Verkkotunnukset

Verkkotunnukset

Olemme Suomen suurin ja luotetuin verkkotunnusvälittäjä
 

rekisteröi Siirrä

Verkkosivut, sähköposti ja monet muut verkkonäkyvyyden tai sähköisen viestinnän ratkaisut vaativat toimiakseen verkkotunnuksen. Verkkotunnus eli domain on yrityksesi osoite internetissä ja usein myös osa yrityksen tavaramerkkiä ja brändiä. Olemme Viestintäviraston virallinen verkkotunnusvälittäjä ja ylläpidossamme on yhteensä lähes 100 000 domainia. Meiltä saat niin suomalaiset .FI-päätteiset domainit kuin kansainvälisesti tunnetut domainit, kuten .COM, .NET, ja .ORG. Rekisteröi nyt verkkotunnuksesi ja anna meidän huolehtia sen ylläpidosta. Verkkotunnuksen saatavuuden ja rekisteröintihinnan voit tarkistaa verkkokaupastamme.

Miksi valita Telia-verkkotunnus ?

Telia Inmics-Nebula point one

FI-verkkotunnukset

Olemme suurin ja luotetuin kotimainen verkkotunnusvälittäjä. Viestintäviraston virallisena verkkotunnusvälittäjänä saat meiltä haluamasi FI-päätteiset suomalaiset domainit.

Telia Inmics-Nebula point two

Muut verkkotunnukset

Kumppaninamme on myös isoimpia kansainvälisiä verkkotunnusvälittäjiä, joten varaamme yrityksellesi niin kansainvälisesti tunnetut .COM-, .ORG- ja .NET-päätteiset verkkotunnukset kuin myös harvinaisimmatkin maakohtaiset verkkotunnukset. Mikäli jotain verkkotunnuspäätettä ei löydy verkkokaupastamme, sen voi tilata asiakaspalvelumme kautta.

Telia Inmics-Nebula point three

Jatkorekisteröinti

Verkkotunnus rekisteröidään usein vuodeksi kerrallaan. Jatkorekisteröimme verkkotunnuksesi aina automaattisesti puolestasi, jottei rekisteröinti pääse unohtumaan. Kun verkkotunnusta ei enää tarvita, voidaan rekisteröinnin antaa raueta.

Telia verkkotunnus -hinnasto

Valitse yrityksesi nettisivuille ja sähköpostiosoitteeksi helposti tunnistettava verkkotunnus. Voit rekisteröidä uuden tai siirtää jo käytössä olevan verkkotunnuksen. Verkkotunnuksen ylläpitopalvelun hinta on 2,95 €/kk per verkkotunnus. Verkkotunnuksen vuosittainen rekisteröintimaksu on alkaen 19,90 euroa vuodelta (hinnat alv. 0%).

Rekisteröi uusi

Verkkotunnuksen ylläpitopalvelu uudelle domainille

2,95€
Kuukausi / ALV 0 %
Verkkotunnuksen ylläpitopalvelu
Automaattinen jatkorekisteröinti
Hallintapaneeli

Siirrä jo rekisteröity

Verkkotunnuksen ylläpitopalvelu jo aiemmin rekisteröidylle domainille

2,95€
Kuukausi / ALV 0 %
Verkkotunnuksen ylläpitopalvelu
Automaattinen jatkorekisteröinti
Hallintapaneeli

Maksimoi yrityksesi verkkonäkyvyys

Ohjaa enemmän asiakkaita luoksesi ja hanki yrityksellesi verkkotunnus usealla eri päätteellä, kuten esimerkiksi yritys.fi, yritys.com ja yritys.net. Suosittelemme myös varaamaan valmiiksi maakohtaiset verkkotunnukset, kuten yritys.se (Ruotsi) ja yritys.no (Norja).
 

Hanki verkkotunnus

Webhotelli

Liitä verkkotunnuksesi Microsoft 365 -tiliisi

Haluatko liittää Telialle siirtyvän verkkotunnuksesi Microsoft 365 -tiliisi? Kaipaatko apua sähköpostien siirrossa nykyisestä ympäristöstäsi? Alla olevan linkin takaa pääset tilaamaan lisäpalveluja.

LIITÄ VERKKOTUNNUKSET MICROSOFT 365 -TILIISI

Apple iPad
Verkkotunnukset rekisteröinti

 

Rekisteröintiaika

Verkkotunnus rekisteröidään useimmiten vuodeksi kerrallaan, mutta rekisteröinnin voi tehdä jopa yhdeksäksi vuodeksi kerrallaan. Verkkotunnukselle saatavilla olevat rekisteröintiajat riippuvat verkkotunnuksen päätteestä.

 

Hinta

Verkkotunnuksen rekisteröintihinta vaihtelee sen päätteen mukaan. Usein edullisimpia verkkotunnuksia rekisteröidä ovat kotimainen .FI-verkkotunnus sekä tunnetuimmat kansainväliset verkkotunnukset, kuten esimerkiksi .COM-, .NET- ja .ORG -päätteet.

 

Maakohtaisuus

FI-verkkotunnus on suomalaisen yrityksen ja verkkosivun tunnus. Vastaavalla tavalla muillakin mailla on omia maakohtaisia verkkotunnuksiaan. Joillakin mailla saattaa olla erikoisvaatimuksia ennen kuin verkkotunnuksen rekisteröinti myönnetään. Kerromme näistä tarkemmin rekisteröinnin yhteydessä ja autamme asiakkaitamme rekisteröintiprosessin läpi.

 

Uusiminen

Rekisteröimme verkkotunnukset aina automaattisesti uudelleen, jotta rekisteröinti ei pääse raukeamaan. Tästä huolimatta esimerkiksi kansainvälisten verkkotunnusten osalta internetin osoitteiden tunnuksia hallinnoiva ICANN-organisaatio (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) saattaa lähettää suoraan loppuasiakkaalle muistutusviestejä verkkotunnuksen uusinnasta. Näistä ei tarvitse huolestua, sillä yritystukemme opastaa näissä tapauksissa tarvittaessa.

 

Haltijan tiedot

Verkkotunnuksen tietoihin määritetään aina verkkotunnuksen haltija. Kansainvälisten verkkotunnusten osalta internetosoitteiden tunniksia hallinnoiva ICANN-organisaatio (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) vaatii vuosittain tehtävän tarkastuksen verkkotunnusten tietojen oikeellisuuteen liittyen. Näistä WDRP-kyselyistä (Whois Data Reminder Policy) ei tarvitse huolestua. Useimmiten kyselyissä pyydetään vain tarkastamaan samassa viestissä näkyvät yhteystiedot ja ilmoittamaan päivitettävät tiedot. Yritystukemme opastaa näissä tapauksissa tarvittaessa.

 

Verkkotunnuksen siirtoprosessi

 

Siirtäminen

Verkkotunnuksen voi siirtää verkkotunnusvälittäjältä toiselle. Tätä varten tarvitaan verkkotunnuksen vaihtoavain. Kansainvälisten verkkotunnusten osalta nykyisen ylläpitäjän on myös avattava verkkotunnuksen siirtolukko.

 

Siirtoajat

Verkkotunnusten siirtoaika riippuu verkkotunnuksen päätteestä. Verkkotunnuksen siirtoprosessin aikana nykyiselle verkkotunnuksen haltijalle toimitetaan usein sähköpostiviesti, joihin tarvitaan hyväksyntä siirtoprosessin etenemiseksi. Nopea hyväksyntä edistää myös nopeammin siirtoprosessia.

 

Ei palvelukatkoa

Mikäli kaikki laitetaan teknisesti valmiiksi uudella palveluntarjoajalla ennen siirtoprosessin aloittamista, siirrossa ei tapahdu palvelukatkoksia.

 

Tutustu myös näihin

ribbon

Tarvitsetko verkkosivuille kodin?

Telia Webhotel Pro on kotimainen ja toimintavarma alusta yrityksen verkkosivujen ylläpitoa varten. Webhotellit sijaitsevat huipputurvallisissa ja tehokkaissa palvelinsaleissa, joiden tietoturva vastaa alan parhaita käytäntöjä ja vaatimuksia.

Lue lisää

ribbon

Tee-se-itse -kotisivut

Tee helposti ja nopeasti verkkosivut yrityksellesi. Telia Kotisivulla voit rakentaa itse verkkosivut ja verkkokaupan ilman erikoisosaamista. Kokeile 30 vuorokautta veloituksetta.

Lue lisää