Telia Rekry

System
Specialist

KAKSI LÄHITUEN TIIMIPELAAJA HELSINKIIN

Hei, olen Matias Ihalainen ja toimin lähituki- ja laitehuoltopalveluiden tiiminvetäjänä. Kasvumme siivittämänä ylpeänä ilmoitan, että meillä olisi paikat auki kahdelle (2) asiakasrajapinnan taiturille kiinteiden lähitukipalveluiden parissa! Jos tunnistat potentiaalisi niin nyt tarkkana! 

SINUN SEURAAVA MAHDOLLISUUTESI?

Järjestelmäasiantuntijana vastaat omalta osaltasi asiakkaallemme toimitettavasta kiinteästä lähitukipalvelusta. Tiimini tuottaa lähitukipalveluita kiinteästi asiakkaidemme tiloissa ympäri Suomea ja käynnistämme pian uutta palvelutuotantoa, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä asiakkaamme loppukäyttäjien arjen pelastajana! Työskentelypaikkasi tulee sijaitsemaan hyvien kulkuyhteyksien varrella asiakkaamme tiloissa Pasilassa. Pääset osallistumaan myös palvelutuotannon käynnistämiseen yhdessä asiantuntevan käyttöönottoprojektimme henkilöstön kanssa.

MITÄ ME ODOTAMME SINULTA?

Tehtävien menestyksekäs suorittaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet Windows-työasemaympäristöt ja pystyt suorittamaan myös pitkäjänteistä ongelmanselvitystä niiden parissa. Tulet toimimaan pääsääntöisesti loppukäyttäjälaitteiden parissa, mutta tunnet myös muuta ICT-infraa niiden ympärillä ja pystyt täten osallistumaan ongelmien juurisyyn selvittämiseen. Termit kuten AD ja SCCM ovat tuttuja, sillä tulet operoimaan niiden kanssa päivittäin. Tunnet Windows-työasemaympäristön ja sen oheislaitteiden kiemurat ja avaat niiden solmuja aamupalaksi. Tiivis yhteistyö ja kommunikaatio muiden sidosryhmien, kuten Service Deskin kanssa on osa jokaista päivääsi. Teet yhteistyötä ja ajoittain myös koordinoit ongelmanselvitystä muualla Suomessa toimivien kollegoidesi kanssa.

Raudanlujaa teknistä osaamista enemmän arvostamme kuitenkin energisyyttä, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta. Tulet työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa, joten sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut can do -asenne kantaa pitkälle, asiathan oppii sitten tekemällä! Työllistyminen tehtävässä edellyttää Suojelupoliisilla teetetyn perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisyä.

Ideaalihakijamme täyttää ainakin suurimman osan seuraavista vaatimuksista:

  • Omaat aiempaa kokemusta lähitukitehtävistä monitoimittajaympäristössä
  • Kykyä toimia paineen alla ja priorisoida sinulle annettuja tehtäviä
  • Kommunikoit sujuvasti niin sidosryhmien kuin asiakkaan loppukäyttäjienkin kanssa
  • Dokumentoit työsi huolellisesti, jotta myös muut hyötyvät työn tuloksista
  • Fluent communication in English when needed
  • Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi

ME TARJOAMME

Olemme nuorekas ja aktiivinen työyhteisö täynnä ICT-alan ammattilaisia rinnallasi. Tehtäväsi suorittamista varten saat modernit työvälineet ja kattavan perehdytyksen. Otamme työmme tosissamme, mutta huumori ja huonot vitsit ovat osa päivittäistä arkeamme. Mahtavan työyhteisön lisäksi meillä on muitakin hyviä työsuhde-etuja, kuten kattava työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetu, sekä lounasetu. 

Meillä pääset hyödyntämään jo kartuttamaasi osaamista, sekä oppimaan paljon uutta – yksikään päivä ei ole meillä samanlainen. Käy vilkaisemassa, mitä työntekijämme kertovat meillä työskentelystä ja vilkaise vaikka samalla video meidän Service Deskin arjesta täällä.

KIINNOSTUITKO?

Jos janoat uusia haasteita, ethän epäröi, vaan täytä kuponki. Hae tehtävää alla olevan ”Apply” -painikkeen kautta, liitä hakemukseesi CV ja hakukirje palkkatoiveineen. Haastattelemme hakijoita jo haun ollessa käynnissä ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 5.7.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Matias Ihalainen, matias.ihalainen(at)inmicsnebula.fi tai +358440635640. Huomioithan, että lomailemme 22.6 – 5.7, jolloin vastaaminen tiedusteluihin rajallisempaa.

APPLY

 

WELCOME TO TELIA – HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With 500 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.