Telia Google Cloud

Google Cloud Platform

Maailmanluokan joustavuutta sertifioitujen asiantuntijoiden tuella

Haluatko lisää tietoa Google Cloud Platform -toteutuksistamme? 

Löydä yrityksellesi parhaat tavat hyödyntää Google Cloud Platformia

Google Cloud Platform -palvelun globaali, turvallinen ja skaalautuva infrastruktuuri mahdollistaa innovatiivisen kehittämisen ja älykkäiden ratkaisujen hyödyntämisen. Google Cloud Platformin tuella luot tulevaisuudenkestävän ympäristön, joka luo puitteet yrityksesi kasvulle. 

Googlen virallisena kumppanina toteutamme projekteja, jotka auttavat hyödyntämään Google Cloud -alustaa parhaalla mahdollisella tavalla. 

Google kumppanuustaso

Miten voimme tukea yritystäsi Google Cloud -matkalla?

ribbon

Nykytilan kartoitus

Ennen ympäristön tehostamista ja kehittämistä on ymmärrettävä nykytilanne ja olennaiset kehityskohteet. Kattava tilannekuva mahdollisuuksista ja kehitystarpeista tarjoaa parhaimmat valmiudet oikea-aikaisten, toimivien ratkaisujen suunnittelulle ja toteuttamiselle. 

Tarjoamme Google Cloud Platformin hyödyntämisen tueksi Cloud Health Check -palvelua, joka auttaa tunnistamaan ympäristösi kehityskohteet. Cloud Health Check toimii myös lähtökohtana Google Cloud -käyttöönotolle, kun haluat siirtyä julkiseen pilveen tai hyödyntää hybridiympäristöä.

ribbon

Käyttöönotto

Tarjoamme Google Cloud Platform -palvelun käyttöönottamiseen tiekartan, joka lähtee liikkeelle tilannekuvasta ja ratkaisumallien tuottamisesta, jatkuu luoden jatkuvien palveluiden toimintaa tukevat käytännöt sekä lopulta tuo tehokkaat jatkuvat palvelut ympäristöön. Tutustu lisää Cloud Journey -palveluumme

ribbon

Jatkuvuus ja hallinta

Tuemme monipuolisesti pilviympäristösi hallinnassa ja jatkuvuuden varmistamisessa. Voimme valvoa ympäristöä, hoitaa vikatilanteet, tuottaa raportointia ympäristösi tilasta tai auttaa ympäristön kokonaisvaltaisessa hallinnassa. Managed Cloud -palvelumme tarjoaa eväät pilven kustannustehokkuuden, muutoshallinnan, jatkuvuuden, tietoturvan ja ketteryyden varmistamiseksi. 

ribbon

Hybridiratkaisut

Rakennamme ratkaisut yrityksesi liiketoimintatarpeiden pohjalta. Meiltä luonnistuvat sekä kokonaisvaltaiset pilviulkoistukset että hybridimallit, joissa yrityksesi omaa IT-infrastruktuuria laajennetaan Google Cloudiin. Kokonaisuus räätälöidään siten, että yrityksesi digitaalinen ympäristö on mahdollisimman skaalautuvaa, toimintavarmaa ja kustannustehokasta.

Monipuolisuutta ja jatkuvuutta, joka pohjautuu maailman turvallisimmalle runkoverkolle

Monipuolisen tarjoomamme ansiosta pystymme yhdistämään oikeat ratkaisut oikeaan tarpeeseen, halusit sitten hyödyntää yksityistä pilveä, konesalia tai julkista pilveä – tai näiden kaikkien yhdistelmää eli hybridiympäristöä. Tarjoamme jatkuvia palveluita, joilla varmistat palveluidesi turvallisuuden ja toimintavarmuuden myös jatkossa. Globaalin runkoverkkomme avulla voimme liittää nykyisen yritysverkkosi ketterästi yli 300 kohteeseen maailmassa ja tarjota nopeita yhteyksiä myös suoraan eri julkipilvien välillä.

Ota yhteyttä myyntiimme

Haluatko kuulla lisää Google Cloud -toteutuksistamme? Kysy tarjousta tai pyydä myynniltämme lisää tietoa.

Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin

ribbon

Cloud Health Check

Cloud Health Check -palvelu auttaa yritystäsi löytämään uusia tapoja hyödyntää pilveä ja varmistaa palveluidesi turvallisuus. Kokeneiden ja sertifioitujen pilvikonsulttiemme avulla löydät parhaat käytännöt ja keinot maksimoida pilvesi tuottamat hyödyt. 

Lue lisää

ribbon

Pilvi-, konesali ja hybridipalveluiden käyttöönotto

Cloud Journey -palvelulla tuemme matkasi jokaista vaihetta, halusit sitten uudistaa ympäristösi pilvipalveluilla, siirtää kapasiteettisi takaisin konesaliin tai hyödyntää hybridiympäristöä.

Lue lisää

ribbon

Lisää tehoa ja hallintaa sovelluskehitykseen

Telia Managed Service for Kubernetes -palvelun tuella saat nyt vaivatta kaikki konttiorkestroinnin hyödyt käyttöösi ilman laajaa Kubernetes-osaamista. Rakennamme ympäristön ja operoimme sitä puolestasi, jotta säästät aikaasi liiketoimintasi kehittämiselle.

Lue lisää