Uutinen

Entistä sujuvampaa asiointia itsepalvelukanavissa

Itsepalvelu

Tiesithän, että voit hoitaa suurimman osan palveluihimme liittyvistä asioista online-asiointikanavissamme itsepalveluna? Olemme uudistaneet asiointikanaviamme, jotta pystyt asioimaan kanssamme sujuvammin ja nopeammin.

Tuotteiden ja palveluiden tilaus 

Laitteet ja sovellukset

Telia Inmics-Nebulan laitekaupasta löydät laajan kattauksen mobiili- ja IT-laitteita sekä tarvikkeita ja sovelluksia – tutustu valikoimaan.  

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia Telia Inmics-Nebulan laitekauppaan, voit rekisteröityä täältä tai jos olet unohtanut salasanan, voit uusia sen täältä

Siirry laitekauppaan


Muut Telia Inmics-Nebulan palvelut 

Löydät kaikki tarjoamamme palvelut osoitteesta inmicsnebula.fi palvelut-valikon alta. Myyntimme auttaa sinua valitsemaan yrityksellesi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä myyntiin

Palveluiden hallinnointi 

Laitteet ja sovellukset 

Kirjauduttuasi laitekauppaan löydät kaikki Telia Inmics-Nebulan laitekaupasta hankkimasi laitteet ja sovellukset, voit tilata laitteillesi huollot tai saada tukea tekemällä palvelupyynnön. 

Palvelupyynnön voit tehdä seuraavasti: 

  • Kirjaudu Telia Inmics-Nebulan kauppaan omilla tunnuksillasi.
  • Tee uusi palvelupyyntö klikkaamalla linkkiä Palvelupyynnöt-otsikon alta. 

Voit tehdä palvelupyyntöjä muun muassa laitteisiin, laskutukseen tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa. 

Siirry laitekauppaan

Huom. Mikäli yritykselläsi on käytössä vanha Telia Inmics-Nebulan sopimusasiakkaiden verkkokauppa, tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta tilauskeskus@inmicsnebula.fi. 
 

Muut Telia Inmics-Nebulan palvelut 

Muihin Telia Inmics-Nebulan palveluihin ja asiakkuuteesi liittyvissä asioissa voit asioida kanssamme MyNebulan kautta. MyNebulassa voit hallinnoida palvelujasi sekä tehdä palvelupyyntöjä palveluihin, laskutukseen, muutoksiin tai erilaisiin ongelmatilanteisiin liittyen. 

MyNebulassa hallinnoit muun muassa seuraavia palveluja: 

  • Telia Cloud 9 
  • Yleisimmät verkkotunnukset (.FI, .COM, .NET) 

Siirry MyNebulaan 

Mikäli et löydä etsimiäsi tuotteita tai palveluita online-asiointikanavistamme ja tarvitset apua tuotteiden tai palveluiden tilauksessa tai hallinnoinnissa, voit olla yhteydessä meihin osoitteessa https://www.inmicsnebula.fi/fi/yhteystiedot.

Tukea palveluiden käyttöön 

Olemme koonneet palveluillemme kattavan tukisivuston, josta löydät ohjeita sekä neuvoja palveluiden käyttöön liittyen.

Tutustu tukisivustoon

Huollot 

Puhelimen huolto ja korjaus 

Voit tilata huolloin helpoiten suoraan Telia Inmics-Nebulan kaupasta. 

  • Kirjaudu Telia Inmics-Nebulan kauppaan omilla tunnuksillasi.
  • Mene portaalissa Hallintarekisteriin klikkaamalla ensin Kauppa ja sen jälkeen Hallinta-otsikon alta Hallintarekisteri.
  • Valitse laite ja tilaa huolto.

Vilkaise myös ennen huoltokutsun tekemistä vinkit, joita kannattaa kokeilla mobiililaitteiden ongelmatilanteissa: https://tuki.inmicsnebula.fi/mobiililaitteiden-yleisimmat-viat/

Siirry laitekauppaan


PC-Huolto 

Voit tilata huollon HP:n ja Lenovon laitteille täyttämällä lomakkeen tai voit tarvittaessa asioida suoraan sähköpostitse laittamalla viestin osoitteeseen laitehuolto@inmicsnebula.fi

Vilkaise myös ennen huoltokutsun tekemistä vinkit, joita kannattaa kokeilla HP- ja Lenovo-koneiden ongelmatilanteissa: https://tuki.inmicsnebula.fi/it-laitteiden-yleisimmat-viat/.

Laskutus 

Laskutukseen liittyvissä asioissa voit tehdä palvelupyynnön asiointisivujemme kautta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua myös jatkossa laskutukseen ja palveluiden muutoksiin liittyvissä asioissa. Löydät tukikanaviemme yhteystiedot täältä: https://www.inmicsnebula.fi/fi/yhteystiedot

Asiakaspalvelu ja myynti / PK-yritykset  

Olemme yhdistäneet PK-yritysten yhteydenottokanaviamme ja tavoitat meidät nyt entistä helpommin osoitteesta www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/yhteystiedot