Microsoft Azure Telia Inmics-Nebula

Microsoft Azure

Valjasta maailmanlaajuisen Azure-pilvipalvelun potentiaali sertifioitujen asiantuntijoidemme tuella

Haluatko kuulla lisää Azuren käyttömahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä. 

 

Löydä yrityksellesi parhaat tavat hyödyntää Azurea

Microsoft Azure on globaalisti saavutettava pilvipalvelualusta, joka tarjoaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten ja liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen. 

Me autamme yritystäsi toteuttamaan visioita modernin digitaalisen liiketoiminnan rakentamiseksi tai nykyisen infrastruktuurin modernisoimiseksi Azure-pilvipalvelua hyödyntämällä. Meillä on 50 Microsoft-sertifikaatin ansainnutta asiantuntijaa ja 30 sertifioitua pilviosaajaa.

 
Microsoft Azure Telia Inmics-Nebula

Valttikorttimme

Kultakumppani kuudessa kategoriassa

Useat kultakumppanuudet ovat osoitus siitä, että meillä on runsaasti osaamista ja kokemusta erilaisista projekteista.

Microsoft Premier -tuki kaikille palveluille

Premier Support -kumppanuutemme takaa nopean tukipalvelun. Vikatilanteiden sattuessa hoidamme asiat ketterästi yhdessä Microsoftin kanssa.

Suorat ja nopeat verkkoyhteydet Azureen

Voit hankkia kauttamme nopeat ja turvalliset verkkoyhteydet Azureen mm. DataNet- ja ExpressRoute-ratkaisuina.

Lukuisia asiakastoteutuksia

Olemme auttaneet useita yrityksiä löytämään Azure-pilvipalvelun parhaat puolet ja lisäämään ICT-ympäristön ketteryyttä ja skaalautuvuutta.

Monipuolisia toteutuksia liiketoimintatarpeisiisi pohjautuen

Rakennamme ratkaisut yrityksesi liiketoimintatarpeiden pohjalta. Meiltä luonnistuvat sekä kokonaisvaltaiset pilviulkoistukset että hybridi-mallit, joissa yrityksesi omaa IT-infrastruktuuria laajennetaan Azureen. Kokonaisuus räätälöidään siten, että yrityksesi digitaalinen ympäristö on mahdollisimman skaalautuvaa, toimintavarmaa ja kustannustehokasta.

Haluatko kuulla lisää siitä, miten voimme auttaa Azure-toteutuksissa? Ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

Microsoft Azure Telia Inmics-Nebula

Miten voimme tukea yritystäsi Azuren käytössä?

ribbon

Nykytilan kartoitus

Ennen ympäristön tehostamista ja kehittämistä on ymmärrettävä nykytilanne ja olennaiset kehityskohteet. Kattava tilannekuva mahdollisuuksista ja kehitystarpeista tarjoaa parhaimmat valmiudet oikea-aikaisten, toimivien ratkaisujen suunnittelulle ja toteuttamiselle. 

Tarjoamme Azuren hyödyntämisen tueksi Cloud Health Check -palvelua, joka auttaa tunnistamaan ympäristösi kehityskohteet. Cloud Health Check toimii myös lähtökohtana Azuren käyttöönotolle, kun haluat siirtyä julkiseen pilveen tai hyödyntää hybridiympäristöä.

ribbon

Käyttöönotto

Tarjoamme Azure-palvelun käyttöönottamiseen tiekartan, joka lähtee liikkeelle tilannekuvasta ja ratkaisumallien tuottamisesta, jatkuu luoden jatkuvien palveluiden toimintaa tukevat käytännöt sekä lopulta tuo tehokkaat jatkuvat palvelut ympäristöön. Tutustu lisää Cloud Journey -palveluumme

ribbon

Jatkuvuus ja hallinta

Tuemme monipuolisesti pilviympäristösi hallinnassa ja jatkuvuuden varmistamisessa. Voimme valvoa ympäristöähoitaa vikatilanteet, tuottaa raportointia ympäristösi tilasta tai auttaa ympäristön kokonaisvaltaisessa hallinnassa. Managed Cloud -palvelumme tarjoaa eväät pilven kustannustehokkuuden, muutoshallinnan, jatkuvuuden, tietoturvan ja ketteryyden varmistamiseksi. 

Kempin Azure-siirtymä sujui kevyesti pilvikonsulttiemme tuella

”Oman hitsausohjelmistomme kautta olimme jo aiemmin tutustuneet Azure-ympäristöön, joten se tuntui luontevalta vaihtoehdolta pilvipalveluihin siirryttäessä. Pilvipalveluihin siirtymisen takana oli ajatus helpommasta, kustannustehokkaammasta ja ketterämmästä ICT-palveluiden tuottamisesta”, kertoo Kempin ICT- ja infrapäällikkö Tomi Moberg.

Lue lisää

Referenssi Telia Inmics-Nebula

NRC toteutti järjestelmäuudistuksen työntekijöiden ehdoilla

Kun norjalainen NRC Group osti alkuvuonna 2019 raideinfran toiminnot VR:ltä, Suomen yksikkö sai vajaan vuoden aikaa irrottaa ICT-palvelunsa entisen omistajan järjestelmistä – vaarantamatta liiketoiminnan jatkumista. Yhteistyössä Telian kanssa yritys onnistui vaativassa projektissa, jonka lopputuloksena syntyi työntekijöiden tarpeita palveleva moderni kokonaisuus. 

Työn liikkuvan luonteen takia NRC Group Finlandin työntekijöiden on päästävä järjestelmiin joustavasti ja turvatusti mistä tahansa. ”Tästä syystä kapasiteettipalvelut päätettiin hankkia Azure- ja AWS-julkipilven tarjoajilta. Lisäksi Office 365 -sovellusten data migratoitiin modernimpaan Microsoft 365 -järjestelmään, jossa on muun muassa Office-pakettia kattavampi tietoturva”, Telian ratkaisumyyjä Henrik Staven selostaa. 

Lue koko tarina

NRC Järjestelmäuudistus

Vapon Azure-ympäristö saa lisää toimintavarmuutta Managed Cloud -palvelustamme

Managed Cloud -palvelulla mahdollistetaan Azure-pilvialustan tietoturvan, kustannusraportoinnin ja palvelunseurannan parempi hallittavuus. 

Lue lisää

Telia Inmics-Nebula asiakastarina Vapo

Tutustu myös näihin

ribbon

Cloud Health Check

Cloud Health Check -palvelu auttaa yritystäsi löytämään uusia tapoja hyödyntää pilveä ja varmistaa palveluidesi turvallisuus. Kokeneiden ja sertifioitujen pilvikonsulttiemme avulla löydät parhaat käytännöt ja keinot maksimoida pilvesi tuottamat hyödyt. 

Lue lisää

ribbon

Pilvi-, konesali ja hybridipalveluiden käyttöönotto

Cloud Journey -palvelulla tuemme matkasi jokaista vaihetta, halusit sitten uudistaa ympäristösi pilvipalveluilla, siirtää kapasiteettisi takaisin konesaliin tai hyödyntää hybridiympäristöä.

Lue lisää

ribbon

Managed Cloud

Managed Cloud -palveluun sisältyy kaikki, mitä tarvitset pilvipalveluidesi tehokkuuden ja toimivuuden varmistamiseksi, aina yrityksellesi sopivan pilviarkkitehtuurin rakentamisesta ympäristön valvontaan ja vikojen korjaamiseen.

Lue lisää