

ribbon

Telia Managed Service for Kubernetes

Asiantuntijoidemme tuella saat nyt vaivatta kaikki konttiorkestroinnin hyödyt käyttöösi ilman laajaa Kubernetes-osaamista. Rakennamme ympäristön ja operoimme sitä puolestasi, jotta säästät aikaasi liiketoimintasi kehittämiselle.

Tutustu palveluun
 

 

"Telia Inmics-Nebulan ammattilaiset ovat opastaneet meitä käyttämään fiksusti koko hybridiä arkkitehtuuriamme. He ovat rakentaneet meille yhteyksiä infrastruktuuristamme julkipilveen sekä konsultoineet meitä esimerkiksi tietoturvakovennusten tekemisessä.”

Ari Hietala, Woikoski

Tutustu

Palvelut ja kumppanit

Julkinen pilvi

Amazon Web Services

Amazon Web Services on globaalisti tunnettu julkinen pilvipalvelu, joka on niittänyt mainetta erityisesti ketteryytensä, skaalautuvuutensa ja luotettavuutensa tiimoilta. Alusta kehittyy jatkuvasti monipuolisemmaksi. Olemme AWS:n virallinen jälleenmyyjä, ja meiltä löytyy runsaasti työkaluja ja kokemusta palvelun tehostamiseksi. Kokeneet asiantuntijamme ovat saaneet useita sertifiointeja palvelun hyödyntämisestä.

Tutustu palveluun

Julkinen pilvi

Microsoft Azure

Microsoft Azure on maailmanlaajuisesti saavutettava julkinen pilvipalvelualusta, joka tarjoaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten ja liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen. Me autamme yritystäsi toteuttamaan visioita modernin digitaalisen liiketoiminnan rakentamiseksi tai nykyisen infrastruktuurin modernisoimiseksi Azure-pilvipalvelua hyödyntämällä. Meillä on 50 Microsoft-sertifikaatin ansainnutta asiantuntijaa ja 30 sertifioitua pilviosaajaa.

Tutustu palveluun

Julkinen pilvi

Google Cloud

Google Cloud Platform -palvelun globaali, turvallinen ja skaalautuva infrastruktuuri mahdollistaa innovatiivisen kehittämisen. Googlen virallisena kumppanina toteutamme projekteja, jotka auttavat hyödyntämään Google Cloud -alustaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu palveluun

Yksityinen pilvi

Telia Cloud 9

Telia Cloud 9 on suomalainen yksityinen pilvipalvelu, jonka skaalautuvuus, kustannustehokkuus ja laajat toiminnallisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen. Palvelua käyttäessäsi voit olla varma, että datasi pysyy aina Suomessa. Se on ensimmäinen ISO 27001 -tietoturvasertifikaatin ansainnut suomalainen IaaS-palvelu.

Tutustu Cloud 9 -palveluun

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Modernit konesalipalvelumme tukevat liiketoimintaasi sen kaikissa vaiheissa. Asiantuntijamme auttavat luomaan yrityksellesi kestävän infrastruktuurin datan säilyttämiseen. Kansainvälisillä runkoverkoillamme yrityksesi voi rakentaa yhteyksiä myös eri puolilla maailmaa sijaitseviin toimipisteisiin ja datakeskuksiin.

Tutustu konesalipalveluihin

Konesalipalvelut

Telia Helsinki Data Center

Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus, joka tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita kaikille yrityksille ja organisaatioille. HDC mahdollistaa myös nopeat yhteydet julkisen pilven palveluihin. Datakeskus muodostaa perustan myös tulevaisuuden palveluille, kuten robotiikalle, IoT:lle sekä 5G:lle. Sen suunnittelun taustalla on ollut yritysten muuttuva ja haasteellinen toimintaympäristö, joka edellyttää entistä innovatiivisempaa datan hyödyntämistä. 

Tutustu lisää

Julkinen pilvi

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business on etätyön mahdollistava, turvallinen pilvipalvelu, jonka avulla työskentely sekä toimistosi sisäinen ja ulkoinen viestintä onnistuu tehokkaasti missä ja milloin vain, laitteesta riippumatta. Lisäksi Microsoft 365 -lisensoinnilla saavutetaan suurempi työn tehokkuus.

Tutustu palveluun

Ratkaisut konesaleihin

Hewlett Packard Enterprise

HPE tarjoaa älykkäitä ja suorituskykyisiä IT-ratkaisuja konesalin uudistamiseen. Asiantuntijamme tuntevat HPE:n ratkaisut ja auttavat valitsemaan niistä yrityksellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Tutustu A-Insinöörien tarinaan