Telia Inmics-Nebula laskutus

Pilven hallinta ja raportointi

Tehokkaampaa kustannusten hallintaa ja raportointia pilviympäristöllesi

Haluatko lisää tietoa siitä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä INcloudcare-palvelusta? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

INCLOUDCARE PITÄÄ LANGAT KÄSISSÄSI NIIN TIETOTURVAN KUIN KUSTANNUSTENKIN OSALTA

Oletko kartalla siitä, kuinka paljon pilviympäristösi kustannukset ovat kuukausittain? Onko yritykselläsi näkymä siihen, mitä palveluita pilvessäsi on käytössä?

INcloudcare-palvelumme avulla hallinnoit pilviympäristösi kustannuksia tehokkaasti ja varmistat samalla sen tietoturvan. Tarvittaessa saat avuksesi myös pilviarkkitehtimme tehostamaan ympäristöäsi. Palveluun sisältyy raportoirtityökalu, itsepalveluportaali, hallintamallin ylläpito ja arkkitehtuuripalvelu tarpeen mukaisesti. 

 

INcloudcare-palvelu Telia Inmics-Nebula

Miksi INcloudcare?

Kustannukset hallintaan

Palveluun sisältyy työkalu kustannusten tarkkailuun ja hallintaan, mahdollistaen paremman allokoinnin ja tehokkaamman suunnittelun.

Tietoturva ja jatkuva kehitys

Varmistat yrityksesi tietoturvan hallinnoimalla pilviympäristösi pääsyoikeuksia ja lisenssejä.

Ennakoitavuus


Itsepalveluportaali ja jatkuva raportointi auttavat yritystäsi ennakoimaan pilviympäristösi resursseja, kulutusta ja trendejä.

Pilviarkkitehdit tukenasi

Tarvittaessa saat tueksesi pilviarkkitehtimme tehostamaan ympäristöäsi ja rakentamaan siitä tarpeidesi mukaisen.

Työkaluja HALLINNAN tueksi

INcloudcare-palvelun itsepalveluportaalin avulla voit luoda työpyyntöjä, seurata pilvipalvelun resursseja, kulutuksia ja trendejä sekä hallinnoida pääsyoikeuksia ja lisenssejä kätevästi samasta paikasta. Lisäksi saat kuukausittaisen raportin sähköpostiin ja hälytyksiä kulujen yllätyksellisestä kasvusta.

Palvelu tukee suosittuja AWS-, Azure- ja Microsoft Office 365 -pilvipalveluita. Mikäli haluat kuulla lisää palvelun käyttömahdollisuuksista, ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää siitä kuinka voimme tukea liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä

INcloudcare Telia Inmics-Nebula

Tutustu myös näihin

ribbon

INWATCH-VALVONTAPALVELU

INcloudcare-palvelun kylkeen suosittelemme INwatch-valvontapalvelua, jonka avulla voit ennaltaehkäistä katkoksia palveluissasi ja turvata liiketoimintasi toiminnan viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Lue lisää

ribbon

INsupport-reagointipalvelu

INsupport-reagointipalvelu vastaa vikatilanteiden hoitamisesta sovittujen vaste- ja ratkaisuaikojen puitteissa. Häiriötilanteessa palautamme yrityksesi ICT-järjestelmät pikaisesti toimintakuntoon ja pidämme yllä tietoturvaa sekä selvitämme häiriöiden aiheuttajat, olivat ne sitten omassa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa.

Lue lisää