Telia Inmics-Nebula Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelut

Suojaa yrityksesi tiedot ja varmista
liiketoimintasi jatkuvuus asiantuntijoidemme tuella

Haluatko kuulla lisää tietoturvapalveluistamme? Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Nykyaikaista yrityksesi tietoturva palveluidemme avulla

Tietoturvallisuuden toimialue on kokenut merkittävän murroksen 2000-luvun aikana. Harrastelijahakkeroinnista on kasvanut ammattirikollisuutta, jonka kohteena ovat kaikenkokoiset yritykset toimialasta riippumatta. Suojautuakseen nykyaikaisia tietoturvauhkia vastaan yrityksen on lähestyttävä haasteita monitasoisesti – virustorjunta ja palomuuri eivät enää yksin riitä ratkaisuksi.

Palvelutuotantomme pyrkii vastaamaan tähän haasteeseen lähtökohtaisesti huolehtimalla palveluiden sisäänrakennetusta tietoturvasta. Tästä on osoituksena mm. ISO 27001 -tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä, joka kattaa yrityksemme koko palvelutuotannon.

Meiltä saat lisäksi kattavan valikoiman tietoturvapalveluita, joiden avulla suojaat yrityksesi päätelaitteet, tietoverkon ja palvelut alan parhaita tietoturvaratkaisuja hyödyntäen. Asiantuntijamme auttavat turvaamaan liiketoimintasi alkaen tietoturvan suunnittelusta ja loppukäyttäjien koulutuksesta aina ympäristön tilan jatkuvaan seurantaan asti.

Vahvuutemme

Telia Inmics-Nebula tietoturva

Sertifioitu palvelutuotanto

Palvelutuotantomme korkeasta laadusta ja tietoturvan tasosta kertovat kansainväliset ISO 20000- ja ISO 27001 -hallintajärjestelmien sertifikaatit.

Telia Inmics-Nebula tietoturva

Yli 45 000 suojattua päätelaitetta

Tietoturvaratkaisumme luovat lukuisille suomalaisyrityksille perustan tietoturvauhkilta suojautumiseen. 

Telia Inmcs-Nebula tietoturva

WithSecuren Platinum Partner -kumppani

Teemme tiivistä yhteistyötä ja kehitämme palveluitamme yhteistyössä WithSecuren ja monien muiden kumppaniemme kanssa.

Tietoturva- ja tietosuojakonsultointi

Autamme tunnistamaan yritykseesi kohdistuvat tietoturva- ja tietosuojariskit sekä kehittämään tietoturvan tasoa liiketoimintasi turvaamiseksi.

Tarvittaessa perehdytämme henkilöstöäsi ja tarjoamme apua tietoturvapolitiikan, ohjeistusten sekä muiden tietoturvallisuutta tukevien dokumentaatioiden laatimisessa.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat yritystäsi myös täyttämään tietoturvan ja tietosuojan lainsäädäntöjen sekä standardien vaatimukset.

Tietoturvakonsultointi Telia Inmics-Nebula

Jatkuvat tietoturvapalvelut

Jatkuvat tietoturvapalvelumme auttavat ylläpitämään digitaalisen ympäristösi tietoturvan ajantasaisuutta. Kattavan palveluvalikoimamme avulla suojaat yrityksesi tiedot ja varmistat liiketoimintasi jatkuvuuden.

Palvelumme huolehtivat tietoturvaratkaisujen asianmukaisesta käyttöönotosta ja ylläpidosta sekä auttavat ottamaan tietoturvateknologiasta kaiken hyödyn irti.

Asiantuntijamme myös seuraavat yrityksesi tietoturvallisuuden tilaa sekä reagoivat nopeasti tunnistettuihin tietoturvauhkiin minimoidakseen mahdollisten tietomurtojen vaikutukset. Lisäksi he pitävä sinut tietoisena ympäristösi tapahtumista kattavan raportoinnin avulla.

Telia Inmics-Nebula Tietoturva

Tietoturvaratkaisut

Oikeat teknologiavalinnat muodostavat yrityksellesi pohjan nykypäivän tietoturvauhkilta suojautumiseen.

Pitkäaikainen yhteistyömme alan johtavien teknologiavalmistajien kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden tarjota laajan valikoiman alan parhaita teknologiaratkaisuja tietoturvauhkilta suojautumiseen.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat tietoturvaratkaisut ja ohjelmistot, sekä tukevat niiden suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Telia Inmics-Nebula tietoturvaratkaisut

Tutustu myös näihin

ribbon

PROJEKTI-, KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. Meidän avullamme voit ulkoistaa rutiininomaisia asennustehtäviä ja saada erikoisosaamista uusimpiin teknologioihin ja projekteihin.

Tutustu lisää

ribbon

OFFICE 365 TIETOTURVAKARTOITUS

Kun tilaat Office 365 tietoturvakartoituksen, saat kattavan kuvan ympäristösi tilasta, ratkaisuehdotukset sekä tukea teknologiavalintoihin.

Tutustu lisää