Rekry Telia

SYSTEM SPECIALIST
LINUX TWISTILLÄ

Etsimme Linux-osaamiseen vahvistusta Telia Inmics-Nebulan Service Operations tiimiimme! Toimipisteesi voi sijaita Jyväskylässä, Tampereella, Lahdessa tai Helsingissä.

SYSTEM SPECIALIST LINUX TWISTILLÄ

Tehtävässä toimit osana Telia Inmics-Nebulan Service Operations -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippuasiantuntijoita uusimpien verkko-, Linux- ja Microsoft-teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet tai haluat sellaiseksi kehittyä. 

Sinulla on käsitys verkon- ja palvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasrajapinnassa ja välillä pääset mukaan vaativampaa osaamista kehittävään ongelmanhallintaan. Komminukoit myös sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Pääpaino työssä on häiriönhallinnan tehtävissä, nimenomaan Linux-ratkaisujen osalta. Työ pitää sisällään työpyyntöjen vastaanottamista niin puhelimitse kuin toiminnanohjausjärjestelmien kautta kahdessa vuorossa (8-16 ja 9-17). 

TOIVOMME 

  • Aiempaa asiakaspalvelukokemusta, esim. Service Desk
  • Palvelintason Centos- ja Ubuntu-käyttöjärjestelmien tuntemusta.
  • Osaamista it-infrastruktuurista: palvelimet, työasemat, tietoliikenne, Linux/Windows-järjestelmät, tablet- ja mobiililaitteet
  • Kokemusta monipuolisten ja haasteellisten it-ongelmien ratkaisusta
  • Tiimityöskentelytaitoja ja kykyä priorisoidA
  • Oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta 

Olet kerännyt myös apache2- ja nginx-kokemusta vaikkapa harrastuneisuuden kautta. Actice Directory-, GPO-, Powershell- ja ITIL-kokemus auttaa myös työtehtävien menestyksekästä hoitamista.

Extra-hienoa on, jos kokemuspohjasi pitää sisällään vielä 

  • Shell-tason osaamista ja mm. pienten bash- ja python-skriptien kirjoittaminen ja parantaminen
  • tuntemusta sähköpostijärjestelmistä ja niihin liittyvistä komponenteista (PostFix, Exim, Dovecot, Spamassassin/Amavis, ClamAV jne)
  • SSL-sertifikaatti- ja Let’s Encrypt -sertifikaatti osaamista

TARJOAMME 

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on kivaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihimme ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet, laajan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. 

KIINNOSTUITKO? 

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla "APPLY". Muista liittää siihen CV ja hakemus palkkatoiveineen. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea pian. Viimeinen hakupäivä on 20.9.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Keto, katja.keto@inmicsnebula.fi. Katja vastaa kyselyihin 14.9.2020 lähtien palattuaan lomalta.

APPLY

 

WELCOME TO TELIA – HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With 500 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.