Telia Inmics-Nebula rekry

Security Analyst/

Senior Security Analyst

Etsimme Telia Inmics-Nebula Oy:n Information Security -yksikköön tietoturvan moniosaajaa vastaamaan asiakkaidemme tietoturvatarpeisiin ja toimialueen kasvuun.

SECURITY ANALYST / SENIOR SECURITY ANALYST

Toimit osana kasvavaa Information Security -yksikköä, jossa pääset työskentelemään yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tiimi tuottaa asiakkaillemme tietoturvakonsultointia, arkkitehtuurisuunnittelua, kyberturvapalveluita, sekä kehittyvän toimialueen palveluiden tuotteistusta. Laaja-alaisen palveluportfolion myötä työtehtäviä voidaan räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työtehtävissä onnistumisen varmistamiseksi edellytämme toimialueen soveltuvaa koulutusta, sekä aiempaa työkokemusta.

Vastaat työssäsi nimettyjen asiakkuuksien tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä, teknisen tietoturvan ratkaisujen käyttöönotosta, sekä tietoturvapalvelujen jatkuvan palvelun tuottamisesta. Omalla panoksellasi voit vaikuttaa sekä yhtiön omien, että asiakkaidenkin tulevaisuuden tietoturvaratkaisujen ja -palvelujen kehittämiseen.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä erilaisten rajapintojen kuten asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Meillä et jää yksin, sillä tukenasi on yli 400 ICT-alan ammattilaista.

TOIVOMME

Osaamista oheisilta toimialueilta:

  • päätelaitteiden tietoturva
  • haavoittuvuuksien hallinta
  • tietoturvan tilannekuva ja raportointi
  • sähköpostin ja pilvipalveluiden tietoturva
  • lokien hallinta
  • tietoturvaloukkausten tekninen tutkinta
  • palvelimien, verkkolaitteiden ja päätelaitteiden koventaminen
  • tietoturvahäiriöiden ja poikkeamien hallintaan liittyvät prosessit

Osaat soveltaa teknisen tietoturvan ratkaisumalleja erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla. Osaat toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Olet osallistunut onnistuneisiin tietoturvaprojekteihin ja hahmotat hyvin niihin liittyvät kokonaisuudet. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat toimia asiakasrajapinnassa ja tuottaa laadukasta dokumentaatiota. Tunnet ITIL -prosessien mukaiset työskentelytavat, sekä omaat paineensietokykyä.

Katsomme eduksi, mikäli tunnet toimialueen standardeja, kuten ISO27001, Katakri ja Vahti. Tunnet myös henkilötietoihin kohdistuvat vaatimukset. Sinulla voi olla entuudestaan osaamista myös teknisestä tietoturva-auditoinnista, sekä tietoturvaloukkausten tutkinnasta. Tietoturva-alan sertifioinnit tai koulutukset katsotaan eduksi.

TARJOAMME

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa teknologiavalintoihin ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, modernit työvälineet ja joustavat työajat sekä laajan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun. Työpisteesi voi sijaita joko Jyväskylässä tai jossain muussa yhtiön toimipaikassa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Ahonen, Tietoturvajohtaja, 040 7055739, vesa.ahonen@inmicsnebula.fi.

Jätä hakemus