Telia Inmics-Nebula turvallinen & varmistettu toiminta

Turvallinen
& varmistettu toiminta

Takaamme sinulle hyvät yöunet valvomalla ja ennakoimalla puolestasi

Toimialasta riippumatta yhä useamman yrityksen liiketoiminta on merkittäviltä osin kytköksissä tietoverkkoihin ja niiden toimintaan. Erityisesti teollisessa liiketoiminnassa automatisoitua tuotantoprosessia ohjataan ja valvotaan usein verkon yli.

Keskeisiä kysymyksiä ovatkin, miten varmistetaan turvallinen ja keskeytymätön toiminta, miten hallitaan tehokkaasti oikeuksia ja miten mahdolliset ongelmat saadaan ratkaistua nopeasti. Ratkaisua rakennettaessa tulee ottaa huomioon liiketoiminnan kehitys tulevina vuosina ja toiminnan erityisvaatimukset.

Enemmän turvaa,
vähemmän huolia

Autamme suunnittelemaan turvallisia ICT-ympäristöjä ja valvomaan niiden toimintakykyä. Toteutamme yritysten ICT-ympäristöt itsenäisinä projekteina tai kokonaisvaltaisina toimituksina, aina suunnittelusta rakentamiseen ja jatkuvaan palveluun.

Etätyö ja Teams, osa 1

Apunasi paras kumppani

Meidän teknologiariippumaton osaamisemme ja monipuolisesti eri osaamisalueita omaava tiimimme mahdollistavat laaja-alaisen näkemyksen ja parhaan mahdollisen toimintaympäristön. Oppiessamme itse yrityksesi liiketoiminnasta, autamme samalla yritystäsi ymmärtämään selkokielellä, mitä turvallinen ja varmistettu toiminta tarkoittaa käytännössä. Nautimme haasteista ja mukaudumme joustavasti nopeisiinkin tarpeisiin.

 

Telia Inmics-Nebula turvallinen & varmistettu toiminta

Tutustu palveluihimme

ribbon

HALLINTA- JA VALVONTAPALVELUT

Hallinta- ja valvontapalveluidemme avulla yrityksesi ei tarvitse enää uhrata kallista aikaa ICT-palveluidesi hallintaan ja valvontaan. Palvelumme avulla vapautat aikaasi liiketoimintasi kehittämiseen ja ohjaamiseen. 
 

Lue lisää

ribbon

PROJEKTI-, KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Ylläpitääkseen kilpailukykyään yritykset tarvitsevat monipuolisesti ICT-osaamista toimintansa ja järjestelmiensä uusimiseen. Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. 
 

Lue lisää