Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Kaikki tarvittavat toimisto-ohjelmat alkaen 4,20 €/kk
 

Osta

Microsoft Office 365 -palvelun avulla yrityksesi sähköposti, kalenteri ja tärkeät tiedostot kulkevat aina mukanasi. Kollegat ja kumppanit ovat kätevästi tavoitettavissa Teams-sovelluksen kautta ja tiedostot ovat aina käden ulottuvilla turvallisessa OneDrive-verkkotallennustilassa. Palveluun sisältyy halutessasi suositut Microsoft Office -sovellukset, kuten Outlook, Word, Excel ja PowerPoint. Koko palvelua voit hallita ajasta ja paikasta riippumatta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Käytössä sinua tukee suomalainen asiakaspalvelumme. Valitse mieleisesi Office 365 -lisenssi ja tee tilaus jo tänään.

Miksi valita Microsoft Office 365?

Telia Inmics-Nebula point one

Skaalautuva ja ajan tasalla

Office 365 on lisenssipohjainen pilvipalvelu, joka soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Työntekijöiden määrän muuttuessa myös lisenssien määrää voidaan muuttaa. Aina kun uusi versio Microsoft Office -sovelluksista julkaistaan, se on pilvipalvelulle tyypilliseen tapaan heti yrityksesi käytettävissäsi ilman lisämaksua.

Telia Inmics-Nebula point two

Kaikilla päätelaitella

Jokainen käyttäjä voi asentaa sovellukset viidelle eri laitteelle: tietokoneille, tableteille tai älypuhelimeen. Vaikka omaa laitetta ei olisikaan lähettyvillä, palvelu on täysin käytettävissä myös verkkoselaimen kautta – sijainnista ja päätelaitteesta riippumatta.

Telia Inmics-Nebula point three

Etätyön mahdollisuus

Office 365 on etätyötekijän tärkein työkalupakki. Välimatka työntekijöiden välillä ei ole enää este tiimityöskentelylle – PowerPoint-esityksen voi pitää kumppaneille yhdessä työkavereiden kanssa vaikka toiselta puolelta maapalloa. Kaikki sovellukset ja tiedostot ovat yhtä lailla käytettävissä kotisohvalta älypuhelimella kuin toimiston tietokoneeltakin.

Microsoft Office 365 -hinnasto

Tarvitseeko yrityksesi sähköpostin ja kalenterin, Microsoft Office -työpöytäsovellukset vai molemmat?
Meiltä löydät juuri sinun yrityksellesi sopivimman ratkaisun. Valitse alla olevista vaihtoehdoista: Business Essentials, Business, tai Business Premium.

Business Essentials

Työkalut liikkuvalle työntekijälle

4,20€
Kuukausi / ALV 0 %
Sähköposti ja kalenteri
Pikaviestintä ja verkkopalaverit
Verkkotallennustila ja varmuuskopiointi
Sovellukset selaimessa
Sovellukset 5 laitteelle

Business

Supersuositut Office -sovellukset

8,80€
Kuukausi / ALV 0 %
Verkkotallennustila ja varmuuskopiointi
Sovellukset selaimessa
Sovellukset 5 laitteelle
Sähköposti ja kalenteri
Pikaviestintä ja verkkopalaverit

Business Premium

Tehokkaan työskentelyn elementit

10,50€
Kuukausi / ALV 0 %
Sähköposti ja kalenteri
Pikaviestintä ja verkkopalaverit
Verkkotallennustila ja varmuuskopiointi
Sovelllukset selaimessa
Sovellukset 5 laitteelle

Microsoft Office 365 -palvelupakettien vertailutaulukko

 

  Business Essential Business Business Premium
Varmuuskopiointi      
Tallennustila      
Sovellukset selaimessa      
Sovellukset 5 laitteelle      
Sähköposti      
Kalenteri      
Pikaviestintä      
Verkkopalaverit      
Tiedostojen jako      

 

sähköposti yritysviestinnässä

Sähköpostipalveluiden taustalla oleva liiketoiminnallinen tarve on pääosin viestinnän mahdollistaminen. Sähköpostin avulla yrityksen henkilökunta pystyy esimerkiksi jakamaan dokumentteja, järjestämään tapaamisia sekä olemaan yhteydessä asiakkaisiin ja kumppaneihin. Tämä on vain pintaraapaisu Office 365 -palvelun tarjoamista tehokkaan yritysviestinnän ominaisuuksista. 

Inmics-Nebula Microsoft Office 365
Käytön aloittaminen

 

Käyttäjät

Palveluun sisältyy asiakkaan tarvitsema määrä lisenssejä, jotka asiakas voi käydä aktivoimassa työntekijöilleen Microsoft Office 365 -hallintaportaalissa. Tarvittaessa Nebula voi auttaa käyttöönotossa. Mikäli tarvitset apua käyttäjien luonnissa, olethan yhteydessä myyntiimme.

 

Sähköpostien siirto

Monella yrityksellä on jo jokin sähköpostipalvelu käytössä ja siirtyminen toiseen sähköpostipalveluun koetaan usein hankalaksi. Meillä asia ei ole näin, sillä olemme auttaneet jo tuhansia asiakkaitamme sähköpostipalveluidemme pariin. Voimme myös tarvittaessa auttaa jakelulistojen ja jaettujen sähköpostilaatikoiden luonnissa uuteen palveluun. Mikäli olet kiinnostunut siirtymään Microsoft Office 365 -palveluun nykyisestä sähköpostipalvelusta ja haluat apua nykyisten tietojen siirrossa, olethan yhteydessä myyntiimme.

 

Sovellukset

Microsoft Office 365 -palvelun mukana tulevia sovelluksia on mahdollista käyttää verkkoselaimen kautta ilman asennuksia, mutta sovellukset on myös mahdollista asentaa omalle tietokoneelle. Nebula voi tarvittaessa auttaa yritystäsi sovellusten asentamisessa. Mikäli haluat kuulla tästä lisää, olethan yhteydessä myyntiimme.

 

Sovellukset - Business Essentials ja Business Premium

 

Exchange Online

Exchange Online on sähköposti- ja kalenteripalvelu. Palvelu on erittäin helppo asentaa niin tietokoneelle kuin mobiililaitteellekin. Lisäksi palvelua voi käyttää selaimen kautta millä tahansa päätelaitteella ilman asennuksia. Palvelussa on levytilaa sähköposteille 50GB per käyttäjä, joten tila ei tule loppumaan kesken.

 

teams

Teams mahdollistaa pikaviestit sekä verkkopalaverien järjestämisen. Pikaviestisovellus toimii chatin lailla, jossa voit nopeasti lähettää viestejä sekä tiedostoja kollegoillesi sekä kumppaneillesi. Pikaviestikeskustelut voidaan käydä myös suuremmissa ryhmissä.

Verkkopalaverit toimivat käsi kädessä kalenterin kanssa. Voit lähettää haluamillesi vastaanottajille kutsun verkkopalaveriin, joka lisätään heidän kalenteriinsa. Palaveriin liitytään palaverikutsussa olevan linkin kautta eikä osallistujilla ei tarvitse välttämättä olla Teams -sovellusta. Palaverissa on mahdollista esitellä omaa työpöytäänsä ja näin voit pitää vaikka myyntiesitystä tai järjestelmäkoulutusta toiselle puolelle maapalloa.

 

OneDrive for Business

OneDrive for Business on verkkotallennustila. Palvelu sisältää verkkotallennustilaa kokonaiset 1TB jokaista käyttäjää kohden, joten tallennustila ei tule loppumaan kesken. Verkkotallennustilassa voit säilyttää kaikki omat tärkeät dokumentit, mutta palveluun on myös mahdollista luoda jaettuja kansioita, joissa tiedostoja ylläpidetään yhdessä kollegoiden ja kumppanien kanssa.

Voit myös varmuuskopioida tietokoneeltasi haluamasi kansiot suoraan OneDrive-verkkotallennustilaan. Kaikkia verkkotallennustilassa olevia tiedostoja voit hallita miltä tahansa laitteelta, joko OneDrive for Business -sovellusta käyttäen tai internet-selaimen kautta. Mikäli tietokone sattuisi hajoamaan, kaikki tiedostosi ovat aina tallessa OneDrive-verkkotallennustilassa.

 

Sharepoint Online

Sharepoint Online on sovellus, joka tarjoaa ratkaisun tiedostojen järjestämiseen ja jakamiseen erilaisille työryhmäsivustoille. Palvelua voidaan käyttää esimerkiksi koko yrityksen intranettinä tai projektiryhmän työtilana, jossa kaikki tarvittava tieto on näyttävästi esillä ja helposti saatavilla.

 

Sovellukset - Business ja Business Premium

 

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook on sovellus sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen hallintaa varten. Sovellus on asennettavissa niin tietokoneille kuin älypuhelimillekin. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

Microsoft Word

Microsoft Word on asiakirjan- ja tekstinkäsittelysovellus. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

MICROSOFT EXCEL

Microsoft Excel on taulukkolaskentasovellus. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint on diaesitysohjelmisto. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

 

Tutustu myös näihin

ribbon

MAHDOLLISTA KORTTIMAKSAMINEN

Telia Maksupäätepalvelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen: maksupäätelaitteen, mobiiliyhteyden sekä korttimaksusopimuksen.

 

Lue lisää

ribbon

Tee-se-itse -kotisivut

Tee helposti ja nopeasti verkkosivut yrityksellesi. Kotisivutyökalulla voit rakentaa itse verkkosivut ilman erikoisosaamista.

 

Lue lisää