Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

Konesali- ja pilvipalvelut

Yhdistämme oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen
 

OTA YHTEYTTÄ

MODERNI it-INFRASTRUKTUURI

Modernin konesali- ja pilvi-infrastruktuurin tulee olla ketterää, joustavaa ja kustannustehokasta. Lisäksi sen on oltava skaalautuvaa, toiminnassa ympäri vuorokauden ja tietoturvaltaan huippuluokkaa. Vastaamme näihin haasteisiin yhdistämällä oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Meillä on useiden vuosien kokemus konesali- ja pilviteknologioista, ja sertifioidut konsulttimme auttavat sinua käyttöönotoissa sekä automaation ja tuotannon kehityksessä ja ylläpidossa. Autamme valitsemaan tarpeisiisi oikean alustan ja huolehdimme, että ympäristösi toimii 24/7/365. 

Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

INdatacenter – kapasiteettia konesaleistamme

INdatacenter-palvelumme avulla sinun ei tarvitse investoida omiin palvelinkoneisiin eikä niiden ylläpitoon, vaan voit vuokrata tarvitsemasi kapasiteetin konesaleistamme.

Vastaamme palvelininfran käytettävyydestä sovituilla SLA-tasoilla ja voimme tarjota valvonnan ja reagoinnin vikatilanteisiin 24/7. INdatacenter-palvelussamme käytössä oleva VMware-teknologia mahdollistaa helpon ja ketterän tavan työkuormien siirtoon nykyisistä konesaleista.

Tutustu tarkemmin

Telia Inmics-Nebula INdatacenter

 

INcloud 9 – avoimen lähdekoodin suomalainen pilvipalvelu

OpenStack-teknologiaan perustuva INcloud 9 -pilvipalvelu on moderni vaihtoehto omalle infrastruktuurille ja veloitus tapahtuu käytön mukaan. Skaalautuvuus, kustannustehokkuus ja laajat toiminnallisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen.

INcloud 9 -palvelussa voit hajauttaa järjestelmäsi kahteen erilliseen sijaintiin ilman turhia lisäkustannuksia ja nostaa ratkaisusi toimintavarmuuden uudelle tasolle. Pilvialusta tarjoaa joustavuutta ja skaalautuvuutta niin nouseviin kuin laskeviinkin tarpeisiin. INcloud 9 -palvelussa data pysyy aina Suomessa ja palvelumme on ISO 27001 -tietoturvasertifioitu.

Tutustu tarkemmin

 

Telia Inmics-Nebula INcloud 9

Amazon Web Services

AWS on maailmanlaajuisesti tunnettu, kustannustehokas ja joustava pilvialusta. Autamme löytämään parhaat käytännöt alustan hyödyntämiseksi sekä tehostamaan pilvialustan ketteryyttä ja skaalautuvuutta.

Asiantuntijoillamme on yli 50 erilaista sertifiointia Amazon Web Services -palveluista. Olemme myös AWS Advanced Consulting Partner.

Lue lisää

Amazon Web Services

Microsoft Azure

Tarjoamme Pohjoismaiden parhaat ja asiakaslähtöisimmät osaajat avuksesi Azuren käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Olemme Microsoft -kultakumppani kuudessa eri kategoriassa.

Lue lisää

Microsoft Azure

APUA PILVEEN SIIRTYMISESSÄ

Pilvipalveluiden käyttöönotto on suhteellisen helppoa. Moni yritys siirtyykin pilveen ilman sen kummempaa visiota tai suunnitelmaa. Seurauksena voi koitua riskejä tietoturvan, kustannusten ja hallinnan tiimoilta. Pilvipolku-konseptin avulla pilvisiirtymä hoituu mutkattomasti ja hallitusti. 

TUTUSTU PILVIPOLKUUN

Telia Inmics-Nebula pilvipolku

LUE LISÄÄ

ribbon

ASIAKASTARINA: MESSUKESKUS

Tilanne on kiperä Messukeskuksen odottaessa suosittuun tapahtumaan yli 50 000 kävijää, mutta verkkosivut kaatuvat päivittäin messuja edeltävällä viikolla. Tämä oli arkipäivää vielä pari vuotta sitten. Messukeskuksen kahdeksanhenkinen IT-tiimi veivasi verkkosivuja käsityönä takaisin toimintaan, kunnes infrastruktuuri ja sovellukset päivitettiin INcloud 9 -pilvipalveluun.
 

Lue lisää

ribbon

WEBINAARI: PILVIPALVELUN TIETOTURVA

Pilvikapasiteetin ostaminen onnistuu parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Onko myös tietoturva automaattisesti kunnossa? Pilvipalvelun tietoturva jakautuu toimittajan ja asiakkaan vastuuseen. Webinaarissa kuulet, mitä vastuunjaosta on syytä tietää.

KATSO WEBINAARITALLENNE