O365 HealthCheck

Turvattu
jatkuvuus ja
skaalautuvuus

Haluatko kuulla lisää liiketoiminnan jatkuvuuteen ja skaalautuvuuden liittvvistä ratkaisuistamme? Ota meihin yhteyttä.

Mielenrauhaa ja aikaa liiketoimintasi kehittämiseen

Ratkaisujemme avulla yrityksesi ei tarvitse enää uhrata kallista aikaansa ICT-palveluiden hallintaan ja kehitykseen. Palveluidemme avulla vapautat aikaasi liiketoimintasi kehittämiseen ja ohjaamiseen.

Me huolehdimme ympäristöstäsi ja mahdollistamme palveluiden turvallisen ja varmistetun sekä skaalautuvan toiminnan vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Etätyö

Kokonaisvaltaista hallintaa ja valvontaa

Hallinta- ja valvontapalvelumme seuraavat yrityksesi palveluiden ja laitteiden toimintaa sekä suorittavat vikatilanteissa hälytykset ja korjaavat toimenpiteet. Hallinnoimme ja valvomme yrityksesi kriittisiä palveluita 24/7, olivat ne sitten omassa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa.

Ratkaisumme hallitumpaan arkeen:

 

Telia Webhotelli

Modernisoi ympäristösi sertifioitujen asiantuntijoiden tuella

Pilvi- ja konesalipalveluiden käyttöönotto on toteutettava huolellisesti, jotta ympäristösi toimii mahdollisimman optimaalisesti ja riskit esimerkiksi tietoturvan tiimoilta voidaan välttää. Tarjoamme pilvi- ja konesaliympäristön käyttöönottamiseen tiekartan, joka lähtee liikkeelle tilannekuvasta ja ratkaisumallien tuottamisesta, jatkuu luoden jatkuvien palveluiden toimintaa tukevat käytännöt sekä lopulta tuo tehokkaat jatkuvat palvelut ympäristöön.

Tuemme matkasi jokaista vaihetta, halusit sitten uudistaa ympäristösi pilvipalveluilla, siirtää kapasiteettisi takaisin konesaliin tai hyödyntää hybridiympäristöä.

 

Lue lisää

Etätyöläinen