Telia Inmics-Nebula Webhotel Pro

Webhotel Pro

Markkinoiden suosituin webhotelli 12,20 €/kk

 

osta

Jokainen yritys tarvitsee toiminnalleen verkkonäkyvyyttä eli nettisivut. Nettisivut tarvitsevat luotettavan sijoituspaikan toimiakseen.Telia Webhotel Pro on kotimainen ja toimintavarma alusta yrityksen verkkosivujen ylläpitoa varten. Webhotelliasiakkaana saat nauttia nopeista ja luotettavista verkkosivuista, joissa on huippuluokan tietoturva. Jo yli 20 000 yritysasiakasta on valinnut verkkosivujensa ylläpitoon webhotellipalvelumme. Olemmekin alan markkinajohtaja Suomessa. Valitse sinäkin Telia Webhotel Pro.

Miksi valita Telia Webhotel Pro?

Telia Inmics-Nebula point one

Kotimainen

Webhotellit sijaitsevat turvallisissa, ympäri vuorokauden valvotuissa palvelinsaleissa Suomessa. Näin voimme taata, että myös sinun verkkosivustosi sijaitsevat Suomessa. Suomalainen asiakaspalvelumme on aina tukenasi.

Telia Inmics-Nebula point two

Toimintavarma

Kun yrityksesi nettisivut sijaitsevat Telian webhotellipalvelussa, voit keskittyä rauhassa liiketoimintasi pyörittämiseen. Me pidämme huolen siitä, että verkkosivustosi on ja pysyy toiminnassa.

Telia Inmics-Nebula point three

Tietoturvallinen

Webhotellit sijaitsevat huipputurvallisissa ja tehokkaissa palvelinsaleissa, joiden tietoturva vastaa alan parhaita käytäntöjä ja vaatimuksia.

Telia Webhotel Pro -hinnasto

Edulliseen hintaan sisältyy verkkosivutila, verkkotunnuksen ylläpito
sekä sähköpostilaatikot yrityksen työntekijöille.

Telia Webhotel Pro

Toimintavarma webhotelli

12,20€
Kuukausi / ALV 0 %
Linux-käyttöjärjestelmä
25GB levytilaa
50 kpl sähköpostilaatikoita
Liikennöintisuositus 200 GB / kk
Webmail-palvelu
Hallintapaneeli
Verkkotunnuksen ylläpito
Valvonta 24/7
Virustorjunta
Roskapostinsuodatus
Autentikoiva SMTP

Webhotel Pro sinulle ja asiakkaillesi

Telia Webhotel Pro on paras koti verkkosivuillesi, rakennat sitten verkkosivuja itsellesi tai asiakkaallesi. Palvelun yksinkertaisuus perustuu siihen, että sen tuottamisessa keskitytään olennaiseen – asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden takaamiseen. 
 

Tilaa

Webhotelli
Lisäpalvelut

 

MYSQL-tietokanta

Moni sisällönhallintajärjestelmä vaatii toimiakseen tietokannan. Webhotel Pro -palveluun on mahdollista hankkia tarvittava määrä MySQL-tietokantoja lisäpalveluna.

 

Lisäverkkotunnukset

Webhotellipalveluun on mahdollista yhdistää rajaton määrä verkkotunnuksia. Verkkosivut ja sähköpostit saadaan toimimaan yhtä lailla esimerkiksi yritys.fi, yritys.com, yritys.net ja yritys.org -verkkotunnuksilla.

 

Lisäsähköpostilaatikko

Webhotel Pro -palveluun sisältyy reilut 50 sähköpostilaatikkoa. Palvelun sähköpostilaatikoita voi lisätä tarpeen mukaan.

 

Lisälevytila

Webhotel Pro -palveluun sisältyy reilut 25 GB levytilaa. Lisälevytilaa on saatavilla enintään 26 GB.

 

 

Suojattu yhteys

 

SSL-suojaus

Webhotel Pro -palveluun on mahdollista hankkia lisäpalveluna SSL-suojaus. SSL-suojaus (Secure Sockets Layer) salaa tietokoneen ja verkkosivujen palvelimen välisen liikenteen ja varmistaa verkkosivun aitouden. Luottamukselliset tiedot kuten esimerkiksi luottokortti- ja henkilötiedot liikennöivät tämän jälkeen turvallista salattua yhteyttä käyttäen.

Lue lisää SSL-sertifikaatista palveluna täältä.

 

Selainvaroitukset

Mikäli verkkosivuillasi ei ole SSL-suojausta käytössä, saattaa Internet-selaimet varoittaa verkkosivujesi kävijöitä salaamattomasta yhteydestä. Esimerkiksi Google Chrome -selain aloitti varoituskäytännöt 1/2017.

 

Hakukonenäkyvyys

Hakukonejätti Google suosii hakutuloksissaan aina ensin SSL-suojattuja verkkosivustoja. Salaamattomat verkkosivut jäävät hakutuloksissa jonon hännille.

 

Sertifikaatit

Sertifikaatteja on monenlaisia erilaisiin tarpeisiin. Niiden avulla voi varmentaa yhden verkkotunnuksen kerrallaan (esim. yritys.fi). Sertifikaatin rekisteröinti tulee uusia vähintään vuoden välein. Seuraavassa listassa on kuvattu erilaisia tarjoamiamme sertifikaatteja:

 • DV (Domain validation): Yleisin sertifikaatti. Sertifikaatin myöntäjä varmentaa, että sertifikaatin hakijalla on oikeus verkkotunnukseen.
   
 • OV (Organization validation): Sertifikaatin myöntäjä varmentaa verkkotunnuksen lisäksi myös hakijan organisaation keskimääräisellä tarkkuudella.
   
 • EV (Extended validation): Korkein varmennuksen taso. Sertifikaatin myöntäjä varmentaa hakijan oikeuden verkkotunnukseen lisäksi myös hakijan organisaatioon erittäin tarkasti linjatun protokollan mukaisesti.
   
 • Wildcard-sertifikaatti: Varmenne kattaa useita aliverkkotunnuksia, esimerkiksi www.yritys.fi, extranet.yritys.fi ja kauppa.yritys.fi.
   
 • Sertifikaatti useammalle verkkotunnukselle: Varmenne kattaa useita verkkotunnuksia, esimerkiksi yritys.fi, yritys.com ja yritys.net.

Sertifikaatin suojaustaso vaikuttaa mm. siihen, miten verkkotunnus ilmenee verkkoselaimen osoiterivillä – onko sen edessä vihreä lukko vai vihreän lukon lisäksi varmennetun organisaation nimi. Verkkosivun vierailijalle sertifikaatti tuo lisäturvaa ja nostaa luottamusta.

Ominaisuudet

 

Hallintapaneeli

Hallintapaneelissa on mahdollista luoda yritykselle esimerkiksi sähköpostilaatikoita, vaihtaa salasanoja tai asettaa sähköpostilaatikolle lomavastaaja. Hallintapaneelissa voi myös suorittaa teknisempiä toimenpiteitä esimerkiksi ajastettuja komentoja (Cron), tutkia verkkosivujen kävijätilastoja tai lokitiedostoja.

 

Sähköposti

Webhotel Pro -palvelu sisältää IMAP / POP -protokollalla toimivia sähköpostilaatikoita, jotka ovat asennettavissa tunnetuimpiin sähköpostisovelluksiin sekä tietokoneille, että mobiililaitteilla. Sähköpostia voi myös lukea ilman asennuksia Webmailin kautta. Sähköpostipalvelu sisältää myös lomavastaajapalvelun, jakelulistat sekä sähköpostin uudelleenohjauspalvelun.

 

Ohjelmointikielet

Webhotel Pro -palvelu tukee PHP- ja PERL -ohjelmointikieliä. PHP-muistirajoitus on 512MB.

 

Sivujen ylläpito

Sivujen ylläpitoon voi käyttää perinteisiä FTP- ja SCP-tiedonsiirto-ohjelmia tai suoraa SSH-pääteyhteyttä.

 

Sovellukset

Voit asentaa Webhotel Pro -palveluun sisällönhallintajärjestelmiä kuten Drupal ja Wordpress.

Tutustu myös näihin

ribbon

Tee-se-itse -kotisivut

Tee helposti ja nopeasti verkkosivut yrityksellesi. Telia Kotisivu -palvelulla voit rakentaa itse verkkosivut ilman erikoisosaamista.
 

Lue lisää

 

ribbon

Mahdollista korttimaksaminen

Telia Maksupäätepalvelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen: maksupäätelaitteen, mobiiliyhteyden sekä korttimaksusopimuksen.
 

Lue lisää