Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

Konesali- ja pilvipalvelut

Ketteryyttä, kustannustehokkuutta, hallittavuutta ja joustavuutta. Saavuta tavoitteesi monipuolisten pilvipalveluidemme tuella.

Ota yhteyttä

Monipuolisuutta ja jatkuvuutta, joka pohjautuu maailman turvallisimmalle runkoverkolle

Monipuolisen tarjoomamme ansiosta pystymme yhdistämään oikeat ratkaisut oikeaan tarpeeseen, halusit sitten hyödyntää yksityistä pilveä, konesalia tai julkista pilveä – tai näiden kaikkien yhdistelmää eli hybridiympäristöä. Tarjoamme jatkuvia palveluita, joilla varmistat palveluidesi turvallisuuden ja toimintavarmuuden myös jatkossa. Globaalin runkoverkkomme avulla voimme liittää nykyisen yritysverkkosi ketterästi yli 300 kohteeseen maailmassa ja tarjota nopeita yhteyksiä myös suoraan eri julkipilvien välillä.

 

 

Telia Inmics-Nebula point one

Tilanne haltuun nykytilan kartoituksella

Luomme kanssasi tilannekuvan, jonka avulla tunnistat pilviympäristösi kehityskohteet ja löydät parhaimmat ratkaisuvaihtoehdot. Olemme alusta alkaen tukenasi IT-ympäristön liiketoimintakeskeisessä suunnittelussa ja kustannustehokkaan hybridikokonaisuuden kehittämisessä. 

Telia Inmics-Nebula point two

Muutostenhallintaa ja kehitystyötä yhteisvoimin

Liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti. Kun liiketoiminta asettaa uusia tavoitteita, myös IT-ympäristön on elettävä niiden mukana. Me autamme synkronoimaan pilvi- ja konesaliympäristösi liiketoimintasi kanssa niin, että ympäristösi toimii optimaalisesti ja tavoitteet saavutetaan tehokkaasti. Tietohallinnon ja liiketoiminnan yhteispelillä luot puitteet suunnitelmalliselle kehittämiselle, kustannustehokkuudelle ja ketteryydelle. 

Telia Inmics-Nebula point three

Ketteryyttä, kustannustehokkuutta ja hallittavuutta pitkällä tähtäimellä

Hyvin suunnitellut pilvi- ja konesaliympäristöt luovat vankan perustan kustannustehokkuudelle ja tietoturvalle. Tuemme yritystäsi digitaalisia liiketoimintapalveluita tukevien pilvipalveluiden nopeassa käyttöönotossa ja niiden toimintavarmuuden takaamisessa. 

Onnistu uuden kehittämisessä

Kun yrityksesi haluaa kehittää uutta tai automatisoida ja ketteröittää prosesseja, me tuemme nopeuden ja laadun takaamisessa sekä autamme vähentämään manuaalista työtä. Suunnittelemme ja rakennamme oikeat puitteet liiketoimintasi tavoitteet huomioiden.

Telia Inmics-Nebula päätelaitteiden elinkaarenhallinta

Ratkaisukokonaisuudet

ribbon

Cloud Health Check

Luomme tilannekuvan pilvi- tai konesaliympäristösi vahvuuksista, heikkoiksista ja kehityskohteista teknologioiden, järjestelmien, tietoturvan, toimintamalllien ja taloudellisten mittareiden osalta. Tilannekuvan pohjalta annamme ehdotuksia ympäristösi tehostamisesta. Kokeneiden ja sertifioitujen pilvikonsulttiemme avulla löydät parhaat käytännöt ja keinot maksimoida pilvesi tuottamat hyödyt.

 

ribbon

Pilvipolku

Pilvi- ja konesalipalveluiden käyttöönotto on toteutettava huolellisesti, jotta ympäristösi toimii mahdollisimman optimaalisesti a ja riskit esimerkiksi tietoturvan tiimoilta voidaan välttää. Tarjoamme pilvi- ja konesalimpäristön käyttöönottamiseen tiekartan, joka lähtee liikkeelle tilannekuvasta ja ratkaisumallien tuottamisesta, jatkuu luoden jatkuvien palveluiden toimintaa tukevat käytännöt sekä lopulta tuo tehokkaat jatkuvat palvelut ympäristöön.

Tuemme matkasi jokaista vaihetta, halusit sitten uudistaa ympäristösi pilvipalveluilla, siirtää kapasiteettisi takaisin konesaliin tai hyödyntää hybridiympäristöä.

Tutustu palveluun

ribbon

Managed Cloud

Monipuolisella Managed Cloud -palvelulla varmistat palveluidesi yhteentoimivuuden ja jatkuvuuden. Tuotamme tueksesi kattavaa raportointia ja autamme kokonaisuuden hallinnassa aina muutoksista kustannustehokkuuteen ja toimittajahallintaan. Palveluun sisältyy myös pilviarkkitehdin konsultointi tarvittaessa (on-demand). 

Tutustu palveluun

"Telia Inmics-Nebulan ammattilaiset ovat opastaneet meitä käyttämään fiksusti koko hybridiä arkkitehtuuriamme. He ovat rakentaneet meille yhteyksiä infrastruktuuristamme julkipilveen sekä konsultoineet meitä esimerkiksi tietoturvakovennusten tekemisessä.”

Ari Hietala, Woikoski

 

Palvelut ja kumppanit

Amazon Web Services

Amazon Web Services on globaalisti tunnettu julkinen pilvipalvelu, joka on niittänyt mainetta erityisesti ketteryytensä, skaalautuvuutensa ja luotettavuutensa tiimoilta. Alusta kehittyy jatkuvasti monipuolisemmaksi. Olemme AWS:n virallinen jälleenmyyjä, ja meiltä löytyy runsaasti työkaluja ja kokemusta palvelun tehostamiseksi. Kokeneet asiantuntijamme ovat saaneet useita sertifiointeja palvelun hyödyntämisestä.

Tutustu palveluun

Microsoft Azure

Microsoft Azure on maailmanlaajuisesti saavutettava julkinen pilvipalvelualusta, joka tarjoaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten ja liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen. Me autamme yritystäsi toteuttamaan visioita modernin digitaalisen liiketoiminnan rakentamiseksi tai nykyisen infrastruktuurin modernisoimiseksi Azure-pilvipalvelua hyödyntämällä. Meillä on 50 Microsoft-sertifikaatin ansainnutta asiantuntijaa ja 30 sertifioitua pilviosaajaa.

Tutustu palveluun

Google Cloud

Google Cloud Platform -palvelun globaali, turvallinen ja skaalautuva infrastruktuuri mahdollistaa innovatiivisen kehittämisen. Googlen virallisena kumppanina toteutamme projekteja, jotka auttavat hyödyntämään Google Cloud -alustaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Telia Cloud 9

Telia Cloud 9 on suomalainen yksityinen pilvipalvelu, jonka skaalautuvuus, kustannustehokkuus ja laajat toiminnallisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen. Palvelua käyttäessäsi voit olla varma, että datasi pysyy aina Suomessa. Se on ensimmäinen ISO 27001 -tietoturvasertifikaatin ansainnut suomalainen IaaS-palvelu.

Tutustu Cloud 9 -palveluun

Konesalipalvelut

Modernit konesalipalvelumme tukevat liiketoimintaasi sen kaikissa vaiheissa. Asiantuntijamme auttavat luomaan yrityksellesi kestävän infrastruktuurin datan säilyttämiseen. Kansainvälisillä runkoverkoillamme yrityksesi voi rakentaa yhteyksiä myös eri puolilla maailmaa sijaitseviin toimipisteisiin ja datakeskuksiin.

Tutustu konesalipalveluihin

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business on etätyön mahdollistava, turvallinen pilvipalvelu, jonka avulla työskentely sekä toimistosi sisäinen ja ulkoinen viestintä onnistuu tehokkaasti missä ja milloin vain, laitteesta riippumatta. Lisäksi Microsoft 365 -lisensoinnilla saavutetaan suurempi työn tehokkuus.

Lue lisää Microsoft 365 Business -palvelusta

Hewlett Packard Enterprise

HPE tarjoaa älykkäitä ja suorituskykyisiä IT-ratkaisuja konesalin uudistamiseen. Asiantuntijamme tuntevat HPE:n ratkaisut ja auttavat valitsemaan niistä yrityksellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Lue, kuinka tuemme yhdessä A-Insinööriä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää pilviratkaisuistamme. 

Ota yhteyttä