Käytämme verkkosivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen sivustovierailijoille.

Google varoittaa Chrome-internetselaimen käyttäjiä suojaamattomasta verkkoyhteydestä. Aluksi varoitukset koskivat verkkosivuja, joilla kerätään salasanoja, luottokorttitietoja tai mitä tahansa sivustoilla täytettäviä lomakkeita. Nyt kaikki verkkosivuston kävijät saavat varoituksen suojaamattomasta (http) nettisivusta, kerätään sivustolla tietoja tai ei. Varmista nettisivustosi luotettavuus ja hanki SSL-suojaus (https) meiltä palveluna.
Miksi valita Telia SSL-sertifikaatti?

Kotimainen
Kaikki sertifikaatit toimittaa Telia Finland Oyj, jonka CA-palvelulle on ainoana Suomessa myönnetty kansainvälinen WebTrust-sertifikaatti. Sivustosi varmenne on siis luotettavissa käsissä.

Valmis palvelupaketti
Rekisteröimme ja asennamme sertifikaatin puolestasi. Valvomme, ettei sertifikaatin rekisteröinti pääse raukeamaan ja jatkorekisteröimme sen automaattisesti puolestasi.

Useita sertifikaattityyppejä
Laajasta tarjonnastamme löytyy varmasti käyttötapaukseesi sopiva sertifikaatti. Mikäli et ole varma, mikä sertifikaatti sopisi yrityksellesi, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää.
Telia SSL-sertifikaatti -hinnasto
Huolehdi nettisivujesi luotettavuudesta ja hanki sivustollesi asianmukainen SSL-sertifikaatti.
Sertifikaatteja on tarjolla erilaisia suojaustasoja niin yhdelle kuin useammallekin verkko-osoitteelle.
MIKÄ ON SSL-SUOJAUS?
SSL-suojaus (Secure Sockets Layer) on teknologia, joka mahdollistaa suojatun yhteyden luomisen verkkosivun ja sen käyttäjän välille. SSL-suojauksen ansiosta sinun ja asiakkaidesi välinen tieto ei joudu vääriin käsiin. Ilman SSL-suojausta verkkosivujesi liikenne kulkee täysin salaamattomana Internetissä.

mistä tiedän, onko verkkosivustoni suojattu?
Voit tarkistaa, onko verkkosivustollasi SSL-suojaus kirjoittamalla selaimen osoiteriville verkko-osoitteen eteen HTTPS:// (esimerkiksi HTTPS://www.yritys.fi). Mikäli sivusto on suojattu, selain kertoo tämän usein vihreällä lukko-ikonilla. Mikäli verkko-osoitteen edessä on jokin muu merkki tai sivusto ei aukea ollenkaan, sivusto ei ole suojattu. Jätä yhteydenottopyyntö niin autamme sinua valitsemaan oikean sertifikaatin.

Varmista luotettavuus
Kaikista internetin käyttäjistä jo 60 % käyttää Google Chrome -selainta. Mikäli sivustosi ei ole SSL-salattu, voi verkkosivustosi pelottaa asiakkaasi pois varoituksilla. Lisäksi Google tulee suosimaan hakukoneen tuloksissa entistä enemmän suojattuja verkkosivuja. Suojaamattomat sivustot tulevat menettämään asiakkaita, verkkoliikennettä ja sen seurauksena markkina-asemaansa. SSL-suojauksella huolehdit, että asiakas uskaltaa asioida sivustollasi ja säilytät brändisi luotettavuuden.

Domain Validation (DV)
Domain Validation -sertifikaatti on hinnaltaan edullisin. Validointi eli sertifikaatin hakijan tunnistus suoritetaan sähköpostitse, verkkosivuille sijoitettavan tiedoston tai nimipalveluihin lisättävän tietueen avulla. Tunnistus sujuu siksi tyypillisesti nopeasti ja sertifikaatti saadaan asennettua sivustollesi ripeästi.
Organization Validation (OV)
Organization Validation -sertifikaatissa varmenteen myöntäjä tunnistaa sertifikaatin hakijan organisaation. Organisaation tunnistus tarkoittaa sitä, että julkisia lähteitä käyttäen selvitetään organisaation yhteystiedot, joihin suoritetaan esimerkiksi puhelinsoitto sertifikaatin myöntäjän toimesta. Tämän lisäksi on suoritettava DV-tason tunnistus. Organisaatiotunnistuksen etuna on, että jatkossa samaan verkkotunnukseen voi luoda aliverkkotunnuksille lisäsertifikaatteja ilman tunnistusta.
Extended Validation (EV)
Extended Validation -sertifikaatti on monimutkaisin tarjoamamme tunnistusmenetelmä. Sertifikaatin myöntäjä varmentaa hakijan oikeuden verkkotunnukseen ja organisaatioon. Tunnistusprosessiin kuuluvat DV- ja OV-tasot sekä vielä palveluntarjoajan satunnaisesti valitsema lisätunnistustapa. Tätä tunnistustasoa käyttävät useimmiten esimerkiksi pankit ja tunnetuimmat verkkokaupat, koska palkinnoksi raskaasta tunnistusprosessista EV-sertifikaatti mahdollistaa verkkosivun vierailijalle selaimen osoiterivillä vihreän lukon ja vihreän palkin näyttämisen, jossa lukee varmenteen tilaajan organisaation nimi.
Oikean tunnistustason valinta
Kaikilla tunnistusmenetelmillä tuotetut sertifikaatit mahdollistavat yhtä laadukkaan TLS-salauksen asiakkaasi selaimen ja verkkosivustoa ylläpitävän palvelimen välille. Oikean tunnistusmenetelmän valitseminen onkin enemmän kiinni siitä, miten paljon sivustosi vierailijat osaavat arvostaa sertifikaatin hankintaan käyttämääsi lisävaivaa. Useimpiin käyttötarkoituksiin DV-tyyppinen sertifikaatti on riittävä tuottamaan asiakkaillesi saumattoman TLS-salatun kokemuksen sivustollasi vieraillessaan.
Single Domain
Single Domain -sertifikaatti kattaa yhden verkkonimen suojauksen. Tämä voi olla esimerkiksi kauppa.yritys.fi. Muiden verkkonimien osalta suojaus ei tällöin ole käytettävissä eli yritys.fi-verkkotunnuksella ei tässä esimerkissä olisi vielä SSL-suojattua yhteyttä.
Multi Domain
Multi Domain -sertifikaatti kattaa useamman verkkonimen. Oletuksen sertifikaatti kattaa kolme verkkonimeä. Esimerkiksi yritys.fi, kauppa.yritys.fi ja kauppa.yritys.com.
Wildcard
Wildcard-sertifikaatti kattaa yhden verkkotunnuksen osalta kaikki aliverkkotunnukset. Esimerkiksi yritys.fi-verkkotunnuksen osalta voitaisiin suojata kaikki aliverkkotunnukset, kuten esimerkiksi kauppa.yritys.fi, posti.yritys.fi, intranet.yritys.fi, tuki.yritys.fi.
Tutustu myös näihin

Tee-se-itse -kotisivut
Tee helposti ja nopeasti verkkosivut yrityksellesi. Kotisivutyökalulla voit rakentaa itse verkkosivut ilman erikoisosaamista.

Mahdollista korttimaksaminen
Telia Maksupäätepalvelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen: maksupäätelaitteen, mobiiliyhteyden sekä korttimaksusopimuksen.