Mies tietokoneella pöydän ääressä

Etätyö

Haluatko kuulla lisää etätyön mahdollisuuksista? Ota yhteyttä niin puhutaan.

Modernit ratkaisut tiimityöskentelyyn

Microsoft Teams tuo tiimityöskentelyyn tehokkuutta ja parantaa tuottavuutta. Verkkokokousten video- ja äänilaatu on erittäin hyvä, ja viestinnän keskittäminen Teamsiin vähentää sähköpostiviestin määrää. Teams-kokousten etäosallistujat ovat aidosti läsnä, mutta jokaisen kannattaa silti valmistautua huolellisesti kokouksiin. Teams on helppo ottaa käyttöön, mutta paras lopputulos varmistetaan viestintä-, hallinta- ja jalkautussuunnitelmalla.

Ota meihin yhteyttä, autamme yritystäsi jalkauttamaan Teamsin tehokkaaseen käyttöön heti ensimetreiltä alkaen.

Ota yhteyttä

Teamsin käyttöön suunnitellut Microsoft Teams Rooms- eli MTR-laiteratkaisut mahdollistavat parhaan käyttökokemuksen kaiken kokoisiin kokoustiloihin. Neuvotteluihin on helppo liittyä yhdellä klikkauksella ja tarvittaessa voidaan hyödyntää sisältökameroita valkotauluissa, käyttää laajakuvakameroita tai liittää Surface Hub 2S osaksi suurempaa kokoushuonetta interaktiivisena valkotauluna.

Ota meihin yhteyttä, autamme yritystäsi MTR-laiteratkaisuihin liittyvässä suunnittelussa, hankinnassa, käyttöönotossa, koulutuksissa ja ylläpidossa.

Ota yhteyttä

Uusi Surface Hub 2S on all-in-one-kokonaisuus, jossa saat yhdessä paketissa interaktiivisen valkotaulun sekä ketterän Teams-kokous- ja kollaboraatioalustan Windows 10 -ympäristössä. Surface Hub 2S mahdollistaa tehokkaan tiimityön ja yhtenäisen käyttäjäkokemuksen niin etäosallistujille kuin paikan päälle kokoontuneille.

Katso Surface Hub 2S:n esittelyvideo tästä.

Tutustu ja tilaa

Normaaliin Teams-kokoukseen voi osallistua max. 250 henkilöä, mutta Teams live eventsillä tavoitat kerralla jopa 10 000 osallistujaa, jopa neljän tunnin ajan. Paras vuorovaikutus saadaan aikaan ottamalla käyttöön video ja avaamalla yleisölle Q&A-osio. Teams live events -tallenteita voi katsoa jälkikäteen ja tarvittaessa niihin saa lisättyä tekstityksen. Teams live events on helposti otettavissa käyttöön, mutta suosittelemme panostamaan käyttöönoton huolelliseen valmisteluun.

Ota meihin yhteyttä, autamme yritystäsi suunnittelemaan Teams live eventsin sujuvan käyttöönoton.

Ota yhteyttä

Erilaisten koulutuspakettiemme avulla voit oppia hyödyntämään Microsoft Teams - ja Office 365 -ratkaisuja, olipa yrityksesi sitten vasta tutustumassa kyseisiin ratkaisuihin tai tehostamassa nykyistä käyttöään entisestään. Paketeistamme löytyy verkkopohjaista koulutusta sekä kertaluontoisena että jatkuvana, ja tarpeen mukaan kouluttajamme saapuu yritykseesi paikan päälle.

Viidestä paketistamme löydät varmasti juuri sinun yrityksellesi sopivan koulutuksen haluamallasi laajuudella ja toteutustavalla.

Ota yhteyttä

Käyttäjäystävällinen etäyhteysratkaisu 

Helppokäyttöinen Always On VPN -etäyhteysratkaisu mahdollistaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen etätyöskentelyyn. Automaattisesti ilman erillistä kirjautumista avautuvan, jatkuvan VPN-yhteyden ansiosta tietokoneesi toimii missä tahansa täysin samalla tavalla kuin se olisi toimistolla kiinni toimistoverkossa.

Always On VPN on ihanneratkaisu etätyöskentelyyn, sillä sitä käyttäessäsi et edes huomaa olevasi etänä töissä. Always On VPN ei myöskään kuormita yrityksesi palomuureja niin paljon kuin perinteiset VPN-ratkaisut.

Helpota sinäkin etätyöskentelyäsi; ota meihin yhteyttä ja rakennamme Always On VPN -ratkaisun yrityksellesi käyttövalmiiksi "avaimet käteen" -periaatteella.

Ota yhteyttä

Etätyö ja AOVPN

Työpöydän virtualisointiratkaisu

Windows Virtual Desktop on kattava Azure-pilvipalvelussa toimiva työpöytävirtualisointiratkaisu. Se on ainoa työpöydän virtualisointiratkaisu, joka tarjoaa yksinkertaistetun hallinnan, usean istunnon tuen (Windows 10), Office 365 ProPlus -sovelluksen optimoinnit ja etätyöpöytäpalveluiden (RDS) ympäristöjen tuen.

Yrityksesi omien työasemien imaget (työaseman levykuva sisältäen ajurit, työasemasovellukset ja automaattiset päivitykset) voidaan pudottaa Azureen, josta voit käyttää virtuaalisesti omaa työasemaasi Windows Virtual Desktopin yli esimerkiksi henkilökohtaisella työasemallasi.

Azure-pilvipalvelusta saatavat hyödyt Windows Virtual Desktop -ratkaisuun ovat:

 • Automaattinen skaalautuvuus
 • Rajoittamaton teho
 • Tietoturvasääntöjen automaattinen luominen & hallinnointi
 • Nopeat yhteydet

Lähes kaikkiin työasemiin soveltuva Windows Virtual Desktop tukee kaikkia yleisimpiä käyttöjärjestelmiä ja sen asennus, mitoittaminen ja käyttöönotto voidaan tehdä minuuteissa. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä

Etätöissä kahvilassa

Valitse oikeanlaiset kuulokkeet

Työmukavuus paranee pienillä asioilla. Oikeanlaisilla kuulokkeilla sujuvoitat työpäivääsi ja eliminoit avokonttorin hälinät.

Kuulokkeet tulisi valita tehtävän työn mukaan:

 • Toimistotyössä on aktiivinen melun suodatus mahdollistaa työrauhan ja hyvä mikrofoni huolehtii, että muiden työntekijöiden puhe ei kuulu langan toiseen päähän.
 • Liikkuvaan työhön kannattaa valita langattomat kuulokkeet, jotka kuitenkin suodattavat hyvin taustamelua ja pitää äänenlaadun tasaisena.

Oikeanlaisista kuulokkeista nauttii myös asiakkaasi kirkkaan puheäänen ansiosta. Tutustu kuulokevalikoimaamme ja tilaa juuri sinulle sopivat kuulokkeet.

Katso lisää

Telia Inmics-Nebula VIP-kuulokkeet

4G-palvelulla etätyö sujuu leikiten 

Liikkuvan työntekijän yhteys, 4GaaS – eli 4G as a Service, on helppokäyttöinen ja tehokas langaton laajakaistainen nettiyhteyspalvelu. Vihdoin kaistaa on kaikkialla, ja dataliikenne pelaa luotettavasti myös konttorin ulkopuolella!

4G-palveluun kuuluu:

 • Valittu reititin eli mokkula
 • Laajakaistainen nettipalvelun valitulla nopeudella
  • Normaali 50/50 Mbit/s
  • Super 150/50 Mbit/s
 • Käytönaikainen tuki
 • Huoltopalvelu vaihtolaitteella

Ota yhteyttä

Telia Inmics-Nebula etätyö

Sinua saattaisi myös kiinnostaa

ribbon

Laitekauppa

Laitekaupasta löydät kaikki laitteet, palvelut ja sovellukset yrityksesi toiminnan tehostamiseksi ja työntekijöidesi viihtyvyyden parantamiseksi.

Siirry kauppaan

ribbon

Laitteiden tietoturva

Yksikään organisaatio ei ole immuuni haittaohjelmille. Heikoin lenkki määrittää tietoturvan tason yrityksessä. Suojaamalla kaikki laitteet ja ottamalla vastuu pois käyttäjiltä, voidaan minimoida riskit.

Lue lisää