Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

Konesali- ja pilvipalvelut

Yhdistämme oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen

OTA YHTEYTTÄ

MONIPUOLINEN OSAAMINEN MAHDOLLISTAA LIIKETOIMINTATARPEISIISI POHJAUTUVAT RATKAISUT

Modernin konesali- ja pilvi-infrastruktuurin tulee olla ketterää, joustavaa ja kustannustehokasta. Lisäksi sen on oltava skaalautuvaa, toiminnassa ympäri vuorokauden ja tietoturvaltaan huippuluokkaa. Vastaamme näihin haasteisiin yhdistämällä oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Oli tarpeenasi sitten julkipilvi, yksityinen pilvi, on-premise-konesali tai näiden yhdistelmä. 

Meillä on useiden vuosien kokemus konesali- ja pilviteknologioista, ja sertifioidut konsulttimme auttavat sinua käyttöönotoissa sekä automaation ja tuotannon kehityksessä ja ylläpidossa. Autamme valitsemaan tarpeisiisi oikean alustan ja huolehdimme, että ympäristösi toimii 24/7/365. 

Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

tELIA cLOUD 9 – suomalainen pilvipalvelu

OpenStack-teknologiaan perustuva Telia Cloud 9 -pilvipalvelu on moderni vaihtoehto omalle infrastruktuurille. Skaalautuvuus, kustannustehokkuus ja laajat toiminnallisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen.

Telia Cloud 9 -palvelussa voit hajauttaa järjestelmäsi kahteen erilliseen sijaintiin ilman turhia lisäkustannuksia ja nostaa ratkaisusi toimintavarmuuden uudelle tasolle, saaden joustavuutta ja skaalautuvuutta niin nouseviin kuin laskeviinkin tarpeisiin. Datasi pysyy aina Suomessa ja palvelu on ISO 27001 -tietoturvasertifioitu.

Tutustu tarkemmin

 

Pilvipolku Telia Inmics-Nebula

Amazon Web Services

AWS on maailmanlaajuisesti tunnettu, kustannustehokas ja joustava pilvialusta. Autamme löytämään parhaat käytännöt alustan hyödyntämiseksi sekä tehostamaan pilvialustan ketteryyttä ja skaalautuvuutta.

Asiantuntijoillamme on yli 50 erilaista sertifiointia Amazon Web Services -palveluista. Olemme myös AWS Advanced Consulting Partner.

Lue lisää

Amazon Web Services

Microsoft Azure

Tarjoamme Pohjoismaiden parhaat ja asiakaslähtöisimmät osaajat avuksesi Azuren käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Olemme Microsoft -kultakumppani kuudessa eri kategoriassa.

Lue lisää

Microsoft Azure

APUA PILVEEN SIIRTYMISESSÄ

Pilvipalveluiden käyttöönotto on suhteellisen helppoa. Moni yritys siirtyykin pilveen ilman sen kummempaa visiota tai suunnitelmaa. Seurauksena voi koitua riskejä tietoturvan, kustannusten ja hallinnan tiimoilta. Pilvipolku-konseptin avulla pilvisiirtymä hoituu mutkattomasti ja hallitusti. 

TUTUSTU PILVIPOLKUUN

Telia Inmics-Nebula pilvipolku

kapasiteettia konesaleistamme

Konesalipalvelumme avulla sinun ei tarvitse investoida omiin palvelinkoneisiin eikä niiden ylläpitoon, vaan voit vuokrata tarvitsemasi kapasiteetin konesaleistamme.

Vastaamme palvelininfran käytettävyydestä sovituilla SLA-tasoilla ja voimme tarjota valvonnan ja reagoinnin vikatilanteisiin 24/7. INdatacenter-palvelussamme käytössä oleva VMware-teknologia mahdollistaa helpon ja ketterän tavan työkuormien siirtoon nykyisistä konesaleista.

Tutustu tarkemmin

Telia Inmics-Nebula INdatacenter
Telia gradient bg

Aamiaisseminaari

EDGE COMPUTING

Torstai 2.4. Kello 8.30–11, ravintola Bronda, Helsinki
 


Lue lisää ja ilmoittaudu

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää pilviratkaisuistamme. 

Ota yhteyttä