Teams-tiistait-webinaarit 2021

Webinaaritallenteet

Teams-tiistait
Kausi 2 / 2021

Voit katsoa toisen Teams-tiistait-kauden
jaksojen tallenteet alta.

Tarvitsevatko yrityksesi käyttäjät syvempää koulutusta esimerkiksi Teamsin käyttöön? Meiltä löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja; ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Teams-tiistaissa jaamme hyödyllisiä vinkkejä moderniin työskentelyyn

Teams-tiistait ovat puolen tunnin webinaareja, joissa kakkoskauden aikana käsittelimme aina yhtä moderniin työhön liittyvää teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa. Kaikki toisen kauden 11 jaksoa ovat vapaasti katsottavissasi alta. Kannattaa tallentaa tämä sivu selaimen suosikkeihin; näin löydät jatkossa tallenteet helposti ja voit katsoa niitä milloin tahansa!

Teams-tiistai-isännät 2021

Kauden 2/2021 jaksojen tallenteet

Jakso 1

Teams ja fasilitointi

Kakkoskauden avausjaksossa kerromme, kuinka Teamsia hyödynnetään virtuaalifasilitointiin sekä millaisia keinoja ja työkaluja meillä on käytettävissämme. Nappaa tästä virtuaalifasilitoinnin kuumimmat vinkit Teams-maailmaan!

Jakso 2

Teamsin ”privaatit kanavat”

Mitä Teamsin yksityiset kanavat tarkoittavat käytännössä ja miten niitä käytetään oikein? Käymme tässä jaksossa läpi, kuinka kanavien näkyvyyttä ja käyttöoikeuksia voidaan rajoittaa.

Jakso 3

Microsoft Whiteboard

Tutustumme Microsoftin valkotaulun ominaisuuksiin ja käyttöön kokousten aikana: tule katsomaan, kuinka digitaalista yhteistyöalustaa voidaan hyödyntää ja mitä kaikkea sillä voikaan oikeasti tehdä!

Jakso 4

Webinaarien järjestäminen (Teams live events)

Mikä ihmeen Teams live events? Miten se eroaa normaalista kokouksesta? Tässä jaksossa perehdymme webinaareihin ja muihin live-verkkotapahtumiin suunniteltuun Teamsin live events -työkaluun, jota itsekin käytämme Teams-tiistait-sarjamme tuottamisessa.

Jakso 5

Tiedostojen jatkokurssi

Sukellamme hieman syvemmälle siihen, kuinka Teamsin tiedostoja hyödynnetään tehokkaasti. Kerromme, miten versiohallinta ja synkronointi toimivat käytännössä sekä miten niitä kannattaa hyödyntää.

Jakso 6

Teamsin uudet tuulet

Teams oppii jatkuvasti paljon uusia temppuja. Käymme tässä jaksossa läpi mitä uutta Teamsiin oli huhtikuun 2021 puolivälissä jo tullut, mitä oli tulossa ja mihin suuntaan Teams oli kehittymässä.

Jakso 7

Tietoturvallisen käytön perusteet

Tunnusten ja salasanojen kalasteluviestit sekä huijaussivustot näyttävät nykyään yhä aidommilta. Tässä jaksossa kerromme, kuinka voit tunnistaa kalastelun (phishing) ja varautua urkkiviin kalasteluviesteihin.

Jakso 8

Tietoturvallisen käytön perusteet, jatko-osa

Miten voit varmistaa, ettet omalla toiminnallasi vaaranna tietoturvaa? Perusasiat on hyvä olla hallussa: tutustumme hyviin salasanakäytäntöihin sekä käymme läpi tietoturvallisen käytön parhaita käytäntöjä.

Jakso 9

Windows 10 ja hakutoiminnot

Tässä jaksossa otamme käsittelyyn Windows 10:n käynnistä-valikon: kuinka voit hyödyntää sitä ja miksi se on niin paljon parempi kuin Windows 7:n käynnistä-valikko.

Jakso 10

Windows 10 ja fiksut käyttövinkit

Monella meistä on Windows 10 käytössä, mutta harva käyttää sen koko potentiaalia. Tässä jaksossa jaamme vinkkejä, joilla voit ottaa kaiken hyödyn irti modernista käyttöjärjestelmästä.

Jakso 11

OneNoten perusteet

Microsoftin OneNote on paljon muutakin kuin vain kokousmuistiinpanot pilvessä. Kerromme, miksi OneNote kannattaa ottaa käyttöön ja kuinka sen kanssa pääsee parhaiten alkuun.

  

Sinua saattaa myös kiinnostaa

ribbon

Teams-tiistaiden ensimmäinen kausi

Joko olet tutustunut suositun webinaarisarjamme ensimmäiseen kauteen? Löydät jaksojen tallenteista vinkkejä mm. tiimien luomiseen ja hallintaan, keskustelutapoihin, mobiilikäyttöön sekä tiedonhakuun.

Katso tallenteet täältä

ribbon

Kivikautinen työkalu on nykytyössäkin vailla vertaa – tämä jokaisen kannattaa tietää aivoista töissä

Vaikka työ muuttuu vauhdilla, ihmisaivot ovat yhä samankaltaiset kuin kymmeniätuhansia vuosia sitten. Digitaalisten keskeytyksien tulva voi pahentaa stressiä, joka vaikuttaa työn tuottavuuteen. Kuinka voisimme tehdä etäpäivistämme aivoterveellisempiä?

Löydät vastauksia täältä

ribbon

Työskentele missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta

Työntekijät odottavat palveluiden olevan käytettävissä millä tahansa päätelaitteella mistä ja milloin tahansa, mikä asettaa yrityksille uudenlaisia vaatimuksia. Oletko jo suunnitellut, kuinka sinun yrityksessäsi jatkossa tarjotaan palveluita ja millä niitä on mahdollista käyttää?

Lue lisää