Telia Rekry

System
Specialist

LÄHITUEN TIIMIPELAAJA HELSINKIIN

Hei, olen Katja ja toimin kiinteästi asiakkaiden tiloissa toimivien lähituki-ryhmien tiiminvetäjänä. Ylpeänä ilmoitan, että meillä on tarjolla paikka monipuolisessa lähituen tehtävässä osana dynaamista 7 hengen tiimiä, joten nyt kaikki energiset asiakasrajapinnan taiturit tarkkana!

SINUN SEURAAVA MAHDOLLISUUTESI?

Järjestelmäasiantuntijana vastaat omalta osaltasi asiakkaalle toimitettavasta lähitukipalvelusta. Rinnallasi toimii rautainen tiimi, jonka kanssa autat asiakkaamme loppukäyttäjiä ja tuotannon tekijöitä päätelaitteisiin liittyvissä haasteissa, ylläpidät laitepuskuria ja annat laitteisiin liittyvää käytönopastusta loppukäyttäjille. Lähituen päivittäisissä käyttäjäkohtaamisissa pääset pelastamaan monen ihmisen päivän auttamalla heidät pulasta teknisten ongelmien kanssa, kuin myös pääset mukaan asiakkaamme tuotantokriittisten laitteiden vianselvitykseen.

Työskentelypaikkasi tulee sijaitsemaan hyvien kulkuyhteyksien varrella asiakkaamme tiloissa Pasilassa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä ajoittain työtä suoritetaan myös asiakkaamme muissa toimipisteissä.

MITÄ ME ODOTAMME SINULTA?

Tehtävien menestyksekäs suorittaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet Windows-työasemaympäristöt ja pystyt suorittamaan myös pitkäjänteistä ongelmanselvitystä niiden parissa. Aiemmin hankittu macOS-kokemus ei haittaa yhtään, sillä osa tukemistasi laitteista kantaa Applen logoa. Tulet toimimaan pääsääntöisesti loppukäyttäjälaitteiden parissa, mutta tunnet myös muuta ICT-infraa niiden ympärillä ja pystyt täten osallistumaan ongelmien juurisyyn selvittämiseen. Termit kuten AD, Miradore ja SCCM ovat tuttuja, sillä tulet operoimaan niiden kanssa päivittäin. Tiivis yhteistyö ja kommunikaatio muiden sidosryhmien, kuten Service Deskin kanssa on osa jokaista päivääsi.

Raudanlujaa teknistä osaamista enemmän arvostamme kuitenkin energisyyttä, asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta. Tulet työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa, joten sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut can do -asenne kantaa pitkälle. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Ideaalihakijamme täyttää ainakin osan seuraavista vaatimuksista:

  • Omaat aiempaa kokemusta lähitukitehtävistä monitoimittajaympäristössä
  • Kykyä toimia paineen alaisena ja priorisoida sinulle annettuja tehtäviä
  • Kommunikoit sujuvasti niin tiimisi, kuin muiden sidosryhmien kanssa
  • Dokumentoit työsi huolellisesti, jotta myös muu tiimi hyötyy työsi tuloksista
  • Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen

ME TARJOAMME

Olemme nuorekas ja aktiivinen työyhteisö täynnä ICT-alan ammattilaisia rinnallasi. Tehtäväsi suorittamista varten saat modernit työvälineet ja kattavan perehdytyksen, jonka mahdollistaa avoin ja yhteen hiileen puhaltava tiimi ympärilläsi. Otamme työmme tosissamme, mutta huumori ja huonot vitsit on osa päivittäistä arkeamme. Dynaamisen tiimin lisäksi meillä on muitakin hyviä työsuhde-etuja, kuten kattava työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetu, sekä lounasetu. 

Meillä pääset hyödyntämään jo kartuttamaasi osaamista, sekä oppimaan paljon uutta – yksikään päivä ei ole meillä samanlainen.

KIINNOSTUITKO?

Jos janoat uusia haasteita, ethän epäröi, vaan täytä kuponki. Hae tehtävää alla olevan ”Apply” -painikkeen kautta, liitä hakemukseesi CV ja hakukirje palkkatoiveineen.  Haastattelemme hakijoita jo haun ollessa käynnissä ja tehtävän aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 11.4.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Keto, katja.keto(at)inmicsnebula.fi. (Olen lomalla ja vastaan kaikkiin kyselyihin 29.3.2021 alkaen)

 

APPLY

 

WELCOME TO TELIA – HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 600 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.