Telia Inmics-Nebula ASW

Amazon Web Services

Löydä skaalautuvan ja joustavan AWS-pilvipalvelun parhaimmat puolet asiantuntijoidemme avulla

Haluatko kuulla lisää siitä, kuinka voimme auttaa AWS-toteutuksissa? Ota yhteyttä.

Nosta pilviympäristösi ketteryys ja toimintavarmuus uudelle tasolle

Amazon Web Services on globaalisti tunnettu pilvipalvelu, joka on niittänyt mainetta erityisesti ketteryytensä, skaalautuvuutensa ja luotettavuutensa tiimoilta. Alusta kehittyy jatkuvasti monipuolisemmaksi ja uusia ominaisuuksia on saatavilla alinomaa.

Olemme AWS:n virallinen jälleenmyyjä, ja meiltä löytyy runsaasti työkaluja ja kokemusta palvelun tehostamiseksi. Kokeneet asiantuntijamme ovat saaneet useita sertifiointeja palvelun hyödyntämisestä. 

Amazon Web Services Telia Inmics-Nebula

Valttikorttimme

Advanced Partner ja Solution Partner

Osoituksena useista asiakasreferensseistä, erilaisista projekteista ja korkeimman pro-tason AWS-sertifioinneista, meille on myönnetty Advanced Partner -kumppanistatus. 

30 sertifioitua asiantuntijaa

Meillä on yli 30 AWS-palveluista sertifioitua asiantuntijaa, joilla on laajasti kokemusta skaalautuvien ja toimintavarmojen pilvialustojen rakentamisesta.

Suorat ja nopeat verkkoyhteydet AWS-palveluun

Voit hankkia kauttamme nopeat ja turvalliset verkkoyhteydet AWS-palveluun mm. DataNet- ja Direct Connect -ratkaisuina.

Lukuisia asiakastoteutuksia

Olemme auttaneet useita yrityksiä valjastamaan AWS-pilvipalvelun hyödyt ja lisäämään ICT-ympäristön ketteryyttä ja skaalautuvuutta.

Monipuolisia toteutuksia liiketoimintatarpeisiisi pohjautuen

Rakennamme ratkaisut yrityksesi liiketoimintatarpeiden pohjalta. Meiltä luonnistuvat sekä kokonaisvaltaiset pilviulkoistukset että hybridi-mallit, joissa yrityksesi omaa IT-infrastruktuuria laajennetaan AWS-palveluun. Kokonaisuus räätälöidään siten, että yrityksesi digitaalinen ympäristö on mahdollisimman skaalautuvaa, toimintavarmaa ja kustannustehokasta.

AWS Telia Inmics-Nebula

Miten voimme tukea yritystäsi AWS-matkalla?

ribbon

Nykytilan kartoitus

Ennen ympäristön tehostamista ja kehittämistä on ymmärrettävä nykytilanne ja olennaiset kehityskohteet. Kattava tilannekuva mahdollisuuksista ja kehitystarpeista tarjoaa parhaimmat valmiudet oikea-aikaisten, toimivien ratkaisujen suunnittelulle ja toteuttamiselle. 

Tarjoamme AWS:n hyödyntämisen tueksi Cloud Health Check -palvelua, joka auttaa tunnistamaan ympäristösi kehityskohteet. Cloud Health Check toimii myös lähtökohtana AWS-käyttöönotolle, kun haluat siirtyä julkiseen pilveen tai hyödyntää hybridiympäristöä.

ribbon

Käyttöönotto

Tarjoamme AWS-palvelun käyttöönottamiseen tiekartan, joka lähtee liikkeelle tilannekuvasta ja ratkaisumallien tuottamisesta, jatkuu luoden jatkuvien palveluiden toimintaa tukevat käytännöt sekä lopulta tuo tehokkaat jatkuvat palvelut ympäristöön. Tutustu lisää Cloud Journey -palveluumme

ribbon

Jatkuvuus ja hallinta

Tuemme monipuolisesti pilviympäristösi hallinnassa ja jatkuvuuden varmistamisessa. Voimme valvoa ympäristöä, hoitaa vikatilanteet, tuottaa raportointia ympäristösi tilasta tai auttaa ympäristön kokonaisvaltaisessa hallinnassa. Managed Cloud -palvelumme tarjoaa eväät pilven kustannustehokkuuden, muutoshallinnan, jatkuvuuden, tietoturvan ja ketteryyden varmistamiseksi. 

ribbon

Uudet ominaisuudet

AWS julkaisee aika ajoin uusia ominaisuuksia, jotka auttavat hyödyntämään alustaa entistäkin paremmin. Meidän työmme on pysyä näistä ominaisuuksista kartalla ja löytää niistä yrityksellesi kaikista hyödyllisimmät. 

The Qt Company tekee kanssamme yhteistyötä hyödyntääkseen AWS-palvelua parhaalla tavalla

"Asiakassuhdetta on kuvastanut halu kokeilla uutta ja parantaa omaa toimintaa. Oli kyseessä mikä tahansa palvelukokonaisuus, olemme yhdessä vieneet asioita rakentavasti eteenpäin. Näin toimimalla on syntynyt luottamus palvelukumppaniin. Nykyisin Telia Inmics-Nebulalla ymmärretään liiketoimintamme tarpeita niin hyvin, että esille nouseviin vaatimuksiin löydetään nopeasti ratkaisu."

Marko Möttönen, CIO, the Qt Company

 

Ota yhteyttä myyntiimme

Haluatko kuulla lisää AWS-toteutuksistamme? Kysy tarjousta tai pyydä myynniltämme lisää tietoa.

Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin palveluihin

ribbon

Cloud HealthCheck

Cloud HealthCheck -palvelu auttaa yritystäsi löytämään uusia tapoja hyödyntää pilveä ja varmistaa palveluidesi turvallisuus. Kokeneiden ja sertifioitujen pilvikonsulttiemme avulla löydät parhaat käytännöt ja keinot maksimoida pilvesi tuottamat hyödyt. 

Lue lisää

ribbon

Pilvi-, konesali ja hybridipalveluiden käyttöönotto

Cloud Journey -palvelulla tuemme matkasi jokaista vaihetta, halusit sitten uudistaa ympäristösi pilvipalveluilla, siirtää kapasiteettisi takaisin konesaliin tai hyödyntää hybridiympäristöä.

Lue lisää

ribbon

Managed Cloud

Managed Cloud -palveluun sisältyy kaikki, mitä tarvitset pilvipalveluidesi tehokkuuden ja toimivuuden varmistamiseksi, aina yrityksellesi sopivan pilviarkkitehtuurin rakentamisesta ympäristön valvontaan ja vikojen korjaamiseen.

Lue lisää

ribbon

Lisää tehoa ja hallintaa sovelluskehitykseen

Telia Managed Service for Kubernetes -palvelun tuella saat nyt vaivatta kaikki konttiorkestroinnin hyödyt käyttöösi ilman laajaa Kubernetes-osaamista. Rakennamme ympäristön ja operoimme sitä puolestasi, jotta säästät aikaasi liiketoimintasi kehittämiselle.

Tutustu palveluun