Telia Rekry

System Specialist / Järjestelmäasiantuntija

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA (lähitukitehtäviin Kemiin)

Hei, olen Matias ja toimin lähitukipalveluiden tiiminvetäjänä. Tiimissäni työskentelee asiakkaidemme lähitukipalveluiden parissa alamme parhaimpia asiantuntijoita. Asiakkaamme kasvun siivittämänä etsimme aktiivista ja energistä järjestelmäasiantuntijaa toimimaan lähitukitehtäviin Kemiin.

SINUN SEURAAVA SIIRTOSI?

Nyt olisi uudelle käsiparille tarvetta! Tehtävässä pääset työskentelemään osana kolmen hengen dynaamista ja huumorintajuista tiimiä, jonka työpäivät koostuvat monipuolisten IT-ongelmien ratkomisesta ja erilaisiin ICT-projekteihin osallistumisesta. Tässä tehtävässä pääset myös rakentamaan uutta – kirjaimellisesti.

KETÄ ME ETSIMME?

Työssäsi muuttuvat tilanteet ja ongelmien priorisointi ovat arkipäivää, joten paineensietokyky on edellytyksenä tehtävän ansiokkaalle suorittamiselle. Omaat aiempaa kokemusta esim. lähitukitehtävistä muutaman vuoden ajalta ja erinäiset Windows-työasemaympäristön ongelmanselvitykset sujuvat sinulta itsevarmasti. Ymmärrät työasemien sielunmaailman lisäksi muun ICT-infran sidonnaisuudet ja kykenet ongelmanselvitykseen myös työasemien ympäriltä mm. verkon ja palvelimien osalta yhteistyössä muiden palvelukumppaneiden kanssa. Metsäteollisuuden tuotantoympäristö tuo työhösi mukavan haasteen ja annat tukea laitteille ja järjestelmille, jotka ovat oleellinen osa teollisuuden tuotantokoneistoa. 

Tehtävään valittavalta edellytämme:

  • Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
  • Priorisointitaitoja ja paineensietokykyä
  • Kokemusta lähituki-, tai häiriönhallintatehtävistä
  • Windows-työasemaympäristön (7 & 10) ongelmanratkaisutaitoja
  • Android ja iOS -sielunmaailman tuntemusta
  • Asiakaspalveluasennetta ja sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi

Ja isot plussat seuraavista:

  • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Kokemus tehdasympäristön IT-lähitukitöistä
  • Ymmärrys ja kokemus palvelinkäyttöjärjestelmistä (Windows Server) ja verkon vianselvityksestä

ME TARJOAMME

Meillä pääset työskentelemään aktiivisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ICT-alan ammattilaisia. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea huumorintajuisen tiimin. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. 

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa lähitukitehtävissä, joita ei tehdä ihan perinteisessä toimistoympäristössä, sillä työpanoksesi on oleellinen osa asiakkaamme tuotannon rattaiden pyörimistä. Työyhteisömme on arvostettu ja pidetty, käy täältä vilkaisemassa mitä työntekijämme kertovat meillä työskentelystä ja tutustu vaikka Topin uratarinaan.

KIINNOSTUITKO?

Jos olet vailla uusia haasteita monipuolisissa tehtävissä, hae meille töihin klikkaamalla “APPLY”. Lisätietoa tehtävistä antaa Matias Ihalainen sähköpostitse matias.ihalainen(at)inmicsnebula.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävän viimeinen hakupäivä on 17.3.2021. 

APPLY


WELCOME TO TELIA – HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 600 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.