Telia Inmics-Nebula digitaalinen liiketoiminta

Digitaalinen 
liiketoiminta

Autamme sinua uudistamaan liiketoimintaa digitaalisuuden avulla

Moni perinteiselläkin alalla toimiva yritysjohtaja miettii parhaillaan, mitä digitalisaatio voisi tarkoittaa heidän omalle liiketoiminnalleen. Vaikka yritykset hyödyntävät digitaalisuutta jo monin tavoin, on uusien mahdollisuuksien kirjo valtava.

Digitaalisuuden avulla voidaan mm. kerätä ja analysoida tietoa tehokkaammin ja hyödyntää sitä päätöksenteossa. Se luo myös mahdollisuuden automatisoida prosesseja sekä kytkeä erilaisia koneita ja laitteita internet-verkkoon. Kytketyt laitteet tuovat ulottuvillesi valtavan määrän liiketoiminnan ja palveluiden kehityksen kannalta hyödyllistä tietoa. Digitaalisuus tehostaa myös ostoprosesseja aina markkinoinnin ja myynnin automaatioista sähköiseen maksamiseen.

Tulevaisuus käytössäsi

Me haluamme haastaa yrityksiä ajattelemaan liiketoimintaansa digitaalisuuden näkökulmasta. Autamme yritysjohtoa selvittämään ja löytämään liiketoiminnan osa-alueita tai prosesseja, joita voidaan tehostaa digitaalisuuden avulla. Voisivatko koneet tehdä asioita, joita ihmiset tekevät nyt? Tai onko yrityksessä osaamista, josta voidaan luoda kokonaan uutta digitaalista liiketoimintaa?

Inmics-Nebula stoori

Digitaalisuuden kehittäjä

Omien asiantuntijoidemme lisäksi saat käyttöösi koko Telian digitaalisen liiketoiminnan asiantuntemuksen ja palvelut. 

Telia Inmics-Nebula digitaalinen liiketoiminta

Tutustu palveluihimme

ribbon

KONESALI- JA PILVIPALVELUT

Modernin konesali- ja pilvi-infrastruktuurin tulee olla ketterää, joustavaa ja kustannustehokasta. Lisäksi sen on oltava skaalautuvaa, toiminnassa ympäri vuorokauden ja tietoturvaltaan huippuluokkaa. Vastaamme näihin haasteisiin yhdistämällä oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Lue lisää

ribbon

PROJEKTI-, KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Yritykset tarvitsevat monipuolisesti ICT-osaamista toimintansa ja järjestelmiensä uusimiseen pysyäkseen kilpailukykyisenä. Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. Palveluidemme avulla saat erikoisosaamista uusimpiin teknologioihin ja projekteihin sekä voit ulkoistaa rutiininomaisia asennustehtäviä.

Lue lisää