Telia Kotisivutyökalu

KOTISIVUT JA VERKKOKAUPPA
yrittäjille

Verkkokauppa ja nettisivut pystyyn nopeasti ja helposti,
vain 10 €/kk

kokeile kaksi viikkoa maksutta


Kotisivutyökalulla saat nopeasti ja helposti verkkokaupan pystyyn, ja löydät uusia tapoja myydä tuotteitasi tai palveluitasi. Telia Kotisivutyökalu on erittäin helppokäyttöinen, eikä erikoisosaamista nettisivujen tekemiseen tarvita. Sivujen kautta voit myös tiedottaa helposti asiakkaitasi mahdollisista erikoisaikatauluista ja muista muutoksista. Kaikki onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta.

Aloita verkkokauppa helposti ja ketterästi

Kotisivutyökalussa rakennat verkkokaupan ketterästi samalla helppokäyttöisellä työkalulla. Maksutapana voit tarjota asiakkaillesi esimerkiksi suomalaiset verkkopankit, eikä myyntiin asetettavien tuotteiden määrä ole rajoitettu. Verkkokauppaasi voit päivittää missä ja milloin vain, sillä Kotisivutyökalua voit käyttää myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tabletilla. Pystyt siis jatkamaan liiketoimintaasi ajasta ja paikasta riippumatta, vaikkapa kotisohvaltasi.
 

Telia Kotisivu- ja verkkokauppatyökalu

Nettisivut muutamassa minuutissa? Onnistuu

Kotisivutyökalulla voit rakentaa ja päivittää verkkosivuja itse, ilman kalliin ammattilaisen apua. Sivuston rakentaminen tapahtuu helposti ja ketterästi valmiilla teksti- ja kuvapohjilla, joten sinun ei tarvitse uhrata aikaa sopivien sisältöjen miettimiseen. Kattava paketti sisältää kaikki liiketoimintasi tarvitsemat ominaisuudet aina verkkokaupasta blogiin ja analytiikkaan. Kaikkia näitä ominaisuuksia hallinnoit tietysti samaa helppoa työkalua käyttäen.

Katso videolta, kuinka nopeaa nettisivujen rakentaminen on.

Katso kattavampi esittelyvideo täältä 

Jaa tietoa mistä ja milloin tahansa

Kotisivutyökaluun sisältyy blogialusta, jolla luot ketterästi blogitekstejä yrityksesi nettisivuille, missä ja milloin vain. Voit siis pitää tärkeät asiakkaasi ajan tasalla yritystäsi koskevista muutoksista, kuten erikoisaikatauluista. Saat linkitettyä sivuille myös sosiaalisen median kanavasi, joiden kautta voit ohjata asiakkaitasi sivuillesi.

 

Kotisivutyökalu

Useita valmiita teemoja ja tyylejä, joilla loihdit nopeasti yrityksellesi sopivat sivut – Näyttävien sivujen tekeminen ei ole koskaan ollut näin näppärää

Tehdäksemme sivujen rakentamisesta sinulle mahdollisimman nopeaa ja helppoa, olemme luoneet useita valmiita mallipohjia erilaisille yrityksille. Pohjista löytyy valmiit kuvat ja tekstit sekä suomeksi että englanniksi mm. kahviloille, vaatekaupoille, ravintoloille, kampaamoille, kosmetologeille, sähköasentajille, valokuvaajille ja monille muille yrityksille. Pohjia voi muokata vapaasti.

ALOITA KÄYTTÄMINEN

Telia Kotisivutyökalu Autokorjaamo

Verkkokaupan maksutavat

Klarna

Klarnalla tuot asiakkaidesi ulottuville monipuoliset maksuvaihtoehdot. 

Tilisiirto

Pankkisiirtojen avulla asiakkaasi voivat ostaa myymälästäsi ja lähettää maksuja valitsemallesi pankkitilille. 

Paytrail

Paytrail on suomalainen kumppanimme, jonka avulla saat verkkokauppaasi maksutavaksi kaikki suomalaiset verkkopankit ja luottokortit. 

STRIPE & PAYPAL

Stripe ja Paypal ovat kansainväliset kumppanimme, joiden palvelut on myös mahdollista yhdistää Kotisivutyökaluun. 

Verkkokauppa tukee Passa-ravintolan arkea

”Kotisivutyökalun käyttöönotto oli todella helppoa ja ammattimaisten sivujen rakentaminen sujui kevyesti. Kotisivun kautta yritykseni saa näkyvyyttä, sillä verkkokauppamyynti tukee yritykseni arkea ja saamme viestimme välitettyä uusille asiakkaille”, kertoo Serdal Karabugday, Passa-ravintolan omistaja.

Tutustu lisää Kotisivutyökalun avulla rakennettuun Passa-ravintolan verkkokauppaan >

Passa Ravintola
Lisäominaisuudet

 

Hakukoneoptimointi

Voit lisätä verkkosivuillesi otsikon, kuvauksen ja rajattoman määrän sanoja, joilla haluat sivustosi löytyvän esimerkiksi Googlen hakukonehauilla.

 

Analytiikka

Kotisivutyökaluun voidaan kytkeä Google Analytics -verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics on Googlen tarjoama verkkosivujen vierailujaseurantaan tarkoitettu sovellus.

 

Kuvaeditori

Et tarvitse erillistä kuvanmuokkaussovellusta, sillä voit muokata kuvia Kotisivutyökalun sivueditorissa.

 

Sosiaalinen media

Voit linkittää kotisivutyökaluun yrityksesi sosiaalisen median tilejä, kuten Facebook, LinkedIn ja Twitter. Voit esimerkiksi esittää yrityksesi Twitter-julkaisuja ja asettaa Facebookin tykkää-painikkeita sivustollesi.

 

Tutustu myös näihin

ribbon

MAHDOLLISTA KORTTIMAKSAMINEN

Telia Maksupäätepalvelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen: maksupäätelaitteen, mobiiliyhteyden sekä korttimaksusopimuksen.

Lue lisää

ribbon

Suojaa verkkosivusi sertifikaatilla

Suojaa nettisivusi ja hanki sinulle sopiva SSL-sertifikaatti. Sertifikaatteja on tarjolla erilaisia suojaustasoja varten sekä yhdelle tai useammalle verkko-osoitteelle.

lue lisää