Naiset kahvilassa tietokoneen ääressä

Kotisivut ja
verkkokauppa
yrittäjille

Luo kotisivut ja verkkokauppa yrityksellesi helposti ja nopeasti.
Päivitä sivut ja käsittele tilaukset ajasta, paikasta ja laitteista riippumattomasti.

Kokeile maksutta 30 päivää


Telia Kotisivulla saat nopeasti ja helposti verkkokaupan pystyyn, ja löydät uusia tapoja myydä tuotteitasi tai palveluitasi. Telia Kotisivu -palvelu on erittäin helppokäyttöinen, eikä erikoisosaamista nettisivujen tekemiseen tarvita. Sivujen kautta voit myös tiedottaa helposti asiakkaitasi mahdollisista erikoisaikatauluista ja muista muutoksista. Kaikki onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta.

Nettisivut muutamassa minuutissa? Onnistuu

Telia Kotisivulla voit rakentaa ja päivittää verkkosivuja itse, ilman kalliin ammattilaisen apua. Sivuston rakentaminen tapahtuu helposti ja ketterästi valmiilla teksti- ja kuvapohjilla, joten sinun ei tarvitse uhrata aikaa sopivien sisältöjen miettimiseen. Kattava paketti sisältää kaikki liiketoimintasi tarvitsemat ominaisuudet aina verkkokaupasta blogiin ja analytiikkaan. Kaikkia näitä ominaisuuksia hallinnoit tietysti samaa helppoa työkalua käyttäen.

Katso videolta, kuinka nopeaa nettisivujen rakentaminen on.

Katso kattavampi esittelyvideo täältä 

Aloita verkkokauppa helposti ja ketterästi

Telia Kotisivu -palvelussa rakennat verkkokaupan ketterästi samalla helppokäyttöisellä työkalulla. Maksutapana voit tarjota asiakkaillesi esimerkiksi suomalaiset verkkopankit, eikä myyntiin asetettavien tuotteiden määrä ole rajoitettu. Verkkokauppaasi voit päivittää missä ja milloin vain, sillä Telia Kotisivua voit käyttää myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tabletilla. Pystyt siis jatkamaan liiketoimintaasi ajasta ja paikasta riippumatta, vaikkapa kotisohvaltasi.
 

Telia Kotisivu- ja verkkokauppatyökalu

Jaa tietoa mistä ja milloin tahansa

Telia Kotisivuun sisältyy blogialusta, jolla luot ketterästi blogitekstejä yrityksesi nettisivuille, missä ja milloin vain. Voit siis pitää tärkeät asiakkaasi ajan tasalla yritystäsi koskevista muutoksista, kuten erikoisaikatauluista. Saat linkitettyä sivuille myös sosiaalisen median kanavasi, joiden kautta voit ohjata asiakkaitasi sivuillesi.

 

Kotisivutyökalu

Useita valmiita teemoja ja tyylejä, joilla loihdit nopeasti yrityksellesi sopivat sivut – Näyttävien sivujen tekeminen ei ole koskaan ollut näin näppärää

Tehdäksemme sivujen rakentamisesta sinulle mahdollisimman nopeaa ja helppoa, olemme luoneet useita valmiita mallipohjia erilaisille yrityksille. Pohjista löytyy valmiit kuvat ja tekstit sekä suomeksi että englanniksi mm. kahviloille, vaatekaupoille, ravintoloille, kampaamoille, kosmetologeille, sähköasentajille, valokuvaajille ja monille muille yrityksille. Pohjia voi muokata vapaasti.

ALOITA KÄYTTÄMINEN

Telia Kotisivutyökalu Autokorjaamo

Kotisivut

Valmiit teemat ja tyylit (räätälöitävissä)
Blogialusta
Verkkokauppa
Palvelintila
Suomenkielinen asiakaspalvelu ja ohjeet
Kuvaeditori
Analytiikka
Responsiivisuus
Yhteydenottolomakkeet
Kuvapankkikuvia
Salasanasuojatut kansiot
Sosiaalisen median yhteys

Verkkokauppa

Rajoittamaton määrä tuotteita
Maksuvaihtoehdot
Integroitu täysin kotisivuun
Asiakaskohtaiset alennuskupongit
Verovaihtoehdot
Toimitusvaihtoehdot
Tuotevariantit
Tuotekategoriat
Varastosaldo
Responsiivisuus
Toimitusten statuspäivityssähköpostit
Muokattava ulkoasu

Kotisivut ja verkkokauppa yrityksille

Pienyrityksen tie verkkoon

10 €/KK

ALV 0 %

Kokeile maksutta 30 päivää

Lisäominaisuudet

Myös näitä ominaisuuksia voit hyödyntää sivuillasi

 

Hakukoneoptimointi

Voit lisätä verkkosivuillesi otsikon, kuvauksen ja rajattoman määrän sanoja, joilla haluat sivustosi löytyvän esimerkiksi Googlen hakukonehauilla.

 

Analytiikka

Telia Kotisivuun voidaan kytkeä Google Analytics -verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics on Googlen tarjoama verkkosivujen vierailujaseurantaan tarkoitettu sovellus.

 

Kuvaeditori

Et tarvitse erillistä kuvanmuokkaussovellusta, sillä voit muokata kuvia Telia Kotisivun sivueditorissa.

 

Sosiaalinen media

Voit linkittää Telia Kotisivuun yrityksesi sosiaalisen median tilejä, kuten Facebook, LinkedIn ja Twitter. Voit esimerkiksi esittää yrityksesi Twitter-julkaisuja ja asettaa Facebookin tykkää-painikkeita sivustollesi.

 

Maksuton opas yrittäjille nettisivujen ja verkkokaupan perustamiseen

Toimivat nettisivut ovat mitä parhain tapa vauhdittaa liiketoimintaa ja luoda uusia ansaintatapoja kivijalkaliiketoiminnan rinnalle. Oppaastamme löydät tärkeimmät huomioitavat asiat sivujen ja verkkokaupan rakentamisessa sekä vinkkejä päivittämiseen.

Lataa maksuton opas tästä

Projekti-, konsultointi- ja asiantuntijapalvelut

Verkkokaupan maksutavat

Klarna

Klarnalla tuot asiakkaidesi ulottuville monipuoliset maksuvaihtoehdot. 

Tilisiirto

Pankkisiirtojen avulla asiakkaasi voivat ostaa myymälästäsi ja lähettää maksuja valitsemallesi pankkitilille. 

Paytrail

Paytrail on suomalainen kumppanimme, jonka avulla saat verkkokauppaasi maksutavaksi kaikki suomalaiset verkkopankit ja luottokortit. 

Stripe & Paypal

Stripe ja Paypal ovat kansainväliset kumppanimme, joiden palvelut on myös mahdollista yhdistää Telia Kotisivuun. 

Tutustu myös näihin

ribbon

Mahdollista korttimaksaminen

Telia Maksupäätepalvelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen: maksupäätelaitteen, mobiiliyhteyden sekä korttimaksusopimuksen.

Lue lisää

ribbon

Suojaa verkkosivusi sertifikaatilla

Suojaa nettisivusi ja hanki sinulle sopiva SSL-sertifikaatti. Sertifikaatteja on tarjolla erilaisia suojaustasoja varten sekä yhdelle tai useammalle verkko-osoitteelle.

lue lisää