Inmics-Nebula SSL-sertifikaatti

SSL-Sertifikaatti

Suojaa verkkosivusi SSL-sertifikaatilla alkaen 14 €/kk

 

jätä yhteydenottopyyntö

 

Google on ryhtynyt varoittamaan Chrome-internetselaimen käyttäjiä suojaamattomasta verkkoyhteydestä. Aluksi varoitukset koskivat verkkosivuja, joilla kerätään salasanoja, luottokorttitietoja tai mitä tahansa sivustoilla täytettäviä lomakkeita. Nyt kaikki verkkosivuston kävijät tulevat saamaan varoituksen suojaamattomasta (http) nettisivusta, kerätään sivustolla tietoja tai ei. Nettisivut, joilla ei ole SSL-varmennetta, tullaan luokittelemaan tietoturvariskiksi. Varmista nettisivustosi luotettavuus ja hanki SSL-suojaus (https) meiltä palveluna.

Miksi valita Telia SSL-sertifikaatti?

Telia Inmics-Nebula point one

Kotimainen

Kaikki sertifikaatit toimittaa Telia Finland Oyj, jonka CA-palvelulle on ainoana Suomessa myönnetty kansainvälinen WebTrust-sertifikaatti. Sivustosi varmenne on siis luotettavissa kotimaisissa käsissä.

Telia Inmics-Nebula point two

Valmis palvelupaketti

Rekisteröimme ja asennamme sertifikaatin puolestasi. Valvomme ettei sertifikaatin rekisteröinti pääse raukeamaan ja jatkorekisteröimme sen automaattisesti puolestasi.

Telia Inmics-Nebula point three

Useita sertifikaattityyppejä

Laajasta tarjonnastamme löytyy varmasti käyttötapaukseesi sopiva sertifikaatti. Mikäli et ole varma mikä sertifikaatti sopisi yrityksellesi, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää.

Telia SSL-sertifikaatti -hinnasto

Huolehdi nettisivujesi suojaamisesta ja hanki sivustollesi sopiva SSL-sertifikaatti.
Sertifikaatteja on tarjolla erilaisia suojaustasoja varten sekä yhdelle tai useammalle verkko-osoitteelle.

SSL-Sertifikaatti

DV (Domain validation)

14,00€
Alkaen kuukausi + ALV

SSL-Sertifikaatti

OV (Organization validation)

23,00€
Alkaen kuukausi + ALV

SSL-Sertifikaatti

EV (Extended validation)

32,00€
Alkaen kuukausi + ALV

MIKÄ ON SSL-SUOJAUS?

SSL-suojaus (Secure Sockets Layer) on teknologia, joka mahdollistaa suojatun yhteyden luomisen verkkosivun ja sen käyttäjän välille. SSL-suojauksen ansiosta sinun ja asiakkaidesi välinen tieto ei joudu vääriin käsiin. Ilman SSL-suojausta verkkosivujesi liikenne kulkee täysin salaamattomana Internetissä.

SSL-sertifikaatti

mistä tiedän, onko verkkosivustoni suojattu?

Voit tarkistaa, onko verkkosivustollasi SSL-suojaus kirjoittamalla selaimen osoiteriville verkko-osoitteen eteen HTTPS:// (esimerkiksi HTTPS://www.yritys.fi). Mikäli sivusto on suojattu, selain kertoo tämän usein vihreällä lukko-ikonilla. Mikäli verkko-osoitteen edessä on jokin muu merkki tai sivusto ei aukea ollenkaan, sivusto ei ole suojattu. Jätä yhteydenottopyyntö niin autamme sinua valitsemaan oikean sertifikaatin.
 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Telia Inmics-Nebula SSL-serfikaatti

Varmista luotettavuus

Kaikista internetin käyttäjistä jo 60 % käyttää Google Chrome -selainta. Mikäli sivustosi ei ole SSL-salattu, voi verkkosivustosi pelottaa asiakkaasi pois varoituksilla. Lisäksi Google tulee suosimaan hakukoneen tuloksissa entistä enemmän suojattuja verkkosivuja. Suojaamattomat sivustot tulevat menettämään asiakkaita, verkkoliikennettä ja sen seurauksena markkina-asemaansa. SSL-suojauksella huolehdit, että asiakas uskaltaa asioida sivustollasi ja säilytät brändisi luotettavuuden.

jätä yhteydenottopyyntö

Telia Inmics-Nebula SSL-sertifikaatti
Sertifikaattien varmennetasot

 

Domain Validation (DV)

Domain Validation -sertifikaatti on usein hinnaltaan edullisin, mutta varmennetasoltaan matalin sertifikaatti. Varmenteen myöntäjä varmistaa, että sertifikaatin hakijalla on oikeus sertifikaatin kattavaan verkkotunnukseen.

 

Organization Validation (OV)

Organization Validation -sertifikaatissa varmenteen myöntäjä varmistaa sertifikaatin hakijan organisaation. Organisaation varmistus tarkoittaa sitä, että julkisia lähteitä käyttäen selvitetään organisaation yhteystiedot, joihin suoritetaan esimerkiksi puhelinsoitto sertifikaatin myöntäjän toimesta.

 

Extended Validation (EV)

Extended Validation -sertifikaatti on suojaustasoltaan korkein sertifikaatti. Sertifikaatin myöntäjä varmentaa hakijan oikeuden verkkotunnukseen ja organisaatioon. Tätä varmennetasoa käyttävät useimmiten esimerkiksi pankit ja tunnetuimmat verkkokaupat.

 

Näkyvyys selaimessa

Varmennetasot näkyvät käyttäjälle eri tavalla selaimen osoiterivillä. Esimerkiksi korkeimman suojaustason EV-sertifikaatti näyttää verkkosivun vierailijalle selaimen osoiterivillä vihreän lukon ja vihreän palkin, jossa lukee varmenteen tilaajan organisaation nimi.

 

Sertifikaattityypit

 

Single Domain

Single Domain -sertifikaatti kattaa yhden verkkonimen suojauksen. Tämä voi olla esimerkiksi kauppa.yritys.fi. Muiden verkkonimien osalta suojaus ei tällöin ole käytettävissä eli yritys.fi-verkkotunnuksella ei tässä esimerkissä olisi vielä SSL-suojattua yhteyttä.

 

Multi Domain

Multi Domain -sertifikaatti kattaa useamman verkkonimen. Oletuksen sertifikaatti kattaa kolme verkkonimeä. Esimerkiksi yritys.fi, kauppa.yritys.fi ja kauppa.yritys.com.

 

Wildcard

Wildcard-sertifikaatti kattaa yhden verkkotunnuksen osalta kaikki aliverkkotunnukset. Esimerkiksi yritys.fi-verkkotunnuksen osalta voitaisiin suojata kaikki aliverkkotunnukset, kuten esimerkiksi kauppa.yritys.fi, posti.yritys.fi, intranet.yritys.fi, tuki.yritys.fi.

 

Tutustu myös näihin

ribbon

Tee-se-itse -kotisivut

Tee helposti ja nopeasti verkkosivut yrityksellesi. Kotisivutyökalulla voit rakentaa itse verkkosivut ilman erikoisosaamista.
 

Lue lisää

ribbon

Mahdollista korttimaksaminen

Telia Maksupäätepalvelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen: maksupäätelaitteen, mobiiliyhteyden sekä korttimaksusopimuksen.

Lue lisää