Telia Inmics-Nebula aamiaisseminaari

Aamiaisseminaari:

IT-infran modernisointi
ja konesalin hallinta

11.4.2019 klo 8.30–11, Sokos Hotel Torni, Tampere

Yritysten tietohallintoon kohdistuu liiketoiminnasta yhä enemmän paineita. Markkinalle täytyy kiristyvässä kilpailussa päästä aiempaa nopeammin ja IT:n odotetaan toimivan ilman hidasteita tai katkoksia. Nyt on viimeinen hetki todella vapauttaa IT ylläpidosta innovointiin!

Lyhyen ajan sisällä on tullut saataville huikea valikoima pilvipalveluja ja teknologiaa kuten koneoppimista. Miten tehdä oikeita valintoja IT-infran modernisoinnissa ja pitää kokonaisuus hallinnassa?

Aamun puheenvuorot antavat vastauksia siihen, miten modernisoida IT-infraa liiketoimintalähtöisesti ja hallita sitä uutta teknologiaa hyödyntäen.

Puheenvuorot

IT-infran modernisointi: tavoitteena applikaation pystyttäminen puolessa tunnissa 
Jani Meuronen, Telia Inmics-Nebula

Jani Meuronen toimii Telia Inmics-Nebulalla digitaalisista palveluista vastaavana johtajana ja on luotsannut lukuisia onnistuneita ICT-infrahankkeita. Jani avaa puheenvuorossaan perinteisen ja modernin ICT-infran eroja ja antaa neuvoja infran modernisointiin. Vierailla on myös mahdollisuus tehdä yrityksensä ICT-ympäristön kypsyysanalyysi.
 

Autonominen konesali: miten koneoppiminen auttaa konesalin hallinnassa?
Marko Jääskeläinen, Hewlett Packard Enterprise

Marko Jääskeläinen vastaa HPE:n storage- ja hyperkonvergenssiratkaisujen myynnistä. Marko kertoo, miten koneoppimisen avulla voidaan saavuttaa itsenäisesti ohjautuva, itsenäisesti korjautuva ja itsenäisesti optimoiva konesali.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan