Inmics-Nebula SSL-sertifikaatti

TLS/SSL-varmenne

Suojaa verkkosivusi TLS/SSL-varmenteella alkaen 5 €/kk

 

Ota yhteyttä

 

Google varoittaa Chrome-internetselaimen käyttäjiä suojaamattomasta verkkoyhteydestä. Aluksi varoitukset koskivat verkkosivuja, joilla kerätään salasanoja, luottokorttitietoja tai mitä tahansa sivustoilla täytettäviä lomakkeita. Nyt kaikki verkkosivuston kävijät saavat varoituksen suojaamattomasta (http) nettisivusta, kerätään sivustolla tietoja tai ei. Varmista nettisivustosi luotettavuus ja hanki TLS-suojaus (https) meiltä palveluna.

Miksi valita Telia TLS/SSL-varmenne?

Telia Inmics-Nebula point one

Kotimainen

Telia Finland Oyj:n CA-palvelulle on ainoana Suomessa myönnetty kansainvälinen WebTrust-sertifikaatti. Sivustosi varmenne on siis luotettavissa käsissä.

Telia Inmics-Nebula point two

Valmis palvelupaketti

Rekisteröimme ja asennamme varmenteen puolestasi. Valvomme, ettei varmenteen rekisteröinti pääse raukeamaan ja jatkorekisteröimme sen automaattisesti puolestasi.

Telia Inmics-Nebula point three

Useita varmennetyyppejä

Laajasta tarjonnastamme löytyy varmasti käyttötapaukseesi sopiva varmenne. Mikäli et ole varma, mikä varmenne sopisi yrityksellesi, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää.

Telia TLS/SSL-varmenne -hinnasto

Huolehdi nettisivujesi luotettavuudesta ja hanki sivustollesi asianmukainen TLS/SSL-Varmenne.
Varmenteita on tarjolla erilaisia suojaustasoja niin yhdelle kuin useammallekin verkko-osoitteelle. 

TLS-varmenne

DV (Domain validation)

5,00€
Alkaen kuukausi + ALV

TLS-varmenne

OV (Organization validation)

23,00€
Alkaen kuukausi + ALV

TLS-varmenne

EV (Extended validation)

32,00€
Alkaen kuukausi + ALV

Mikä on TLS-suojaus?

TLS (Transport Layer Security), aiemmin tunnettu nimellä Secure Sockets Layer (SSL), on salausprotokolla, jolla voidaan suojata Internet-sovellusten tietoliikenne IP-verkkojen yli. TLS-suojauksen ansiosta sinun ja asiakkaidesi välinen tieto ei joudu vääriin käsiin. Ilman TLS-suojausta verkkosivujesi liikenne kulkee täysin salaamattomana Internetissä.

SSL-sertifikaatti

Mistä tiedän, onko verkkosivustoni suojattu?

Voit tarkistaa, onko verkkosivustollasi TLS-suojaus kirjoittamalla selaimen osoiteriville verkko-osoitteen eteen HTTPS:// (esimerkiksi HTTPS://www.yritys.fi). Mikäli sivusto on suojattu, selain kertoo tämän usein vihreällä lukko-ikonilla. Mikäli verkko-osoitteen edessä on jokin muu merkki tai sivusto ei aukea ollenkaan, sivusto ei ole suojattu. Jätä yhteydenottopyyntö niin autamme sinua valitsemaan oikean varmenteen.
 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Telia Inmics-Nebula SSL-serfikaatti

Varmista luotettavuus

Kaikista internetin käyttäjistä jo 60 % käyttää Google Chrome -selainta. Mikäli sivustosi ei ole TLS-salattu, voi verkkosivustosi pelottaa asiakkaasi pois varoituksilla. Lisäksi Google tulee suosimaan hakukoneen tuloksissa entistä enemmän suojattuja verkkosivuja. Suojaamattomat sivustot tulevat menettämään asiakkaita, verkkoliikennettä ja sen seurauksena markkina-asemaansa. TLS-suojauksella huolehdit, että asiakas uskaltaa asioida sivustollasi ja säilytät brändisi luotettavuuden.

jätä yhteydenottopyyntö

Telia Inmics-Nebula SSL-sertifikaatti
Varmennetasot

 

Domain Validation (DV)

Domain Validation -varmenne on hinnaltaan edullisin. Validointi eli sertifikaatin hakijan tunnistus suoritetaan sähköpostitse, verkkosivuille sijoitettavan tiedoston tai nimipalveluihin lisättävän tietueen avulla. Tunnistus sujuu siksi tyypillisesti nopeasti ja sertifikaatti saadaan asennettua sivustollesi ripeästi.

 

Organization Validation (OV)

Organization Validation -varmenteessa varmenteen myöntäjä tunnistaa sertifikaatin hakijan organisaation. Organisaation tunnistus tarkoittaa sitä, että julkisia lähteitä käyttäen selvitetään organisaation yhteystiedot, joihin suoritetaan esimerkiksi puhelinsoitto sertifikaatin myöntäjän toimesta. Tämän lisäksi on suoritettava DV-tason tunnistus. Organisaatiotunnistuksen etuna on, että jatkossa samaan verkkotunnukseen voi luoda aliverkkotunnuksille lisävarmenteita ilman tunnistusta.

 

Extended Validation (EV)

Extended Validation -varmenne on monimutkaisin tarjoamamme tunnistusmenetelmä. Varmenteen myöntäjä varmentaa hakijan oikeuden verkkotunnukseen ja organisaatioon. Tunnistusprosessiin kuuluvat DV- ja OV-tasot sekä vielä palveluntarjoajan satunnaisesti valitsema lisätunnistustapa. Tätä tunnistustasoa käyttävät useimmiten esimerkiksi pankit ja tunnetuimmat verkkokaupat, koska palkinnoksi raskaasta tunnistusprosessista EV-varmenne mahdollistaa verkkosivun vierailijalle selaimen osoiterivillä vihreän lukon ja vihreän palkin näyttämisen, jossa lukee varmenteen tilaajan organisaation nimi.

 

Oikean tunnistustason valinta

Kaikilla tunnistusmenetelmillä tuotetut varmenteet mahdollistavat yhtä laadukkaan TLS-salauksen asiakkaasi selaimen ja verkkosivustoa ylläpitävän palvelimen välille. Oikean tunnistusmenetelmän valitseminen onkin enemmän kiinni siitä, miten paljon sivustosi vierailijat osaavat arvostaa sertifikaatin hankintaan käyttämääsi lisävaivaa. Useimpiin käyttötarkoituksiin DV-tyyppinen sertifikaatti on riittävä tuottamaan asiakkaillesi saumattoman TLS-salatun kokemuksen sivustollasi vieraillessaan.

 

Varmennetyypit

 

Single Domain

Single Domain -varmenne kattaa yhden verkkonimen suojauksen. Tämä voi olla esimerkiksi kauppa.yritys.fi. Muiden verkkonimien osalta suojaus ei tällöin ole käytettävissä eli yritys.fi-verkkotunnuksella ei tässä esimerkissä olisi vielä TLS-suojattua yhteyttä.

 

Multi Domain

Multi Domain -varmenne kattaa useamman verkkonimen. Oletuksen varmenne kattaa kolme verkkonimeä. Esimerkiksi yritys.fi, kauppa.yritys.fi ja kauppa.yritys.com.

 

Wildcard

Wildcard-varmenne kattaa yhden verkkotunnuksen osalta kaikki aliverkkotunnukset. Esimerkiksi yritys.fi-verkkotunnuksen osalta voitaisiin suojata kaikki aliverkkotunnukset, kuten esimerkiksi kauppa.yritys.fi, posti.yritys.fi, intranet.yritys.fi, tuki.yritys.fi.

 

Tutustu myös näihin

ribbon

Tee-se-itse -kotisivut

Tee helposti ja nopeasti verkkosivut yrityksellesi. Telia Kotisivulla voit rakentaa itse verkkosivut ilman erikoisosaamista.
 

Lue lisää

ribbon

Mahdollista korttimaksaminen

Telia Maksupäätepalvelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen: maksupäätelaitteen, mobiiliyhteyden sekä korttimaksusopimuksen.

Lue lisää