Telia Kotisivutyökalu

Kotisivutyökalu

Helppokäyttöinen ja edullinen kotisivupalvelu 17,90 €/kk
 

KOKEILE ILMAISEKSI KAKSI VIIKKOA

Nyt pystyt loihtimaan ammattimaiset ja näyttävät nettisivut yrityksellesi helposti ja edullisesti. Telia Kotisivutyökalu on erittäin helppokäyttöinen, eikä erikoisosaamista nettisivujen tekemiseen tarvita. Alkuun pääset näin: valitse liiketoimintaasi kuvaava sivupohja, tiputa paikoilleen kuvat, tekstiaihiot ja muut sopivat elementit, kirjoita sisältö ja julkaise. Nyt yrityksesi on löydettävissä verkosta – kaikilla päätelaitteilla. Kokeile Telia Kotisivutyökalua jo tänään. Tarjoamme 14 vuorokauden ilmaisen kokeilujakson.

Miksi valita Telia Kotisivutyökalu?

Telia Inmics-Nebula point one

Helppokäyttöinen

Kotisivutyökalulla voit rakentaa ja päivittää verkkosivuja itse, ilman kalliin ammattilaisen apua. Sivuston rakentaminen tapahtuu vedä ja pudota -tyylillä (drag-and-drop), jossa tiputat haluamallesi paikalle kuvat, tekstit tai vaikkapa yhteydenottolomakkeet käden käänteessä.

Telia Inmics-Nebula point two

Kustannustehokas

Kotisivutyökalusta maksat vain pientä kuukausimaksua, ja saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet. Et koskaan maksa sivustomuutoksista lisämaksua, jolloin kustannukset pysyvät läpinäkyvinä ja ennakoitavina.

Telia Inmics-Nebula point three

Kattava

Kotisivujen lisäksi palvelu sisältää verkkokauppa- ja blogiominaisuuden. Saat siis kaikki liiketoimintasi tarvitsemat ominaisuudet samassa paketissa. Kaikkia näitä ominaisuuksia hallinnoit tietysti samaa helppoa työkalua käyttäen.

Telia kotisivutyökalu -hinnasto

Telia Kotisivutyökalu soveltuu etenkin pienikokoisen yrityksen käyttöön.
Aloita uusien verkkosivujesi rakentaminen jo tänään.

Telia Kotisivutyökalu

Pienyrityksen tie verkkoon

17,90€
Kuukausi / ALV 0 %
300 verkkosivua
165 mallipohjaa
Verkkokauppa
Blogialusta
Verkkotunnuksen ylläpito
Hakukoneoptimointi
Analytiikkatyökalu
Kuvaeditori

HoukutTELE asiakkaita sivustollesi blogin avulla

Verkkosivujen sisältö on hyvä pitää ajan tasalla esimerkiksi blogitekstejä lisäämällä. Kiinnostavien blogitekstien avulla on mahdollista saada yritykselle lisää näkyvyyttä ja kehittää siten yrityksen brändimielikuvaa. Kotisivutyökalun hintaan sisältyy blogialusta, jolla luot ketterästi blogitekstejä yrityksesi nettisivuille, missä ja milloin vain.

Kotisivutyökalu

verkkokaupan aloittaminen on nyt helppoa

Kotisivutyökalussa rakennat verkkokaupan ketterästi samalla helppokäyttöisellä työkalulla. Maksutapana voit tarjota asiakkaillesi esimerkiksi suomalaiset verkkopankit, eikä myyntiin asetettavien tuotteiden määrää ole rajoitettu. Verkkokauppaasi voit päivittää missä ja milloin vain, sillä kotisivutyökalua voit käyttää myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tabletilla.

KOKEILE

Telia Kotisivutyökalu
Lisäominaisuudet

 

Hakukoneoptimointi

Voit lisätä verkkosivuillesi otsikon, kuvauksen ja rajattoman määrän sanoja, joilla haluat sivustosi löytyvän esimerkiksi Googlen hakukonehauilla.

 

Analytiikka

Kotisivutyökaluun voidaan kytkeä Google Analytics -verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics on Googlen tarjoama verkkosivujen vierailujaseurantaan tarkoitettu sovellus.

 

Kuvaeditori

Et tarvitse erillistä kuvanmuokkaussovellusta, sillä voit muokata kuvia Kotisivutyökalun sivueditorissa.

 

Sosiaalinen media

Voit linkittää kotisivutyökaluun yrityksesi sosiaalisen median tilejä, kuten Facebook, LinkedIn ja Twitter. Voit esimerkiksi esittää yrityksesi Twitter-julkaisuja ja asettaa Facebookin tykkää-painikkeita sivustollesi.

 

Maksutavat

 

Paytrail

Paytrail on suomalainen kumppanimme, jonka avulla saat verkkokauppaasi maksutavaksi kaikki suomalaiset verkkopankit ja luottokortit. 

Stripe & Paypal

Stripe ja Paypal ovat kansainväliset kumppanimme, joiden palvelut on myös mahdollista yhdistää Kotisivutyökaluun. Voit tutustua tarkemmin heidän palveluihinsa palveluntarjoajien omilla verkkosivuilla.

 

Tutustu myös näihin

ribbon

MAHDOLLISTA KORTTIMAKSAMINEN

Telia Maksupäätepalvelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen: maksupäätelaitteen, mobiiliyhteyden sekä korttimaksusopimuksen.

Lue lisää

ribbon

Suojaa verkkosivusi sertifikaatilla

Suojaa nettisivusi ja hanki sinulle sopiva SSL-sertifikaatti. Sertifikaatteja on tarjolla erilaisia suojaustasoja varten sekä yhdelle tai useammalle verkko-osoitteelle.

lue lisää