Telia Inmics-Nebula toimiva & tehokas arki

Toimiva ja
tehokas arki

Lisäämme työn tehokkuutta ja työtyytyväisyyttä tarjoamalla toimivat ICT-palvelut jokaiseen hetkeen.
 

Yksi johtajan tärkeimmistä tehtävistä on luoda työntekijöille työmotivaatiota tukevat olosuhteet. Alasta riippumatta yhä suurempi osa työntekijöiden arjesta on jossain määrin kytköksissä teknologiaan ja tietoliikenteeseen.

Työntekijän perustyökaluja ovat tehtävään sopivat, hyvin toimivat tietokoneet, tabletit ja puhelimet ohjelmistoineen ja palveluineen. Kaiken perusedellytyksenä on nopea ja tietoturvallinen verkkoyhteys sekä sujuvaa työntekoa tukevat viestintä- ja yhteistyöalustat. Näin työnteko onnistuu aika- ja paikkariippumattomasti.

Arjen toimivuutta

Jokapäiväisen työn toimivuutta lisää laitteiden ammattimainen elinkaarenhallinta. Toiminnoiltaan hidastunut tietokone kannattaa vaihtaa ajoissa uuteen, koska se vaikuttaa huomaamatta työn tuloksekkuuteen. Tehokkaaseen elinkaarenhallintaan kuuluu laitteiden vaivaton hankinta, nopea käyttöönotto ja asianmukainen kierrätys. 

Kun työntekijäkokemus halutaan viedä korkealle tasolle, työntekijälle tarjotaan jatkuva tuki kaikissa laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön liittyvissä asioissa. Ongelmatilanteissa nopeasti saatavilla oleva apu tehostaa työtä merkittävästi, oli kyseessä tekninen tai omaan osaamiseen liittyvä haaste.

Telia Inmics-Nebula toimiva & tehokas arki

Uudet tavat ja työvälineet työntekoon

Hyvään työntekijäkokemukseen vaikuttaa yrityskulttuuri, työtilat ja työvälineet. Mahdollisuus valita työvälineet tai tehdä etätöitä voivat olla suuressa roolissa uutta työpaikkaa valittaessa.

Katso videolta, mitä on hyvä huomioida tietokoneen valinnassa

Suomen kattavin tarjooma

Autamme asiakkaitamme kehittämään ja ylläpitämään toimivaa, tehokasta arkea. Asiantuntijamme perehtyvät yrityksesi työntekemisen tapoihin ja vaatimuksiin. Tämän pohjalta voimme tarjota kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja motivaatiota sekä siten liiketoiminnan tuloksekkuutta.

Telia Inmics-Nebula toimiva & tehokas arki

Tutustu palveluihimme

ribbon

INlifecycle – päätelaitteiden elinkaarenhallinta

INlifecycle-elinkaarenhallintapalvelumme avulla yrityksesi voi ostaa meiltä rutiinitoimintoja palveluna ja vapauttaa aikaa oman liiketoimintasi ydintarpeisiin. Voit ulkoistaa meille osittain tai kokonaan päätelaitteiden, esiasennuksen, toimittamisen, käytönaikaisen hallinnan sekä huoltopalvelut, rahoituksen, laiterekisterin ylläpidon ja laitteiden kierrätyksen.
 

Lue lisää

ribbon

INhelp – Suomen paras service desk

INhelp-käyttäjätukipalvelumme toimii keskitettynä palvelupisteenä yrityksesi ICT-käyttäjille vastaten kaikkien vikatilanteiden ja palvelupyyntöjen käsittelystä. Täysin yrityskohtaisesti räätälöitävä INhelp-palvelumme tehostaa työntekijöidesi tuottavuutta ja ajankäyttöä.
 

Lue lisää