Webhotel Pro

STATS.NEBULA.FI -PALVELU osana Webhotellia on päättynyt

Kehitämme jatkuvasti webhotel-tuotteitamme ja haluamme varmistaa, että asiakkaidemme käyttökokemus on miellyttävä. Osana kehitystyötämme verkkosivustojen analytiikkaan käytetty stats.nebula.fi-lisäpalvelu poistui käytöstä 1.10.2019. Tiedote palvelun päättymisestä on ollut näkyvillä stats.nebula.fi -hallintapaneelin etusivulla. Palvelu on ollut tilastollisesti vähäisellä käytöllä eikä ominaisuuksiltaan enää vastaa sitä tasoa, jota palveluiltamme tänä päivänä vaadimme.

Keskitymme tulevaisuudessa edelleen kehittämään webhotel-alustaa ja muita tätä tukevia lisäpalveluja, kuten sähköpostia, SSL-sertifikaatteja ja verkkotunnuspalvelujamme. Webhotel-palvelumme on Suomen suosituin webhotel-ratkaisu suomalaisille yrityksille ja olemme Suomen johtava yritys verkkotunnusten hallinnointiin.
 

MILLÄ VOIT KORVATA STATS.NEBULA.FI -PALVELUN?

Jos käytit stats.nebula.fi -palvelua sivustosi kävijämäärien seuraamiseen tai muihin analysointitarpeisiin, suosittelemme siirtymään ilmaisen Google Analytics -palvelun käyttäjäksi. Lisätietoja Googlen palvelun käyttöönotosta:
 

Analyticsin aloitusopas     Siirry Google Analyticsiin