Uutinen

AEL valitsi Nebulan kokonaisvaltaiseksi IT-kumppaniksi vauhdittaakseen liiketoimintansa digitalisoitumista

Nebula Oy
Lehdistötiedote 30.3.2017 kello 10.00
 

Suomen johtava tekniikan koulutuspalveluita tarjoava Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr on valinnut suomalaisen IT-palveluyritys Nebulan IT-palvelukokonaisuutensa toimittajaksi. Monivuotisen sopimuksen arvo on yli miljoona euroa.

Allekirjoitettu sopimus IT:n kokonaisulkoistuksesta pitää sisällään muun muassa täysin kotimaisen Nebula Cloud9 –pilvipalvelun sekä palvelinten, lähiverkon ja päätelaitteiden hallinnan. Nebula huolehtii myös AEL:n tietoturvaratkaisuista ja ottaa vastattavakseen AEL:n IT:n ja koulutusliiketoiminnan tukipalvelut. Yhteistyö mahdollistaa AEL:n keskittymisen omaan ydinosaamiseensa ja liiketoimintojensa ketterään kehittämiseen digitaalisaatiohankkeidensa kautta.

”Nebula on aina ollut vahva toimija pienten ja keskisuurten organisaatioiden oikean kokoisena IT-kumppanina. Nyt allekirjoitettu IT:n kokonaisulkoistussopimus AEL:n kanssa on todiste kyvystämme palvella suomalaisia keskisuuria organisaatioita tämän päivän IT-haasteissa sekä tukea heitä myös vahvasti digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Yhteistyö AEL:n kanssa on meille erittäin merkittävä ja olemme kiitollisia tästä luottamuksesta.”, sanoo Nebulan toimitusjohtaja Pekka Eloholma.

”Ajasta ja paikasta sekä kiinteistä tiloista riippumaton oppiminen lisääntyy tarjonnassamme vauhdilla. Nebula vakuutti kyvyllään hakea meille sopivia kustannustehokkaita ratkaisuja sekä osoitti pystyvänsä kehittämään IT-palvelukokonaisuuttamme tulevia tarpeitamme vastaavaksi.”, sanoo Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr:n toimitusjohtaja Kari Juntunen”.
 

Lisätietoja:

Pekka Eloholma, Toimitusjohtaja, Nebula Oy
Sähköposti: pekka.eloholma@nebula.fi
Puhelin: 050 555 5590

Kari Juntunen, Toimitusjohtaja, Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr
Sähköposti: kari.juntunen@ael.fi
Puhelin 044 722 4772

 

Nebula lyhyesti

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava IT- ja pilvipalveluja tarjoava yritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko IT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan IT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 35 miljoonaa ja toimintamme on kannattavaa.

www.nebula.fi

 

AEL lyhyesti

Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr on Suomen johtava tekniikan koulutuspalveluja tarjoava yritys. Olemme halutuin osaamisen ja kilpailukyvyn kehittäjä, sekä teknisillä aloilla ammatillisen koulutuksen edelläkävijä. Tarjoamme yrityksille lisäarvoa tuottavat kehittämis- ja koulutusratkaisut sekä opiskelijoillemme kilpailukykyisen osaamisen.

www.ael.fi