Telia Inmics-Nebula konesali- ja pilvipalvelut

Managed Cloud

Kokonaisvaltaista hallintaa yksityisestä julkiseen pilveen, 
perinteisiin konesaleihin ja hybridiympäristöön

Haluatko lisää tietoa siitä, miten Managed Cloud -palvelu voisi tehostaa yrityksesi toimintaa? Ota meihin yhteyttä.

Takaa pilviympäristösi tehokkuus ja toimivuus – nyt ja huomenna

Managed Cloud -palveluun sisältyy kaikki, mitä tarvitset pilvipalveluidesi tehokkuuden ja toimivuuden varmistamiseksi, aina yrityksellesi sopivan pilviarkkitehtuurin rakentamisesta ympäristön valvontaan ja vikojen korjaamiseen.

Palvelun avulla pysyt kartalla mm. pilviympäristösi kustannuksista, pääsynhallinnasta ja siellä asuvasta datasta. 

Managed Cloud -palvelulla lisää selkeyttä ja läpinäkyvyyttä koko toimintaympäristöösi

Telia Inmics-Nebula Pilvi- ja konesalipalvelut

Tilanne haltuun nykytilan kartoituksella

Luomme kanssasi tilannekuvan, jonka avulla tunnistat pilviympäristösi kehityskohteet ja löydät parhaimmat ratkaisuvaihtoehdot. Olemme alusta alkaen tukenasi IT-ympäristön liiketoimintakeskeisessä suunnittelussa ja kustannustehokkaan hybridikokonaisuuden kehittämisessä. Tutustu lisää nykytilan kartoitukseen.

Telia Inmics-Nebula Managed Kubernetes

Muutostenhallintaa ja
kehitystyötä yhteisvoimin

Liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti. Kun liiketoiminta asettaa uusia tavoitteita, myös IT-ympäristön on elettävä niiden mukana. Me autamme synkronoimaan pilvi- ja konesaliympäristösi liiketoimintasi kanssa niin, että ympäristösi toimii optimaalisesti ja tavoitteet saavutetaan tehokkaasti. Tietohallinnon ja liiketoiminnan yhteispelillä luot puitteet suunnitelmalliselle kehittämiselle, kustannustehokkuudelle ja ketteryydelle. 

Telia Inmics-Nebula Managed Kubernetes

Hallittavuutta ja toimintavarmuutta pitkällä tähtäimellä

Hyvin suunnitellut pilvi- ja konesaliympäristöt luovat vankan perustan kustannustehokkuudelle ja tietoturvalle. Tuemme yritystäsi digitaalisia liiketoimintapalveluita tukevien pilvipalveluiden nopeassa käyttöönotossa ja niiden toimintavarmuuden takaamisessa. 

Managed Cloud

Kokonaisnäkyvyys ja yhteentoimivuus

Usein IT-kehityksen akilleen kantapäänä on se, että pilvialustoja valitaan yksittäisiin tarpeisiin, toiminto-, sovellus- tai järjestelmäkohtaisiin projekteihin. Kokonaiskuvan kannalta se voi kuitenkin johtaa tehottomuuteen.

Managed Cloud -palvelun avulla pidät langat käsissäsi ja varmistat sen, että pilviympäristösi tukee monipuolisesti yritystäsi aina sovelluskehityksen tarpeista liiketoiminnan tavoitteisiin ja sisäisen tietohallinnon painopisteisiin. Ympäristön läpinäkyvyys tukee perinteisen ja modernin ympäristön harmonisoinnissa sekä pistemäisten ratkaisujen välttämisessä. 

Valmiudet muutosten ja kustannusten hallintaan

Kun yritykselläsi on parempi kuva pilviympäristösi nykytilasta, sinulla on myös paremmat valmiudet muutosten ja kustannusten hallintaan. Saat kattavan kokonaiskuvan ympäristösi kustannuksista ja löydät keinoja kustannustehokkuuden kirittämiseksi.

Toimintaympäristön muuttuessa liiketoiminnan tavoitteet muuttuvat. Tällöin pilviympäristönkin on elettävä muutosten mukana. Managed Cloud -palvelulla löydät oikeat ratkaisut muutosten tukemiseksi niin, että ne tukevat kokonaisarkkitehtuuriasi. 

Kehitysprojekteista jatkuviin palveluihin

Asiantuntijoidemme tuella mahdollistat ketterät kehitysprojektit automaatiota ja CI/CD-praktiikoita hyödyntäen. Käyttöönotto- ja kehitysprojektien ohella Managed Cloud varmistaa ympäristösi jatkuvuuden luomalla selkeät puitteet ja tiekartan tuotantovaiheeseen siirtymiselle. 

Palvelun avulla sinulla on selkeämpi kuva ympäristön tehtävä- ja vastuurooleista sekä valvonnan ja poikkeamanhallinnan hoitamisesta. 

Näitä yrityksiä tuemme pilven hallinnassa

Telia Inmics-Nebula asiakastarina MTV

MTV

Telia Inmics-Nebula asiakastarina Vapo

Vapo

Mitä Managed Cloud -palveluun sisältyy?

Telia Inmics-Nebula Managed Kubernetes

Pilviarkkitehdit tueksi

Saat tueksesi sertifioidut pilviarkkitehtimme suunnittelemaan, ylläpitämään ja kehittämään pilvipalvelun hallintamallia. Arkkitehtien osaamista voi hyödyntää myös projekteissa ja käyttöönotossa.

 

 

Telia Inmics-Nebula Managed Kubernetes

Varmistettu tietoturva

Palvelun työkalujen avulla pystyt tarkkailemaan tehokkaammin, kenellä on pääsy pilvipalveluihisi ja huolehtimaan ympäristösi tietoturvasta.

Telia Inmics-Nebula Managed Kubernetes

Kustannukset hallintaan

Palveluun sisältyy työkalu kustannusten tarkkailuun ja hallintaan, mahdollistaen paremman allokoinnin ja tehokkaamman suunnittelun.

Telia Inmics-Nebula Managed Kubernetes

Toimintavarmuutta 24/7

Valvomme ympäristöä ja korjaamme kaikki siinä ilmenevät viat sovittujen vasteaikojen puitteissa. Liiketoimintasi ei siis nuku koskaan.

Sertifioitua osaamista 

Kokeneiden pilvikonsulttiemme avulla löydät parhaat käytännöt ja keinot maksimoida pilvesi tuottamat hyödyt. Meillä on useita sertifioituja pilviosaajia, joilta löytyy asiantuntemusta monista julkisen pilven palveluista.

Olemme AWS Advanced Consulting Partner -tason kumppani ja Microsoftin kultakumppani kuudessa eri kategoriassa.

Telia Inmics-Nebula digitaalinen liiketoiminta

 

Managed Cloud -asiakkaana saat: 

  • Kokonaiskuva ympäristösi nykytilasta
  • Cloud Health Check -kartoitukset kehityskohteiden tunnistamiseksi
  • Tiekartta kehityssuunnitelmille
  • Kehitys- ja siirtymäprojektit tavoiteympäristöön
  • Pilviarkkitehdit tueksi
  • Ennakoiva valvontapalvelu pilviympäristöllesi vikatilanteiden tunnistamiseksi
  • Vikatilanteisiin reagointi ja vikojen korjaus 
  • Työkalu kustannusten hallintaan ja ennakointiin
  • Itsepalveluportaali työtilausten tekemiselle ja dokumentoinnille sekä datan ja käyttöoikeuksien hallinnoimiselle
  • Kuukausittainen raportointi 

Haluatko kuulla lisää palvelusta? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

 

Telia Inmics-Nebula pilvipalveluiden opas

Managed Cloud takaa Vapon pilviympäristön tehokkuuden ja toimivuuden

Alkuun Vapo rakensi uusia digitaalisia ratkaisujaan Microsoftin Azure-pilvipalvelualustalle. Pian huomattiin, että pilvipalvelun ketteryydestä huolimatta palvelun pyörittämiseen kaivattiin samanlaista ryhtiä kuin perinteisissä konesalipalveluissa.

Tutustu VAPON MENESTYStarinaan

Telia Inmics-Nebula menestystarina Vapo

Tutustu myös näihin

ribbon

IT-ympäristön valvontapalvelu

Voit hankkia ICT-ympäristöllesi valvontaa myös erillisenä palveluna. Valvontapalvelun avulla saat reaaliaikaisen näkymän koko ICT-ympäristösi tilaan, oli se sitten paikallisessa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa.

Lue lisää

ribbon

Cloud Health Check

Cloud Health Check -palvelu auttaa yritystäsi löytämään uusia tapoja hyödyntää pilveä ja varmistaa palveluidesi turvallisuus. Kokeneiden ja sertifioitujen pilvikonsulttiemme avulla löydät parhaat käytännöt ja keinot maksimoida pilvesi tuottamat hyödyt. 

Lue lisää

ribbon

Pilvi-, konesali- ja hybridipalveluiden käyttöönotto

Cloud Journey -palvelulla tuemme matkasi jokaista vaihetta, halusit sitten uudistaa ympäristösi pilvipalveluilla, siirtää kapasiteettisi takaisin konesaliin tai hyödyntää hybridiympäristöä.

Lue lisää

ribbon

Lisää tehoa ja hallintaa sovelluskehitykseen

Telia Managed Service for Kubernetes -palvelun tuella saat nyt vaivatta kaikki konttiorkestroinnin hyödyt käyttöösi ilman laajaa Kubernetes-osaamista. Rakennamme ympäristön ja operoimme sitä puolestasi, jotta säästät aikaasi liiketoimintasi kehittämiselle.

Tutustu palveluun