Telia Inmics-Nebula digitaalinen liiketoiminta

Arvoketjujen 
läpinäkyvyys

Autamme asiakkaitamme saamaan parhaan hyödyn heidän tiedoistaan ​​ja arvoketjuistaan

Moni perinteiselläkin alalla toimiva yritysjohtaja miettii parhaillaan, mitä digitalisaatio voisi tarkoittaa heidän omalle liiketoiminnalleen. Vaikka yritykset hyödyntävät digitaalisuutta jo monin tavoin, on uusien mahdollisuuksien kirjo valtava.

Digitaalisuuden avulla voidaan mm. kerätä ja analysoida tietoa tehokkaammin ja hyödyntää sitä päätöksenteossa. Se luo myös mahdollisuuden automatisoida prosesseja sekä kytkeä erilaisia koneita ja laitteita internet-verkkoon. Kytketyt laitteet tuovat ulottuvillesi valtavan määrän liiketoiminnan ja palveluiden kehityksen kannalta hyödyllistä tietoa. Digitaalisuus tehostaa myös ostoprosesseja aina markkinoinnin ja myynnin automaatioista sähköiseen maksamiseen.

Tulevaisuus käytössäsi

Me haluamme haastaa yrityksiä ajattelemaan liiketoimintaansa digitaalisuuden näkökulmasta. Autamme sinun yritystäsi selvittämään ja löytämään liiketoiminnan osa-alueita tai prosesseja, joita voidaan tehostaa datan sekä arvoketjujen läpinäkyvyyden avulla.

Voisivatko koneet tehdä asioita, joita ihmiset tekevät nyt? Onko teillä läpinäkyvyyttä omiin prosesseihinne ja tiedättekö, toimivatko ne luotettavasti ja optimaalisesti?

Inmics-Nebula stoori

Läpinäkyvyyttä tekemiseen ja arvoa datasta

Autamme asiakkaitamme datan hyödyntämisessä tietovarastojen rakentamisesta ja suunnittelusta aina tekniseen toteutukseen sekä valvontaan asti.

Pystymme myös valvomaan yrityksesi prosesseja ja saamaan näin tehokkuutta jokapäiväiseen tekemiseen sekä ennakoimaan mahdollisia ongelmatilanteita ja pullonkauloja yrityksesi arvoketjuissa.

Näin yrityksesi on mahdollista kehittää uusia palveluita ja uudistaa liiketoimintaa.

 

Tutustu asiantuntijapalveluihimme

Telia Inmics-Nebula digitaalinen liiketoiminta

Tutustu palveluihimme

ribbon

Projekti-, konsultointi- ja asiantuntijapalvelut

Yritykset tarvitsevat monipuolisesti ICT-osaamista toimintansa ja järjestelmiensä uusimiseen pysyäkseen kilpailukykyisenä. Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. Palveluidemme avulla saat erikoisosaamista uusimpiin teknologioihin ja projekteihin sekä voit ulkoistaa rutiininomaisia asennustehtäviä.

Lue lisää

ribbon

Telia Managed Service for Kubernetes

Telia Managed Service for Kubernetes -palvelu tuo lisää tehoa ja hallintaa yrityksesi sovelluskehitykseen tuomalla konttiteknologian edut ulottuvillesi. Open Source -pohjainen Kubernetes mahdollistaa kontitettujen sovellusten automatisoidun käyttöönoton ja hallinnan vähentäen manuaalista työtä ja infrastruktuurikuluja. Saat nyt vaivatta kaikki konttiorkestroinnin hyödyt käyttöösi ilman laajaa Kubernetes-osaamista.

Lue lisää