Telia Inmics-Nebula kasvu & uusi liiketoiminta

Kasvu & uusi liiketoiminta

Vauhditamme liiketoimintaasi ICT-ratkaisuilla, jotka mahdollistavat nousukauden tai uuden alun

Kasvuyritykset tarvitsevat kumppaneita, jotka ymmärtävät heidän liiketoimintaansa ja tuovat kasvuun uusia näkemyksiä.

Perinteisen liiketoiminnan yrityksissä kasvua voi tukea lopulta melko pienetkin uudet ratkaisut aina digitaalisista toiminta-alustoista lähtien. Erilaisten arjen toimintojen automatisoinnit voivat tuoda liiketoimintaan merkittävää lisäarvoa.

Digitaalinen kasvuympäristö

Digitaalisessa liiketoiminnassa voimakkaasti kasvavalla yrityksellä on toisenlaisia tarpeita. Ne tarvitsevat kehittäjilleen optimaaliset olosuhteet, vahvan tietoturvan, skaalautuvan ympäristön sekä asiantuntijatiimin tukea ympäristön rakentamiseen ja kehittämistyöhön. 

 
Tabletilla näkyvissä viivagraafi

Tukenasi vahvaa kokemusta

Opettelemme ymmärtämään liiketoimintaasi ja sparraamme yritystäsi kasvun eri vaiheissa. Me takaamme kustannustehokkaan ja skaalautuvan tuen muuttuviin tarpeisiisi. Tuomme kehitystyöhön kokemuksemme siitä, miten asiat ovat toimineet muualla ja mitä niistä on opittavissa sinun yrityksesi tilanteeseen. Lupaamme ratkaisun, joka optimoi myös kustannuksia.

Telia Inmics-Nebula kasvu & uusi liiketoiminta

Tutustu palveluihimme

ribbon

Konesali- ja pilvipalvelut

Modernin konesali- ja pilvi-infrastruktuurin tulee olla ketterää, joustavaa ja kustannustehokasta. Lisäksi sen on oltava skaalautuvaa, toiminnassa ympäri vuorokauden ja tietoturvaltaan huippuluokkaa. Vastaamme näihin haasteisiin yhdistämällä oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.
 

Lue lisää

ribbon

PROJEKTI-, KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Yritykset tarvitsevat monipuolisesti ICT-osaamista toimintansa ja järjestelmiensä uusimiseen pysyäkseen kilpailukykyisenä. Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. Palveluidemme avulla saat erikoisosaamista uusimpiin teknologioihin ja projekteihin sekä voit ulkoistaa rutiininomaisia asennustehtäviä.
 

Lue lisää