Microsoft Office 365

Microsoft 365
Business

Kaikki tarvittavat toimisto-ohjelmat yrityksellesi
 

Microsoft 365 Business -palvelun avulla työ sujuu kollegoiden ja kumppanien kanssa ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköposti, kalenteri ja tiedostot ovat käytettävissä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Teams-sovelluksen avulla yhteydenpito on joustavaa ja tiedostot ovat aina käden ulottuvilla turvallisessa OneDrive-verkkotallennustilassa. Halutessasi palveluun sisältyvät myös suositut Microsoft Office -sovellukset, kuten Outlook, Word, Excel ja PowerPoint. Käytössä yritystäsi tukee suomalainen asiakaspalvelumme. 

Miksi valita Microsoft 365 Business?

Telia Inmics-Nebula point one

Skaalautuva ja ajan tasalla

Microsoft 365 Business on lisenssipohjainen pilvipalvelu, joka soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Työntekijöiden määrän muuttuessa myös lisenssien määrää voidaan muuttaa. Aina kun uusi versio Microsoft 365 Business -sovelluksista julkaistaan, se on pilvipalvelulle tyypilliseen tapaan heti yrityksesi käytettävissäsi ilman lisämaksua.

Telia Inmics-Nebula point two

Kaikilla päätelaitella

Jokainen käyttäjä voi asentaa sovellukset viidelle eri laitteelle: tietokoneille, tableteille tai älypuhelimeen. Vaikka omaa laitetta ei olisikaan lähettyvillä, palvelu on täysin käytettävissä myös verkkoselaimen kautta – sijainnista ja päätelaitteesta riippumatta.

Telia Inmics-Nebula point three

Etätyön mahdollisuus

Microsoft 365 Business on etätyötekijän tärkein työkalupakki. Välimatka työntekijöiden välillä ei ole enää este tiimityöskentelylle – PowerPoint-esityksen voi pitää kumppaneille yhdessä työkavereiden kanssa vaikka toiselta puolelta maapalloa. Kaikki sovellukset ja tiedostot ovat yhtä lailla käytettävissä kotisohvalta älypuhelimella kuin toimiston tietokoneeltakin.

Microsoft 365 Business -hinnasto

Tarvitseeko yrityksesi sähköpostin ja kalenterin, Microsoft 365 Business -työpöytäsovellukset vai molemmat?
Valitse alla olevista vaihtoehdoista: Business Basic, Apps for Business, tai Business Standard.

Business Basic

Työkalut liikkuvalle työntekijälle

6,10€
Kuukausi / ALV 0 %
Word, Excel, PowerPoint, OneNote verkkoversioina
Outlook – Sähköposti ja kalenteri verkkoversiona
SharePoint - Intranet ja ryhmäsivustot
OneDrive for Business - Pilvitallennustila
Teams - Tiimityön keskus
Planner - Töiden hallinta
Yammer - Yrityksen yhteisöpalvelu

Apps for Business

Supersuositut Office-sovellukset

10,60€
Kuukausi / ALV 0 %
Office-sovellusten työpöytäversiot: Outlook, Word, Excel, PowerPoint ja OneNote (sekä Access ja Publisher vain PC-tietokoneisiin)
OneDrive – 1 Tt käyttäjäkohtaista pilvitallennustilaa
Sovellukset 5 laitteelle
Sähköposti ja kalenteri
Pikaviestintä ja verkkopalaverit

Business Standard

Tehokkaan työskentelyn elementit

12,60€
Kuukausi / ALV 0 %
Office Online – Word, Excel, PowerPoint, OneNote
Office (desktop) - Word, Excel, PowerPoint, Publisher (vain PC), Access (vain PC), OneNote
Outlook – Sähköposti ja kalenteri
SharePoint - Intranet ja ryhmäsivustot
OneDrive for Business - Pilvitallennustila
Teams - Tiimityön keskus
Planner - Töiden hallinta
Yammer - Yrityksen yhteisöpalvelu
Sovellukset - Business Basic ja Business Standard

 

Exchange Online

Exchange Online on sähköposti- ja kalenteripalvelu. Palvelu on erittäin helppo asentaa niin tietokoneelle kuin mobiililaitteellekin. Lisäksi palvelua voi käyttää selaimen kautta millä tahansa päätelaitteella ilman asennuksia. Palvelussa on levytilaa sähköposteille 50GB per käyttäjä, joten tila ei tule loppumaan kesken.

 

Teams

Teams mahdollistaa pikaviestit sekä verkkopalaverien järjestämisen. Pikaviestisovellus toimii chatin lailla, jossa voit nopeasti lähettää viestejä sekä tiedostoja kollegoillesi sekä kumppaneillesi. Pikaviestikeskustelut voidaan käydä myös suuremmissa ryhmissä.

Verkkopalaverit toimivat käsi kädessä kalenterin kanssa. Voit lähettää haluamillesi vastaanottajille kutsun verkkopalaveriin, joka lisätään heidän kalenteriinsa. Palaveriin liitytään palaverikutsussa olevan linkin kautta eikä osallistujilla ei tarvitse välttämättä olla Teams -sovellusta. Palaverissa on mahdollista esitellä omaa työpöytäänsä ja näin voit pitää vaikka myyntiesitystä tai järjestelmäkoulutusta toiselle puolelle maapalloa.

 

OneDrive for Business

OneDrive for Business on verkkotallennustila. Palvelu sisältää verkkotallennustilaa kokonaiset 1TB jokaista käyttäjää kohden, joten tallennustila ei tule loppumaan kesken. Verkkotallennustilassa voit säilyttää kaikki omat tärkeät dokumentit, mutta palveluun on myös mahdollista luoda jaettuja kansioita, joissa tiedostoja ylläpidetään yhdessä kollegoiden ja kumppanien kanssa.

Voit myös varmuuskopioida tietokoneeltasi haluamasi kansiot suoraan OneDrive-verkkotallennustilaan. Kaikkia verkkotallennustilassa olevia tiedostoja voit hallita miltä tahansa laitteelta, joko OneDrive for Business -sovellusta käyttäen tai internet-selaimen kautta. Mikäli tietokone sattuisi hajoamaan, kaikki tiedostosi ovat aina tallessa OneDrive-verkkotallennustilassa.

 

Sharepoint Online

Sharepoint Online on sovellus, joka tarjoaa ratkaisun tiedostojen järjestämiseen ja jakamiseen erilaisille työryhmäsivustoille. Palvelua voidaan käyttää esimerkiksi koko yrityksen intranettinä tai projektiryhmän työtilana, jossa kaikki tarvittava tieto on näyttävästi esillä ja helposti saatavilla.

 

Sovellukset - Apps for Business ja Business Standard

 

Outlook

Microsoft Outlook on sovellus sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen hallintaa varten. Sovellus on asennettavissa niin tietokoneille kuin älypuhelimillekin. Microsoft 365 Apps for Business ja Microsoft 365 Business Standard sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

Word

Microsoft Word on asiakirjan- ja tekstinkäsittelysovellus. Microsoft 365 Apps for Business ja Microsoft 365 Business Standard sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

Excel

Microsoft Excel on taulukkolaskentasovellus. Microsoft 365 Apps for Business ja Microsoft 365 Business Standard sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

PowerPoint

Microsoft PowerPoint on diaesitysohjelmisto. Microsoft 365 Apps for Business ja Microsoft 365 Business Standard sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

Microsoft 365 Business -palvelupakettien vertailu

 

  Business Basic Apps for Business Business Standard
Varmuuskopiointi      
Tallennustila      
Sovellukset selaimessa      
Sovellukset 5 laitteelle      
Sähköposti      
Kalenteri      
Pikaviestintä      
Verkkopalaverit      
Tiedostojen jako      

 

Voimmeko auttaa oikean Microsoft Enterprise -paketin valinnassa? 

Jokaisen yrityksen tarpeisiin löytyy sopiva Microsoft 365 Enterprise tason ratkaisu, olet sitten julkishallinnon organisaatio tai suuryritys. Microsoft 365 E3/E5 ratkaisuun yhdistyy Office 365:n Enterprise Apps, Windows 10 ja Enterprise Mobility + Security. Luokkansa parhaat tuottavuussovellukset, tietoturva, modernit laitehallintaratkaisut ja älykkäät pilvipalvelut, kaikki yhdessä paketissa.

Enterprise tuotteissa on mm. runsaasti valmiita toiminnaisuuksia, mutta myös mahdollisuuksia räätälöidä sopiva kokonaisuus. Me autamme asiakkaitamme oikean Enterprise ratkaisun valinnassa, mm. migraatio-, koulutus- ja konsultointiprojekteissa sekä tietoturvakartoituksissa.

Ota yhteyttä, niin autamme räätälöimään oikean ratkaisukokonaisuuden.

Ota yhteyttä

Inmics-Nebula Microsoft Office 365

Valmis aloittamaan Microsoft 365 Business käytön?

Käyttäjät

Palveluun sisältyy yrityksesi tarvitsema määrä lisenssejä, jotka voit käydä aktivoimassa työntekijöillesi Microsoft 365 Business -hallintaportaalissa. Tarvittaessa autamme käyttäjien luonnissa.

Sähköpostien siirto

Olemme auttaneet jo tuhansia asiakkaitamme sähköpostipalveluidemme pariin, joten kanssamme siirto toisesta sähköpostipalvelusta käy helposti. Autamme tarvittaessa myös jakelulistojen ja jaettujen sähköpostilaatikoiden luonnissa uuteen palveluun. 

Sovellukset

Microsoft 365 Business -palvelun mukana tulevia sovelluksia on mahdollista käyttää verkkoselaimen kautta ilman asennuksia, mutta sovellukset on myös mahdollista asentaa omalle tietokoneelle. Autamme tarvittaessa sovellusten asentamisessa. 

Tutustu myös näihin

ribbon

O365 HealthCheck

Kun tilaat O365 HealthCheck -tietoturvakartoituksen, saat kattavan kuvan ympäristösi tilasta, ratkaisuehdotukset sekä tukea teknologiavalintoihin.

 

Lue lisää

ribbon

Laitteet palveluna

Kun hankit meiltä laitteet palveluna, saat kiinteään kuukausihintaan laiteet, huollot, vakuutukset sekä laitteiden tietoturvallisen kierrätyksen.

 

Lue lisää