Nainen hymyilee katsoessaan kannettavan tietokoneen ruutua

Webinaaritallenteet

Teams-tiistait
Kausi 4 / 2022

Voit katsoa neljännen Teams-tiistait-
kauden jaksojen tallenteet alta.

Tarvitsevatko yrityksesi käyttäjät syvempää koulutusta esimerkiksi Teamsin käyttöön? Meiltä löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja; ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Teams-tiistaissa jaamme hyödyllisiä vinkkejä moderniin työskentelyyn

Teams-tiistait ovat puolen tunnin webinaareja, joissa käsittelemme aina yhtä moderniin työhön liittyvää teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa. Keräsimme neljännen kauden kaikkien jaksojen tallenteet tälle sivulle. Kannattaa siis tallentaa tämä sivu selaimen suosikkeihin; näin löydät jatkossa tallenteet helposti ja voit katsoa niitä milloin tahansa!

Esiintyjien kasvokuvat

Kauden 4/2022 jaksojen tallenteet

Jakso 1

Teams ja hybridikokoukset (ja -tilaisuudet)

Hybridikokoukset ovat tilaisuuksia tai kokouksia, joissa osa osallistujista on paikalla fyysisesti ja osa osallistuu linjoja pitkin esim. Teamsilla. Kauden avausjaksossa kerromme hyödyllisiä vinkkejä siihen, kuinka järjestät kaikkien osallistujien kannalta onnistuneen hybridikokouksen.

Jakso 2

Pidä onnistunut esitys Teamsilla

Miten rakennat ja pidät houkuttelevan esityksen Teamsilla? Millaisia tehokeinoja voit hyödyntää ja miten se tehdään käytännössä? Tämän jakson agendalla on mm. PowerPoint Live - ja Presenter-modet, lisäksi kertaamme vinkkejä fiksun esityksen tekemiseen.

Jakso 3

Office-tehokäyttäjän käyttövinkkejä, osa I

Toivotut Office-sovellusten fiksut käyttövinkit jatkuvat! Tässä jaksossa käsittelemme erityisesti Powerpointin käyttöä ja käymme yhdessä läpi näppäriä ominaisuuksia, joilla PowerPointin käyttö on jatkossa entistäkin helpompaa.

Jakso 4

Office-tehokäyttäjän käyttövinkkejä, osa II

Office-sovellusten fiksut käyttövinkit jatkuvat osassa II! Tämän jakson aiheena on erityisesti Wordin ja Excelin käyttö ja tutustumme yhdessä käteviin ominaisuuksiin, joilla voit tehdä Office-sovellusten käytöstä arjessasi entistäkin sujuvampaa.

Jakso 5

Viesti Teamsilla kuin pro

Teamsin myötä moni organisaatio on saanut uusia ulottuvuuksia sisäiseen ja ulkoiseen viestintäänsä. Tässä jaksossa laitamme jakoon parhaimmat viestinnän vinkkimme ja kerromme, miten Teamsin kautta tapahtuvasta viestinnästä voi saada entistä enemmän irti.

Jakso 6

Teamsin ja Outlookin yhteispeli

Millaisia tiedonsiirtomahdollisuuksia on Outlookin ja Teamsin välillä? Käymme tässä jaksossa läpi erilaiset tavat liitteiden ja sähköpostien käsittelyyn sekä niiden viemiseen Teamsiin. Tutustumme mm. raahaamiseen (drag and drop) ja uuteen Teams-lisäosaan Outlookissa.

Jakso 7

Hakeminen Microsoft 365:ssä

Hakemisessa on nähtävissä myös uusia tuulahduksia. Kuinka Microsoft 365:ssä kannattaa nykyään hakea tietoa ja miten sen parhaiten löytää? Tässä jaksossa esittelemme uusimmat käytännöt ja paljastamme parhaat vinkit hakemisen osalta.

Jakso 8

Teams, ilmoitusasetukset ja tietotulvan hallinta

Tässä jaksossa käymme läpi Teamsin uudistuneet ilmoitusasetukset ja katsomme myös viesti- ja kanavakohtaisia ilmoitusasetuksia. Juttelemme siitä, kuinka ilmoituksia kannattaa jatkossa hallita ja mikä vaikutus niillä on tietotulvan hallintaan.

Jakso 9

Teamsin ja Microsoft 365:n uudet ominaisuudet

Kevät on uudistusten aikaa Microsoftillakin. Pääset aitiopaikalle, kun käymme yhdessä läpi Teamsin ja Microsoft 365:n uusimmat ominaisuudet – mitä on tullut ja mitä on tulossa. Uutuuksien joukosta löytyy mm. jaetut kanavat (Teams connect).

Jakso 10

Kaikki Microsoft 365:stä – sovellukset ja mahdollisuudet esittelyssä

Tiedätkö, mitä kaikkea Microsoft 365:lla on mahdollista tehdä? Esittelemme tiukassa puolen tunnin pähkinänkuoressa yleisimmät käyttötapaukset kaikkiin Microsoft 365:n perustyökaluihin. Nappaa penkistä kiinni, nyt mennään!

Sinua saattaa myös kiinnostaa

ribbon

Teams-tiistaiden ensimmäinen kausi

Joko olet tutustunut suositun webinaarisarjamme ensimmäiseen kauteen? Löydät jaksojen tallenteista vinkkejä mm. tiimien luomiseen ja hallintaan, keskustelutapoihin, mobiilikäyttöön sekä tiedonhakuun.

Katso tallenteet täältä

ribbon

Teams-tiistaiden toinen kausi

Vapaasti katsottavanasi on myös Teams-tiistaiden toinen kausi, jossa aiheinamme oli mm. webinaarien järjestäminen, yksityiset kanavat, tietoturvallinen käyttö, Windows 10:n käyttövinkit sekä OneNote.

Katso tallenteet täältä

ribbon

Teams-tiistaiden kolmas kausi

Kannattaa kurkata myös kolmannen kauden tallenteiden kattaus, josta löydät vinkkejä mm. yhteisen ajan löytämiseen, yhteisöllisyyden ylläpitoon, OneDriven käyttöön sekä erilaisten kokousominaisuuksien ja -asetusten hyödyntämiseen.

Katso tallenteet täältä