Teams-tiistait-webinaarisarja kausi 3

Webinaaritallenteet

Teams-tiistait
Kausi 3 / 2021

Voit katsoa kolmannen Teams-tiistait-
kauden jaksojen tallenteet alta.

Tarvitsevatko yrityksesi käyttäjät syvempää koulutusta esimerkiksi Teamsin käyttöön? Meiltä löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja; ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Teams-tiistaissa jaamme hyödyllisiä vinkkejä moderniin työskentelyyn

Teams-tiistait ovat puolen tunnin webinaareja, joissa käsittelemme aina yhtä moderniin työhön liittyvää teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa. Keräämme kolmannen kauden edetessä kaikkien jaksojen tallenteet tälle sivulle. Kannattaa siis tallentaa tämä sivu selaimen suosikkeihin; näin löydät jatkossa tallenteet helposti ja voit katsoa niitä milloin tahansa!

Esiintyjien kasvokuvat

Kauden 3/2021 jaksojen tallenteet

Jakso 1

Teams ja uudet kokousominaisuudet

Vihdoinkin aiemmin esitellyt ominaisuudet on saatu käyttöön. Kauden avausjaksossa käymme yhdessä läpi, miten Teamsin viimeisimpiä ominaisuuksia hyödynnetään käytännössä ja kuinka ne auttavat jokapäiväisessä käytössä.

Jakso 2

FindTime ja Outlook

Microsoftin FindTime-lisäosa mahdollistaa yhteisen ajan löytämisen äänestämällä. Tässä jaksossa kerromme, miten FindTime saadaan käyttöön ja kuinka sitä käytetään. Sen avulla yhteisen ajan löytäminen on jatkossa helpompaa!

Jakso 3

Teams ja yhteisöllisyys

Miten Teamsissa pidetään yllä yhteisöllisyyttä? Kuinka saamme pidettyä huolta yhteisöstä, varsinkin nyt osan työntekijöistä palatessa toimistoille ja osan jatkaessa etänä? Esittelemme parhaimmat vinkit yhteisöllisyyden ylläpitoon.

Jakso 4

Teams ja työskentely ulkopuolisten kanssa

Tiedätkö, miten vieras (Guest) eroaa organisaation ulkopuolisesta käyttäjästä (External) Teamsissa? Tässä jaksossa perehdymme siihen, kuinka Teamsilla pikaviestitellään ulkopuolisten kanssa sekä kertaamme yhdessä, mitä kaikkea ulkopuolisten kanssa työskentelyssä kannattaa huomioida.

Jakso 5

Teamsin kokousasetukset haltuun

Käymme kokousasetukset yksityiskohtaisesti läpi ja kertaamme niiden vaikutuksia kokoustamiseen. Juttelemme myös hieman siitä, miten kokousasetukset tulevat tulevaisuudessa päivittymään.

Jakso 6

Välilehtien hyödyntäminen Teamsissa

Miten voi näppärästi tuoda muuta sisältöä Teamsiin tai näyttää Teamsin sisällä olevaa sisältöä Teamsin sisällä? Tässä jaksossa kerromme, miten välilehtiupotuksia voidaan hyödyntää ja kuinka saadaan Teamsista rakennettua koti yhteiselle tiedolle.

Jakso 7

PowerPoint-esityksen pitäminen Teamsilla

Esittelemme vaihtoehdot, miten PowerPoint-esityksiä kokouksissa kannattaa jakaa sekä miten toimia, kun käytössä on yksi näyttö tai kaksi näyttöä. Kerromme myös tuoreimmat kuulumiset siitä, miten PowerPointin jakaminen jatkossa kehittyy.

Jakso 8

OneDriven perusteet

Mikäs se OneDrive oikein on? Tässä jaksossa perehdymme OneDriveen ja avaamme, mitä kaikkea sillä kannattaa tehdä ja miten sen kanssa pääsee helpoiten alkuun. OneDrivesta pidetään myös toinen sessio.

Jakso 9

OneDrive ja jakamisen tehokurssi

Miten tietoa kannattaa OneDrivelta jakaa? Esittelemme OneDriven eri jakamisvaihtoehtoja sekä kerromme, millaista on moderni ja fiksu jakaminen.

Jakso 10

Microsoft 365:n uudet tuulet

Microsoft 365 -kokonaisuus kehittyy jatkuvasti ja osana tätä kehitystä meille käyttäjille tulee saataville uusia ominaisuuksia. Kolmannen kauden päätösjaksossa käymme läpi uudet tuulet: sekä jo käyttöön saadut että tulevat ominaisuudet!

Sinua saattaa myös kiinnostaa

ribbon

Teams-tiistaiden ensimmäinen kausi

Joko olet tutustunut suositun webinaarisarjamme ensimmäiseen kauteen? Löydät jaksojen tallenteista vinkkejä mm. tiimien luomiseen ja hallintaan, keskustelutapoihin, mobiilikäyttöön sekä tiedonhakuun.

Katso tallenteet täältä

ribbon

Teams-tiistaiden toinen kausi

Vapaasti katsottavanasi on myös Teams-tiistaiden toinen kausi, jossa aiheinamme oli mm. webinaarien järjestäminen, yksityiset kanavat, tietoturvallinen käyttö, Windows 10:n käyttövinkit sekä OneNote.

Katso tallenteet täältä

ribbon

Työskentele missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta

Työntekijät odottavat palveluiden olevan käytettävissä millä tahansa päätelaitteella mistä ja milloin tahansa, mikä asettaa yrityksille uudenlaisia vaatimuksia. Oletko jo suunnitellut, kuinka sinun yrityksessäsi jatkossa tarjotaan palveluita ja millä niitä on mahdollista käyttää?

Lue lisää