Telia Inmics-Nebula päätelaitteiden elinkaarenhallinta

Päätelaitteiden elinkaarenhallinta

Haluatko kuulla lisää päätelaitteiden elinkaarenhallintapalveluistamme?

SÄÄSTÄ ICT-RESURSSISI YDINLIIKETOIMINnan tukemiseen

Työasemien, kannettavien ja erilaisten mobiililaitteiden määrä yrityksissä kasvaa jatkuvasti. Niiden hallinta ja ylläpito saattavat kuitenkin vaatia kohtuuttomasti aikaa ja resursseja yritysten omilta, yhä pienemmiltä IT-yksiköiltä, joiden tulisi mieluummin keskittyä ydinliiketoimintaa tukevaan toimintaan. Vapauttaakseen omia resurssejaan yritykset pyrkivät karsimaan IT-kumppaneidensa määrää ja hankkimaan IT-palvelutaloilta yhä laajempia palvelukokonaisuuksia, kuten elinkaarenhallintapalveluita. 

Päätelaitteiden kiertotalouden on toimittava nykyajan nopeatempoisessa työelämässä sujuvasti. Käytöstä poistuvat laitteet on tyhjennettävä tietoturvallisesti ja ajantasaiset työvälineet saatava mahdollisimman nopeasti työntekijöiden käyttöön. Myös yrityksen päätelaiteympäristön tehokas hallinta ja hyvä kokonaisnäkyvyys ovat yhä suuremmassa roolissa, sillä niiden avulla työntekijät voivat työskennellä tehokkaasti ja tietoturvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta. 
 

Telia Inmics-Nebula päätelaitteiden elinkaarenhallinta

INlifecycle

INlifecycle-elinkaarenhallintapalvelumme avulla yrityksesi voi ostaa meiltä rutiinitoimintoja palveluna ja vapauttaa aikaa oman liiketoiminnan ydintarpeisiin.

Voit ulkoistaa meille päätelaitteiden esiasennuksen, toimittamisen, käytönaikaisen hallinnan ja huoltopalvelut sekä rahoituksen, laiterekisterin ylläpidon ja laitteiden kierrätyksen. Vaihtoehdoista voit valita juuri sinun yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.

Lue lisää

Telia Inmics-Nebula päätelaitteiden elinkaarenhallinta