Teams-tiistait

Webinaaritallenteet

Teams-tiistait
Kausi 1 / 2020

Voit katsoa ensimmäisen Teams-tiistait-kauden
jaksojen tallenteet alta.

Tarvitsevatko yrityksesi käyttäjät koulutusta Teamsin käyttöön? Meiltä löytyy siihen erilaisia vaihtoehtoja; ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Teams-tiistaista vinkkejä ja niksejä Teamsin hyödyntämiseen

Teams-tiistait ovat puolen tunnin webinaareja, joissa kauden 2020 aikana käsittelimme aina yhtä Teams-aiheista teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa. Kaikki ensimmäisen kauden kymmenen jaksoa ovat vapaasti katsottavissasi alta. Kannattaa tallentaa tämä sivu selaimen suosikkeihin; näin löydät jatkossa tallenteet helposti ja voit katsoa niitä milloin tahansa!

Etätyö

Kauden 1/2020 jaksot

Jakso 1

Mikäs se Teams on ja mitä sillä voi tehdä?

Teams on oleellinen osa tietotyöläisen arkea. Ensimmäisessä Teams-tiistain jaksossa kerromme, mitä kaikkea Teamsilla voi tehdä, miksi se on olemassa ja minkä takia sen pitäisi kiinnostaa juuri sinua.

Jakso 2

Tiimien perustaminen ja rakenteen suunnittelu

Millä tavalla tiimit kannattaa perustaa, millainen on hyvä tiimirakenne ja mitä tätä kaikkea suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon? Kerromme kokemuksia sekä hyvistä käytännöistä että käytännöistä, jotka eivät arjessa toimi. Käymme läpi myös Teamsin perustermit (tiimi, kanava ja yksityinen kanava).

Jakso 3

Teams ja keskustelut

Tämän Teams-tiistain jakson teemana on keskustelut: miten Teamsissa keskustellaan tehokkaasti ja miksi se on keskustelukanavana parempi kuin sähköpostit. Saat helppoja vinkkejä, joiden avulla voit ottaa keskusteluista hyödyt irti. Käymme läpi eri tavat keskustella Teamsissa (Viestit ja Keskustelut eli chatit).

Jakso 4

Teamsin tiedostot ja tiedostojen käyttövinkit

Miten tiedostoja kannattaa Teamsissa käsitellä ja mitä kannattaa välttää? Tutustutaan yhdessä Teamsin Tiedostot-välilehden parhaimpiin ominaisuuksiin ja käyttövinkkeihin!

Jakso 5

Teamsin mobiilikäyttö

Teams on mahtava työkalu varsinkin liikkuvalle, paljon mobiililaitteita hyödyntävälle käyttäjälle. Tässä Teams-tiistain jaksossa kuulet, kuinka Teamsia kannattaa hyödyntää mobiilisti ja mitä kaikkea sillä voikaan mobiililaitteella tehdä.

Jakso 6

Teamsin uudet tuulet

Microsoftin vuosittainen teknologiaseminaari Microsoft Ignite 2020 on takanapäin ja Teams sai siellä taas roppakaupalla uusia ominaisuuksia. Kerromme, mitä kaikkea uutta Teamsiin saatiin ja mitä on vielä tulossa.

Jakso 7

Teams ja tietotulvan hallinta

Tässä Teams-tiistaissa perehdymme Teamsin ilmoitusten hallintaan, joka mahdollistaa myös tietotulvan hallinnan. Käydään yhdessä läpi parhaat käytännöt siihen, kuinka Teamsin ilmoituksia kannattaa hallita - oli se sitten työasemalla tai mobiilisti.

Jakso 8

Teamsin ”tiimilistauksen” hallinta

Tässä Teams-tiistain jaksossa käymme läpi, miten tiimejä tai kanavia kannattaa kiinnittää sekä kuinka omien tiimien hallinta ja seuraaminen on helpompaa muutaman perustaidon avulla.

Jakso 9

Miten sen tiedon sitten Teamsista löytää?

Tämän Teams-tiistain aiheena on tiedonhaku Teamsissa. Saat käytännön hakuvinkkejä ja keinoja oleellisen tiedon löytämiseksi. Kerromme, kuinka tietoa voi Teamsissa hakea ja miten se tehdään ketterästi.

Jakso 10

Katse tulevaisuuteen

Tässä Teams-tiistain jaksossa tarjoamme vinkkejä, hyväksi todettuja tapoja ja ennen kaikkea ajatusmallin muutosta, jolla saat Teamsin hyödyt tulevaisuudessa paremmin käyttöön. Kerromme, kuinka Teamsin kanssa kannattaa jatkaa ja päivitämme jälleen roadmappia alkuvuoden 2021 kovimmilla uutuuksilla.

Sinua saattaa myös kiinnostaa

ribbon

Teams-tiistaiden toinen kausi

Joko olet tutustunut suositun webinaarisarjamme toiseen kauteen? Aiheinamme oli mm. webinaarien järjestäminen, yksityiset kanavat, tietoturvallinen käyttö, Windows 10:n käyttövinkit sekä OneNote.

Katso tallenteet täältä

ribbon

Työskentele missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta

Työntekijät odottavat palveluiden olevan käytettävissä millä tahansa päätelaitteella mistä ja milloin tahansa, mikä asettaa yrityksille uudenlaisia vaatimuksia. Oletko jo suunnitellut, kuinka sinun yrityksessäsi jatkossa tarjotaan palveluita ja millä niitä on mahdollista käyttää?

Lue lisää

ribbon

Näin järjestät webinaarin

Webinaari on kustannustehokas ja näppärä tapa tiedonvälittämiseen kohderyhmällesi. Webinaaria järjestäessäsi tarvitset vain sopivan tilan, toimivan verkkoyhteyden, webinaariohjelmiston ja kameran.

Lue lisää