Telia Inmics-Nebula rekry

SENIOR SYSTEM SPECIALIST

Liity mukaan palvelinteknologian tiimiimme ja kasvamaan ICT-alan huippuosaajaksi! Haemme nyt kokenutta järjestelmäasiantuntijaa. Toimipisteesi on Jyväskylässä. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia suuria ja keskisuuria yrityksiä.

SENIOR SYSTEM SPECIALIST

Tehtävääsi sisältyy sekä uusien ympäristöjen suunnittelua, käyttöönottoja että olemassa olevien asiakasympäristöjen ylläpitoa. Toimit myös mukana projekteissa ja suoritat monipuolisia tehtäviä eri teknologioiden ympärillä. Toimenkuvaa voidaan räätälöidä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

TOIVOMME

Sinulla on aiempaa kokemusta ICT-alalta ja syvällistä osaamista palvelinkäyttöjärjestelmistä, virtualisoinnista (VMware ja Hyper-V) sekä eri valmistajien palvelintuotteista. Tunnet itsesi kotoisaksi virtuaaliverkkojen ja palomuurien sekä kytkin- ja wlan-teknologioiden parissa. Osaat dokumentoida huolellisesti ja kommunikoit luontevasti liiketoiminnan edustajien kanssa. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Sinulla on kokemusta seuraavista teknologioista:

  • VMware-tuotteiden osaamista (vSphere)
  • Microsoft Windows palvelimen roolit esim. Microsoft Hyper-V, Active Directory, DNS, ADFS
  • Palvelimet ja levyjärjestelmät Esim. HPe, IBM ja DELL -tuotteet

Lisäksi arvostamme suoritettuja sertifiointeja.

TARJOAMME

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on kivaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa teknologiavalintoihin ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet ja joustavat työajat sekä laajan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävistä antaa Toni Ylänen, puh. 040 848 4713 tai toni.ylanen@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 30.11.2019. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
 

Jätä hakemus