Uutinen

Cloud 9 -palvelun kuormantasaus tukee nyt SSL-sertifikaatteja

Nebula_pilvipalvelu_Cloud 9

IT-järjestelmät ovat nykyisin hyvin kriittisessä osassa yrityksen jokapäiväisiä toimintavaatimuksia. Verkkokaupan toimintahäiriöt tai yrityksen sisäisten järjestelmien vikaantuminen aiheuttaa välittömästi taloudellisia tappioita. Näiden rinnalla myös tietoturva on oleellinen osa jokapäiväistä työtä, jolla varmistetaan turvallinen toimintaympäristö asiakkaille ja työntekijöille. Nykyisin julkisessa internetissä kulkee suuri määrä asiakastietoa salaamattomana, jolloin tämä liikenne on alttiina hakkereiden kaappauksille. Tämä voidaan estää suojaamalla liikenne SSL-salauksella.

SSL-sertifikaatit eivät takaa vain turvallista liikkumista internetissä. Google on jo pitkään suosinut hakutuloksissaan SSL-salausta käyttäviä sivustoja salaamattomien sijasta. Lisäksi Googlen Chrome-selain varoittaa käyttäjiä entistä näkyvämmin salaamattomista sivustoista.

Näiden uhkakuvien minimoimiseksi Nebula on tarjonnut NELB-kuormantasauspalvelua (Nebula Elastic Load Balancer) Cloud 9 -asiakkaille. Palvelun avulla IT-järjestelmä voidaan hajauttaa usealle saatavuusalueelle ja täten ennaltaehkäistä huoltotöiden tai mahdollisten vikatilanteiden aiheuttamia palvelun käytön estäviä häiriöitä.

Nyt tämä palvelu on saanut joukon uudistuksia. Käyttäjille näkyvimmät uudistukset ovat:

  • SSL-sertifikaattien helppo asentaminen
  • Nopea käyttöönotto napin painalluksella
  • Palvelu minuuttilaskutuksella
     

SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatin käyttöönotto on nyt helppoa. Voit hankkia tarvittavan sertifikaatin joko suoraan Nebulalta tai käyttää jo voimassa olevaa omaa sertifikaattiasi. Käyttöönotto tapahtuu yksinkertaisen graafisen käyttöliittymän avulla. Ei enää yksittäisten palvelintiedostojen muuttamista yksitellen vaan helposti hallittavana kokonaisuutena.
 

Nopeasti käyttöön

NELB-palvelun tilaus on nyt helppoa ja nopeaa. Sinun tulee vain kirjautua palvelinhallintaan, ja muutamalla klikkauksella palvelu on käyttövalmis. Kuormantasauksen konfigurointi onnistuu joko selaimen tai API-rajapinnan avulla.
 

Maksat vain käytöstä

On demand -hinnoittelumallissa maksat vain käytetyistä ajasta. 30 päivän mukaan laskettuna hinta on 150 € kuukaudessa (alv 0 %).

On Demand -kuukausihinta on arvio. Kuukausihinta perustuu olettamukseen 720 tunnista, eli 43 200 minuuttia kuukaudessa, 24h*30pv. Veloitus perustuu toteutuneisiin minuutteihin.

 

 

Mikäli haluat kuulla tuotteesta lisää ja kartoittaa uudistuneen palvelun käyttömahdollisuudet omissa ympäristöissä, ota yhteyttä myyntiimme.

Ota yhteyttä