Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

Konesali- ja pilvipalvelut

Yhdistämme oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen
 

OTA YHTEYTTÄ

MODERNI it-INFRASTRUKTUURI

Modernin konesali- ja pilvi-infrastruktuurin tulee olla ketterää, joustavaa ja kustannustehokasta. Lisäksi sen on oltava skaalautuvaa, toiminnassa ympäri vuorokauden ja tietoturvaltaan huippuluokkaa. Vastaamme näihin haasteisiin yhdistämällä oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Lue lisää: IT-infran uudistajan opas: vaihtoehdot ja vertailu

Meillä on useiden vuosien kokemus konesali- ja pilviteknologioista, ja sertifioidut konsulttimme auttavat sinua käyttöönotoissa sekä automaation ja tuotannon kehityksessä ja ylläpidossa. Autamme valitsemaan tarpeisiisi oikean alustan ja huolehdimme, että ympäristösi toimii 24/7/365.

Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

INdatacenter

INdatacenter-palvelumme avulla sinun ei tarvitse investoida omiin palvelinkoneisiin eikä niiden ylläpitoon, vaan voit vuokrata tarvitsemasi kapasiteetin konesaleistamme.

Vastaamme palvelininfran käytettävyydestä sovituilla SLA-tasoilla ja voimme tarjota valvonnan ja reagoinnin vikatilanteisiin 24/7. INdatacenter-palvelussamme käytössä oleva VMware-teknologia mahdollistaa helpon ja ketterän tavan työkuormien siirtoon nykyisistä konesaleista.

Tutustu tarkemmin

Telia Inmics-Nebula INdatacenter

 

INcloud 9

OpenStack-teknologiaan perustuva INcloud 9 -pilvipalvelu on moderni vaihtoehto omalle infrastruktuurille ja veloitus tapahtuu käytön mukaan. Skaalautuvuus, kustannustehokkuus ja laajat toiminnallisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen.

INcloud 9 -palvelussa voit hajauttaa järjestelmäsi kahteen erilliseen sijaintiin ilman turhia lisäkustannuksia ja nostaa ratkaisusi toimintavarmuuden uudelle tasolle. Pilvialusta tarjoaa joustavuutta ja skaalautuvuutta niin nouseviin kuin laskeviinkin tarpeisiin. INcloud 9 -palvelussa data pysyy aina Suomessa ja palvelumme on ISO 27001 -tietoturvasertifioitu.

Tutustu tarkemmin

 

Telia Inmics-Nebula INcloud 9

Amazon Web Services

Maailmanlaajuisesti tunnettu, kustannustehokas ja joustava pilvialusta suomalaisten osaajien avustuksella tuotettuna. Palvelumme kautta tehostat pilvialustan ketteryyttä ja skaalautuvuutta sekä löydät parhaat käytännöt alustan hyödyntämiseksi. Asiantuntijoillamme on yli 50 erilaista sertifiointia Amazon Web Services -palveluista. Olemme myös AWS Advanced Consulting Partner.

Lue lisää

Amazon Web Services

Microsoft Azure

Tarjoamme Pohjoismaiden parhaat osaajat avuksesi, Pohjoismaiden asiakaslähtöisimmällä asenteella. Yhdistämällä meidän palvelumme Microsoft Azure -palveluiden kanssa saat toimintavarman ratkaisun, joka tukee liiketoimintasi kehittymistä. Olemme myös Microsoft kultakumppani kuudessa eri kategoriassa.

Lue lisää

Microsoft Azure

Pilvipalveluiden ostajan opas

Mitä asioita kannattaa harkita ennen pilveen siirtymistä? Entä mitkä ovat pilvipalveluiden käyttöönoton yleisimmät sudenkuopat ja kuinka ne voidaan välttää? Vastaukset tähän saat pilvipalveluiden ostajan oppaastamme.

Lataa opas

Telia Inmics-Nebula pilvipalveluiden opas

Tutustu asiakastarinoihin

ribbon

MESSUKESKUS

Tilanne on kiperä Messukeskuksen odottaessa suosittuun tapahtumaan yli 50 000 kävijää, mutta verkkosivut kaatuvat päivittäin messuja edeltävällä viikolla. Tämä oli arkipäivää vielä pari vuotta sitten. Messukeskuksen kahdeksanhenkinen IT-tiimi veivasi verkkosivuja käsityönä takaisin toimintaan, kunnes infrastruktuuri ja sovellukset päivitettiin INcloud 9 -pilvipalveluun.
 

Lue lisää

ribbon

BASSORADIO

Kasvun taustalla on vahva panostus digitaalisiin kanaviin. Nettiradio, verkkokeskustelut, videoblogit, kaupunkitapahtumat ja intohimoiset tekijät ovat mahdollistaneet myös perinteisen radiotoiminnan laajentamisen valtakunnalliseksi. Bassoradiolla on seuraajia ympäri Suomea ja FM-lähetykset kuuluvat nykyisin suurimmissa kaupungeissa.
 

Lue lisää