Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Kaikki tarvittavat toimisto-ohjelmat yrityksellesi
 

Osta

Microsoft Office 365 -palvelun avulla työ sujuu kollegoiden ja kumppanien kanssa ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköposti, kalenteri ja tiedostot ovat käytettävissä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Teams-sovelluksen avulla yhteydenpito on joustavaa ja tiedostot ovat aina käden ulottuvilla turvallisessa OneDrive-verkkotallennustilassa. Halutessasi palveluun sisältyvät myös suositut Microsoft Office -sovellukset, kuten Outlook, Word, Excel ja PowerPoint. Käytössä yritystäsi tukee suomalainen asiakaspalvelumme. 

Miksi valita Microsoft Office 365?

Telia Inmics-Nebula point one

Skaalautuva ja ajan tasalla

Office 365 on lisenssipohjainen pilvipalvelu, joka soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Työntekijöiden määrän muuttuessa myös lisenssien määrää voidaan muuttaa. Aina kun uusi versio Microsoft Office -sovelluksista julkaistaan, se on pilvipalvelulle tyypilliseen tapaan heti yrityksesi käytettävissäsi ilman lisämaksua.

Telia Inmics-Nebula point two

Kaikilla päätelaitella

Jokainen käyttäjä voi asentaa sovellukset viidelle eri laitteelle: tietokoneille, tableteille tai älypuhelimeen. Vaikka omaa laitetta ei olisikaan lähettyvillä, palvelu on täysin käytettävissä myös verkkoselaimen kautta – sijainnista ja päätelaitteesta riippumatta.

Telia Inmics-Nebula point three

Etätyön mahdollisuus

Office 365 on etätyötekijän tärkein työkalupakki. Välimatka työntekijöiden välillä ei ole enää este tiimityöskentelylle – PowerPoint-esityksen voi pitää kumppaneille yhdessä työkavereiden kanssa vaikka toiselta puolelta maapalloa. Kaikki sovellukset ja tiedostot ovat yhtä lailla käytettävissä kotisohvalta älypuhelimella kuin toimiston tietokoneeltakin.

Microsoft Office 365 -hinnasto

Tarvitseeko yrityksesi sähköpostin ja kalenterin, Microsoft Office -työpöytäsovellukset vai molemmat?
Valitse alla olevista vaihtoehdoista: Business Essentials, Business, tai Business Premium.

Business Essentials

Työkalut liikkuvalle työntekijälle

4,50€
Kuukausi / ALV 0 %
Sähköposti ja kalenteri
Pikaviestintä ja verkkopalaverit
Verkkotallennustila ja varmuuskopiointi
Sovellukset selaimessa
Sovellukset 5 laitteelle

Business

Supersuositut Office -sovellukset

8,70€
Kuukausi / ALV 0 %
Verkkotallennustila ja varmuuskopiointi
Sovellukset selaimessa
Sovellukset 5 laitteelle
Sähköposti ja kalenteri
Pikaviestintä ja verkkopalaverit

Business Premium

Tehokkaan työskentelyn elementit

9,90€
Kuukausi / ALV 0 %
Sähköposti ja kalenteri
Pikaviestintä ja verkkopalaverit
Verkkotallennustila ja varmuuskopiointi
Sovelllukset selaimessa
Sovellukset 5 laitteelle
Sovellukset - Business Essentials ja Business Premium

 

Exchange Online

Exchange Online on sähköposti- ja kalenteripalvelu. Palvelu on erittäin helppo asentaa niin tietokoneelle kuin mobiililaitteellekin. Lisäksi palvelua voi käyttää selaimen kautta millä tahansa päätelaitteella ilman asennuksia. Palvelussa on levytilaa sähköposteille 50GB per käyttäjä, joten tila ei tule loppumaan kesken.

 

teams

Teams mahdollistaa pikaviestit sekä verkkopalaverien järjestämisen. Pikaviestisovellus toimii chatin lailla, jossa voit nopeasti lähettää viestejä sekä tiedostoja kollegoillesi sekä kumppaneillesi. Pikaviestikeskustelut voidaan käydä myös suuremmissa ryhmissä.

Verkkopalaverit toimivat käsi kädessä kalenterin kanssa. Voit lähettää haluamillesi vastaanottajille kutsun verkkopalaveriin, joka lisätään heidän kalenteriinsa. Palaveriin liitytään palaverikutsussa olevan linkin kautta eikä osallistujilla ei tarvitse välttämättä olla Teams -sovellusta. Palaverissa on mahdollista esitellä omaa työpöytäänsä ja näin voit pitää vaikka myyntiesitystä tai järjestelmäkoulutusta toiselle puolelle maapalloa.

 

OneDrive for Business

OneDrive for Business on verkkotallennustila. Palvelu sisältää verkkotallennustilaa kokonaiset 1TB jokaista käyttäjää kohden, joten tallennustila ei tule loppumaan kesken. Verkkotallennustilassa voit säilyttää kaikki omat tärkeät dokumentit, mutta palveluun on myös mahdollista luoda jaettuja kansioita, joissa tiedostoja ylläpidetään yhdessä kollegoiden ja kumppanien kanssa.

Voit myös varmuuskopioida tietokoneeltasi haluamasi kansiot suoraan OneDrive-verkkotallennustilaan. Kaikkia verkkotallennustilassa olevia tiedostoja voit hallita miltä tahansa laitteelta, joko OneDrive for Business -sovellusta käyttäen tai internet-selaimen kautta. Mikäli tietokone sattuisi hajoamaan, kaikki tiedostosi ovat aina tallessa OneDrive-verkkotallennustilassa.

 

Sharepoint Online

Sharepoint Online on sovellus, joka tarjoaa ratkaisun tiedostojen järjestämiseen ja jakamiseen erilaisille työryhmäsivustoille. Palvelua voidaan käyttää esimerkiksi koko yrityksen intranettinä tai projektiryhmän työtilana, jossa kaikki tarvittava tieto on näyttävästi esillä ja helposti saatavilla.

 

Sovellukset - Business ja Business Premium

 

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook on sovellus sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen hallintaa varten. Sovellus on asennettavissa niin tietokoneille kuin älypuhelimillekin. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

Microsoft Word

Microsoft Word on asiakirjan- ja tekstinkäsittelysovellus. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

MICROSOFT EXCEL

Microsoft Excel on taulukkolaskentasovellus. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint on diaesitysohjelmisto. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

Microsoft Office 365 -palvelupakettien vertailu

 

  Business Essential Business Business Premium
Varmuuskopiointi      
Tallennustila      
Sovellukset selaimessa      
Sovellukset 5 laitteelle      
Sähköposti      
Kalenteri      
Pikaviestintä      
Verkkopalaverit      
Tiedostojen jako      

 

voimmeko auttaa oikean oFFICE 365 -paketin valinnassa?

Jokaisen yrityksen tarpeisiin löytyy sopiva Office 365, olet sitten start-up, julkishallinnon organisaatio tai suuryritys. Officessa on runsaasti valmiita ominaisuuksia, mutta myös mahdollisuuksia räätälöidä sopiva kokonaisuus.

Lue blogista: Näin valitset oikean Office 365 -paketin

Jos et löydä valmiista paketeista sopivaa, anna meidän auttaa! Ota yhteyttä, niin autamme räätälöimään oikean paketin.

OTA YHTEYTTÄ

Inmics-Nebula Microsoft Office 365

valmis aloittamaan O365 -käytön? näin se käy:

 

Käyttäjät

Palveluun sisältyy yrityksesi tarvitsema määrä lisenssejä, jotka voit käydä aktivoimassa työntekijöillesi Microsoft Office 365 -hallintaportaalissa. Tarvittaessa autamme käyttäjien luonnissa.

Sähköpostien siirto

Olemme auttaneet jo tuhansia asiakkaitamme sähköpostipalveluidemme pariin, joten kanssamme siirto toisesta sähköpostipalvelusta käy helposti. Autamme tarvittaessa myös jakelulistojen ja jaettujen sähköpostilaatikoiden luonnissa uuteen palveluun. 

Sovellukset

Microsoft Office 365 -palvelun mukana tulevia sovelluksia on mahdollista käyttää verkkoselaimen kautta ilman asennuksia, mutta sovellukset on myös mahdollista asentaa omalle tietokoneelle. Autamme tarvittaessa sovellusten asentamisessa. 

 

Voimmeko auttaa?

Tarvittaessa autamme Office 365 -käyttöönotossa. Ota yhteys myyntiimme!

Tutustu myös näihin

ribbon

OFFICE 365 -TIETOTURVAKARTOITUS

Kun tilaat Office 365 -tietoturvakartoituksen, saat kattavan kuvan ympäristösi tilasta, ratkaisuehdotukset sekä tukea teknologiavalintoihin.

 

Lue lisää

ribbon

LAITTEET PALVELUNA

Kun hankit meiltä laitteet palveluna, saat kiinteään kuukausihintaan laiteet, huollot, vakuutukset sekä laitteiden tietoturvallisen kierrätyksen.

 

Lue lisää