Telia Rekry

System specialist / JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA LÄHITUKI- JA HÄIRIÖNHALLINTATEHTÄVIIn

Hei, olen Matias ja toimin lähitukipalveluiden tiiminvetäjänä. Tiimissäni työskentelee asiakkaidemme lähitukipalveluiden parissa alamme parhaimpia asiantuntijoita. Etsimme kahta aktiivista ja energistä järjestelmäasiantuntijaa toimimaan lähituki- ja häiriönhallinnan tehtäviin Jyväskylän ja Äänekosken seudulle.

SINUN SEURAAVA SIIRTOSI?

Tarjoamassamme tehtävässä pääset tuottamaan niin lähituki- kuin häiriönhallintapalveluitakin. Pääset osaksi 6 hengen dynaamista lähitukitiimiä, joka tuottaa lähitukipalveluita merkittävälle metsäteollisuuden asiakkaallemme Äänekoskella. Tämän lisäksi osallistut reaktiivisen häiriönhallintatiimin töiden suorittamiseen Jyväskylän toimistoltamme käsin osana Service Operations -osastoa.

KETÄ ME ETSIMME?

Työssäsi muuttuvat tilanteet ja ongelmien priorisointi on arkipäivää, joten paineensietokyky on edellytyksenä tehtävän ansiokkaalle suorittamiselle. Omaat jo aiempaa kokemusta lähitukitehtävistä ja erinäiset Windows-työasemaympäristön ongelmanselvitykset sujuvat sinulta itsevarmasti. Ymmärrät työasemien sielunmaailman lisäksi muun ICT-infran sidonnaisuudet ja osaat tehdä ongelmanselvitystä myös työasemien ympäriltä mm. verkon ja palvelimien osalta yhteistyössä muiden palvelukumppaneiden kanssa.

Tehtävänäsi on osallistua kahden palvelukokonaisuuden suorittamiseen, joten työnkuvasi on vaihteleva. Roolisi on toimia seuraavissa tehtävissä:

 • Reaktiivisessa, etävälinein toteutettavissa häiriönhallintatehtävissä pääosin loppukäyttäjälaitteiden ja O365-ympäristön ongelmien parissa.
 • Lähitukitehtävissä metsäteollisuuden asiakkaalla Äänekoskella. Osallistut laaja-alaisesti ongelmanratkaisuun niin työasemaympäristön kuin metsäteollisuuden tuotanto-IT:n parissa.  

Tehtävään valittavalta edellytämme

 • Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
 • Kykyä priorisoida työtehtäviä ja paineensietokykyä
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
 • Kokemusta lähituki- ja häiriönhallintatehtävistä erityisesti loppukäyttäjälaitteiden parissa
 • Windows-työasemaympäristön (XP, 7, 10) ongelmanratkaisutaitoja
 • O365 perus osaamista
 • Asiakaspalveluasennetta ja sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi

Ja isot plussat seuraavista:

 • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
 • Kokemus tehdasympäristön IT-lähitukitöistä
 • Ymmärrys ja kokemus palvelinkäyttöjärjestelmistä (Windows Server) ja verkon vianselvityksestä
 • Kokemusta O365-ylläpidosta ja Azure AD:n hallinnoinnista

ME TARJOAMME

Meillä pääset työskentelemään aktiivisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ICT-alan ammattilaisia. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea huumorintajuiset työkaverit. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. 

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa lähitukitehtävissä, joiden tehtävät eroavat perinteisestä toimistoympäristöstä. Työhösi vaihtelua tuo kahden osaston työtehtävät, joita suoritetaan etävälinein ja fyysisesti asiakkaan tiloissa. Työyhteisömme on arvostettu ja pidetty, käy täältä vilkaisemassa mitä työntekijämme kertovat meillä työskentelystä.

KIINNOSTUITKO?

Jos olet vailla uusia haasteita monipuolisissa tehtävissä, hae meille töihin klikkaamalla “APPLY”. Lisätietoa tehtävistä antaa Matias Ihalainen sähköpostitse matias.ihalainen(at)inmicsnebula.fi. Lähetätähän hakemuksen ja CV:n lisäksi palkkatoiveesi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävän viimeinen hakupäivä on 10.1.2021. 

 

APPLY


WELCOME TO TELIA – HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 600 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.