Telia Inmics-Nebula Laitahallintapalvelut

Laite- ja elinkaarenhallintapalvelut

Keskitetyn laitehallinnan avulla tiedot eivät milloinkaan pääse vääriin käsiin.
Jos esimerkiksi yrityksen yksittäinen puhelin häviää, itse puhelin ja siinä
olevat sovellukset voidaan tyhjentää etänä. Muussa tapauksessa kaikki
tieto jäisi laitteeseen.

Ota yhteyttä

Sovellusten keskitetty hallinta

Keskitetyn laitehallinnan lisäksi yritys voi ottaa käyttöön myös sovellushallinnan. Tällöin laitteisiin pystytään lisäämään ja niistä pystytään poistamaan yrityksen haluamia sovelluksia sekä hallitsemaan sertifikaatteja.

Sovellushallinnassa laitteet ja niiden sovellukset voidaan räätälöidä käyttäjäryhmittäin. Jos esimerkiksi kaikki työntekijät tarvitsevat langattoman verkon ja sähköpostin asetusten lisäksi tietoturvasovelluksen, se saadaan keskitetyn sovellushallinnan avulla joka laitteelle.

 

Telia Inmics-Nebula sovellusten keskitetty hallinta

Sisällönhallinta

Keskitetyn laitehallinnan ja sovellushallinnan lisäksi yritys voi ottaa käyttöönsä myös sisällönhallinnan.

Sisällönhallinnassa laitteista voidaan suojata pääsy yrityksen resursseihin, esimerkiksi SharePointiin, Google Driveen tai OneDriveen. Sisällönhallinta suojaa sovellukset ja niiden sisällön omaan turvalliseen säiliöön erilliseksi laitteiden muista sovelluksista.

 

Telia Inmics-Nebula sisällönhallinta

Identiteetinhallinta

Kun yrityksellä on keskitetysti hallussa sekä laitteet, sovellukset että sisällöt, voidaan astua vielä yksi askel ja ottaa käyttöön identiteetinhallinta. Palvelu tunnistaa käyttäjän ja antaa hänen tunnistautua kertakirjautumisella yrityksen käyttämiin pilvipalveluihin.

Identiteetinhallinnassa tietoturvaan hyödynnetään kaksivaiheista tunnistautumista, multifactor-autentikointia (MFA). Puhelimessa on pankkien tunnuslukusovelluksista tuttu erillinen sovellus, jolla kirjautumispyyntö voidaan vahvistaa.

Ota yhteyttä

Telia Inmics-Nebula Identiteetinhallinta

Sinua saattaa myös kiinnostaa

ribbon

Elinkaarenhallinta

Huolehdimme puolestasi yrityksesi laitteiden hankinnasta, hallinnasta, huollosta ja kierrätyksestä. Elinkaarenhallintapalvelumme avulla yrityksesi voi ostaa meiltä rutiinitoimintoja palveluna ja vapauttaa aikaa oman liiketoiminnan ydintarpeisiin.

Lue lisää

ribbon

Laitteiden tietoturva

Yksikään organisaatio ei ole immuuni haittaohjelmille. Heikoin lenkki määrittää tietoturvan tason yrityksessä. Suojaamalla kaikki laitteet ja ottamalla vastuu pois käyttäjiltä, voidaan minimoida riskit. Keskitetty hallinta varmistaa, että yrityksen laitteet on suojattu ja antaa näkyvyyden uhkiin sekä mahdollisuuden korjata tilanteen etänä

Lue lisää