Telia Kotisivutyökalu

KOTISIVUT JA VERKKOKAUPPA
MAKSUTTA YRITTÄJILLE
KUUDEN KUUKAUDEN AJAKSI

ALOITA KÄYTTÄMINEN

Haluamme auttaa yrittäjiä liiketoiminnan digitalisoinnissa ja uusien ansaintatapojen löytämisessä kivijalkaliiketoiminnan rinnalle. Tarjoamme Kotisivutyökalun nyt kuuden kuukauden ajan ilmaiseksi tukeaksemme omalta osaltamme yrityksiä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa.

Kotisivutyökalulla saat nopeasti ja helposti verkkokaupan pystyyn, ja löydät uusia tapoja myydä tuotteitasi tai palveluitasi. Telia Kotisivutyökalu on erittäin helppokäyttöinen, eikä erikoisosaamista nettisivujen tekemiseen tarvita. Sivujen kautta voit myös tiedottaa helposti asiakkaitasi mahdollisista erikoisaikatauluista ja muista muutoksista. Kaikki onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta.

Kampanja on käynnissä huhtikuun loppuun asti. Paketti sisältää kuuden kuukauden ilmaisen jakson, jolloin saat oman sivustosi osoitteen muodossa esimerkki.neb.fi.

Aloita verkkokauppa helposti ja ketterästi

Kotisivutyökalussa rakennat verkkokaupan ketterästi samalla helppokäyttöisellä työkalulla. Maksutapana voit tarjota asiakkaillesi esimerkiksi suomalaiset verkkopankit, eikä myyntiin asetettavien tuotteiden määrä ole rajoitettu. Verkkokauppaasi voit päivittää missä ja milloin vain, sillä Kotisivutyökalua voit käyttää myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tabletilla. Pystyt siis jatkamaan liiketoimintaasi ajasta ja paikasta riippumatta, vaikkapa kotisohvaltasi.
 

Telia Kotisivutyökalu

Jaa tietoa mistä ja milloin tahansa

Kotisivutyökaluun sisältyy blogialusta, jolla luot ketterästi blogitekstejä yrityksesi nettisivuille, missä ja milloin vain. Voit siis pitää tärkeät asiakkaasi ajan tasalla yritystäsi koskevista muutoksista, kuten erikoisaikatauluista. Saat linkitettyä sivuille myös sosiaalisen median kanavasi, joiden kautta voit ohjata asiakkaitasi sivuillesi.

 

Telia Kotisivutyökalu

Helppokäyttöinen ja kattava

Kotisivutyökalulla voit rakentaa ja päivittää verkkosivuja itse, ilman kalliin ammattilaisen apua. Sivuston rakentaminen tapahtuu vedä ja pudota -tyylillä (drag-and-drop), jossa tiputat haluamallesi paikalle kuvat, tekstit tai vaikkapa yhteydenottolomakkeet käden käänteessä. Kattava paketti sisältää kaikki liiketoimintasi tarvitsemat ominaisuudet aina verkkokaupasta blogiin ja analytiikkaan. Kaikkia näitä ominaisuuksia hallinnoit tietysti samaa helppoa työkalua käyttäen.

ALOITA KÄYTTÄMINEN

Telia Kotisivutyökalu
Lisäominaisuudet

 

Hakukoneoptimointi

Voit lisätä verkkosivuillesi otsikon, kuvauksen ja rajattoman määrän sanoja, joilla haluat sivustosi löytyvän esimerkiksi Googlen hakukonehauilla.

 

Analytiikka

Kotisivutyökaluun voidaan kytkeä Google Analytics -verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics on Googlen tarjoama verkkosivujen vierailujaseurantaan tarkoitettu sovellus.

 

Kuvaeditori

Et tarvitse erillistä kuvanmuokkaussovellusta, sillä voit muokata kuvia Kotisivutyökalun sivueditorissa.

 

Sosiaalinen media

Voit linkittää kotisivutyökaluun yrityksesi sosiaalisen median tilejä, kuten Facebook, LinkedIn ja Twitter. Voit esimerkiksi esittää yrityksesi Twitter-julkaisuja ja asettaa Facebookin tykkää-painikkeita sivustollesi.

 

Maksutavat

 

Paytrail

Paytrail on suomalainen kumppanimme, jonka avulla saat verkkokauppaasi maksutavaksi kaikki suomalaiset verkkopankit ja luottokortit. 

Stripe & Paypal

Stripe ja Paypal ovat kansainväliset kumppanimme, joiden palvelut on myös mahdollista yhdistää Kotisivutyökaluun. Voit tutustua tarkemmin heidän palveluihinsa palveluntarjoajien omilla verkkosivuilla.

 

Tutustu myös näihin

ribbon

MAHDOLLISTA KORTTIMAKSAMINEN

Telia Maksupäätepalvelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen: maksupäätelaitteen, mobiiliyhteyden sekä korttimaksusopimuksen.

Lue lisää

ribbon

Suojaa verkkosivusi sertifikaatilla

Suojaa nettisivusi ja hanki sinulle sopiva SSL-sertifikaatti. Sertifikaatteja on tarjolla erilaisia suojaustasoja varten sekä yhdelle tai useammalle verkko-osoitteelle.

lue lisää