Telia Inmics-Nebula tarvikkeet

Tarvikkeet

Lisälaitteilla ja -tarvikkeilla nostat käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle. Tutustu monipuoliseen tarvikevalikoimaamme ja valitse juuri omaan työsi sopivat apuvälineet.

Lisälaitteet ja tarvikkeet

Tehokas ja tuottava työ vaatii siihen sopivat työvälineet. Oikeanlaiset lisälaitteet lisäävät työergonomiaa ja työmukavuutta. 

Meillä on laaja valikoima työntekoa helpottavia lisälaitteita, kuten tietokoneiden näyttöjä, hiiriä, näppäimistöjä ja paljon muuta.

Tutustu valikoimaan

Kaipaatko kaiken kestävät suojakuoret, jotka suojaavat laitettasi kovassakin menossa vai haluatko ilmaista persoonallisuuttasi tyylikkäällä kuosilla?

Löydä itsellesi ja laitteillesi sopivat lisätarvikkeet verkkokaupastamme.

Tutustu valikoimaan

 

Valitse oikeanlaiset kuulokkeet

Työmukavuus paranee pienillä asioilla. Oikeanlaisilla kuulokkeilla sujuvoitat työpäivääsi ja eliminoit avokonttorin hälinät.

Kuulokkeet tulisi valita tehtävän työn mukaan:

  • Toimistotyössä on aktiivinen melun suodatus mahdollistaa työrauhan ja hyvä mikrofoni huolehtii, että muiden työntekijöiden puhe ei kuulu langan toiseen päähän.
  • Liikkuvaan työhön kannattaa valita langattomat kuulokkeet, jotka kuitenkin suodattavat hyvin taustamelua ja pitää äänenlaadun tasaisena.

Oikeanlaisista kuulokkeista nauttii myös asiakkaasi kirkkaan puheäänen ansiosta. Tutustu kuulokevalikoimaamme ja tilaa juuri sinulle sopivat kuulokkeet.
 

Tutustu kuulokkeisiin

 

Telia Inmics-Nebula tarvikkeet

Telia vip yhteensopivat kuulokkeet 

Ota haltuun asiakaspalvelun ja puhelinvaihteen haastavimmatkin tarpeet. Viestintäpalvelu VIP on nimensä veroinen ensiluokkainen puhelinvaihde. Kuulokkeiden valinnassa on tärkeää huomioida seuraavat asiat:

1.  Laadukas äänenlaatu luo laadukkaan asiakaskokemuksen
2.  Valitse työtehtävääsi sopivat kuulokkeet
3.  Kuulokkeiden istuvuus takaa mukavan työskentelyn
 

Tutustu

Telia Inmics-Nebula VIP-kuulokkeet