Telia Rekry

System Specialist

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA LÄHITUKEEN

Hei, olen Matias ja toimin lähitukipalveluiden tiiminvetäjänä. Tiimissäni työskentelee asiakkaidemme lähitukipalveluiden parissa alamme parhaimpia asiantuntijoita. Etsimme aktiivista ja kokemuksenjanoista järjestelmäasiantuntijaa lähitukitehtäviin metsäteollisuuden asiakkuuteemme Äänekoskelle. Tehtävä on ensisijaisesti määräaikainen vuoden 2020 loppuun, mutta myös jatko tehtävässä on mahdollinen. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

SINUN SEURAAVA SIIRTO?

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi asiakkaallemme toimitettavasta lähitukipalvelusta dynaamisessa 6 hengen tiimissä. Työtehtäviisi kuuluu lähitukitehtävät metsäteollisuuden tuotantoympäristössä, eli toisin sanoen työskentelet monipuolisten IT-lähitukitehtävien parissa, joihin mahtavan lisämausteensa luo asiakkaamme tuotantolaitosympäristö.

KETÄ ME ETSIMME?

Sinun ei tarvitse olla se kaikkein kokenein konkari, sillä innokkuus ja halu oppia uutta kantaa pitkälle. Työssäsi muuttuvat tilanteet ja ongelmien priorisointi on arkipäivää, joten paineensietokyky on edellytyksenä tehtävän ansiokkaalle suorittamiselle. Olet jo jonkin aikaa tehnyt lähitukitehtäviä ja erinäiset Windows-työasemaympäristön ongelmanselvitykset sujuvat sinulta itsevarmasti. Ymmärrät työasemien sielunmaailman lisäksi muun ICT-infran sidonnaisuudet ja osaat tehdä ongelmanselvitystä myös työasemien ympäriltä yhteistyössä muiden palvelukumppaneiden kanssa.

Työ on ennen kaikkea asiakaspalvelutehtävä, jossa turvaat asiakkaamme tuotantoa ja pelastat heidän loppukäyttäjiensä päivän erinäisten työasemien ja niiden oheislaitteiden ongelmanratkaisutaidoilla. Päivittäisillä käyttäjäkohtaamisilla tuot iloiset kasvot yrityksemme toiminnalle. Pystyt priorisoimaan sinulle osoitetut tehtävät niiden kiireellisyyden mukaan ja työskentelemään dynaamisesti asiantuntevan ja huumorintajuisen tiimisi kanssa. Koska työtä tehdään tehdasympäristössä, olisi hienoa, jos sinulta jo ennestään löytyisi työturvallisuuskortti, mutta kurssikin järjestyy tarvittaessa. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on edellytys työtehtävien suorittamiseen, sillä tehtäviä suoritetaan useammassa toimipisteessä.

Ideaalihakijallamme on:

  • Aktiivinen ja oma-aloitteinen
  • Vastuuntuntoinen ja innokas oppimaan uutta
  • Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön
  • Jo ennestään kokemusta lähitukitehtävistä
  • Osaamista Windows 7, 10 ja XP-työasemien ongelmanratkaisusta, sekä AD:n perustoimista, kuten käyttöoikeuksien hallinnasta


Ja isot plussat seuraavista:

  • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Kokemus tehdasympäristön IT-lähitukitöistä
  • Ymmärrys ja kokemus palvelinkäyttöjärjestelmistä ja verkon vianselvityksestä
  • Kokemus Mac-ympäristön ongelmanselvityksestä

ME TARJOAMME

Meillä pääset työskentelemään aktiivisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ICT-alan ammattilaisia. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea huumorintajuiset työkaverit. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun.

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa lähitukitehtävissä, joiden tehtävät eroavat perinteisestä toimistoympäristöstä. Työyhteisömme on arvostettu ja pidetty, käy vilkaisemassa mitä Topi kertoo meillä työskentelystä.

KIINNOSTUITKO?

Jos olet vailla uusia haasteita monipuolisissa lähituen tehtävissä, hae tehtävää klikkaamalla. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi. Lisätietoa tehtävistä antaa Matias Ihalainen sähköpostitse matias.ihalainen@inmicsnebula.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävän viimeinen hakupäivä on 5.4.2020.

 

JÄTÄ HAKEMUS

TUTUSTU TOPIN URATARINAAN

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With 500 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in nine locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.