Telia Inmics-Nebula ASW

Amazon Web Services

Löydä skaalautuvan ja joustavan AWS-pilvipalvelun parhaimmat puolet asiantuntijoidemme avulla

Haluatko kuulla lisää siitä, kuinka voimme auttaa AWS-toteutuksissa? Ota yhteyttä.

Nosta pilviympäristösi ketteryys ja toimintavarmuus uudelle tasolle

Amazon Web Services on globaalisti tunnettu pilvipalvelu, joka on niittänyt mainetta erityisesti ketteryytensä, skaalautuvuutensa ja luotettavuutensa tiimoilta. Alusta kehittyy jatkuvasti monipuolisemmaksi ja uusia ominaisuuksia on saatavilla alinomaa.

Olemme AWS:n virallinen jälleenmyyjä, ja meiltä löytyy runsaasti työkaluja ja kokemusta palvelun tehostamiseksi. Kokeneet asiantuntijamme ovat saaneet useita sertifiointeja palvelun hyödyntämisestä. 

Amazon Web Services Telia Inmics-Nebula

Valttikorttimme

Advanced Partner ja Solution Partner

Osoituksena useista asiakasreferensseistä, erilaisista projekteista ja korkeimman pro-tason AWS-sertifioinneista, meille on myönnetty Advanced Partner -kumppanistatus. 

30 sertifioitua asiantuntijaa

Meillä on yli 30 AWS-palveluista sertifioitua asiantuntijaa, joilla on laajasti kokemusta skaalautuvien ja toimintavarmojen pilvialustojen rakentamisesta.

SUORAT JA NOPEAT VERKKOYHTEYDET AWS-palveluun

Voit hankkia kauttamme nopeat ja turvalliset verkkoyhteydet AWS-palveluun mm. DataNet- ja Direct Connect -ratkaisuina.

LUKUISIA ASIAKASTOTEUTUKSIA

Olemme auttaneet useita yrityksiä valjastamaan AWS-pilvipalvelun hyödyt ja lisäämään ICT-ympäristön ketteryyttä ja skaalautuvuutta.

MONIPUOLISIA TOTEUTUKSIA LIIKETOIMINTATARPEISIISI POHJAUTUEN

Rakennamme ratkaisut yrityksesi liiketoimintatarpeiden pohjalta. Meiltä luonnistuvat sekä kokonaisvaltaiset pilviulkoistukset että hybridi-mallit, joissa yrityksesi omaa IT-infrastruktuuria laajennetaan AWS-palveluun. Kokonaisuus räätälöidään siten, että yrityksesi digitaalinen ympäristö on mahdollisimman skaalautuvaa, toimintavarmaa ja kustannustehokasta.

AWS Telia Inmics-Nebula

The Qt Company tekee kanssamme yhteistyötä hyödyntääkseen AWS-palvelua parhaalla tavalla

"Asiakassuhdetta on kuvastanut halu kokeilla uutta ja parantaa omaa toimintaa. Oli kyseessä mikä tahansa palvelukokonaisuus, olemme yhdessä vieneet asioita rakentavasti eteenpäin. Näin toimimalla on syntynyt luottamus palvelukumppaniin. Nykyisin Telia Inmics-Nebulalla ymmärretään liiketoimintamme tarpeita niin hyvin, että esille nouseviin vaatimuksiin löydetään nopeasti ratkaisu."

Marko Möttönen, CIO, the Qt Company

 

the Qt Company

Ota yhteyttä myyntiimme

Haluatko kuulla lisää AWS-toteutuksistamme? Kysy tarjousta tai pyydä myynniltämme lisää tietoa.

Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin palveluihin

ribbon

Managed Cloud

Managed Cloud -palveluun sisältyy kaikki, mitä tarvitset pilvipalveluidesi tehokkuuden ja toimivuuden varmistamiseksi, aina yrityksellesi sopivan pilviarkkitehtuurin rakentamisesta ympäristön valvontaan ja vikojen korjaamiseen.

Lue lisää

ribbon

INwatch-valvontapalvelu

INwatch-valvontapalvelun avulla saat reaaliaikaisen näkymän koko ICT-ympäristösi tilaan, oli se sitten paikallisessa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa. Palvelun avulla voit ennaltaehkäistä katkoksia palveluissasi ja turvata liiketoimintasi toiminnan viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Lue lisää