Uutinen

ICT-palveluyritys Nebula laajentaa toimintaansa Turkuun

Nebula Oy 
Lehdistötiedote 18.9.2017 kello 9:00

 

Nebula-laajentaa-Turkuun

 

ICT-palveluyritys Nebulan kasvu jatkuu vahvana ja yhtiö laajentaa nyt toimintaansa Turkuun. Aiemmin pääosin pääkaupunkiseudulta yli 40 000 asiakastaan palvellut Nebula ottaa ensimmäisen askeleen toimintansa laajentamiseksi uusille alueille.

Rekrytoinnit Nebulan uuteen Turun yksikköön käynnistetään välittömästi. Tavoitteena on, että jo vuonna 2017 Turun seudun pk-yrityksille tulee saataville koko Nebulan kustannustehokas IT- ja pilvipalvelutarjonta.

Erityisesti pilvipalveluiden käytön voimakas kasvu ja pk-yritysten halu modernisoida omia IT-ympäristöjään ovat toimineet Nebulan kasvun vetureina. Nyt Nebulan palvelut tulevat aidosti saataville myös Turun seudulla sijaitseville asiakkaille.

”Olemme jo pidemmän aikaa kartoittaneet Suomesta uusia alueita, minne voisimme laajentua pääkaupunkiseudun lisäksi. Turku osoittautui luontevaksi ensimmäiseksi askeleeksi tukemaan tulevaisuuden kasvusuunnitelmiamme. Haluamme olla suomalaisille pk-yritysasiakkaillemme aidosti lähellä oleva toimija ja tämän vuoksi paikallinen läsnäolo on tärkeää. Nyt avattava Turun toimipiste tuo seudun pk-yrityksille paikallisen läsnäolon lisäksi tarjolle myös koko Nebulan yli 165 ammattilaisen tuen ja kilpailukykyisesti hinnoitellut, laadukkaat palvelumme”, toteaa Nebulan operatiivinen johtaja Jani Tyyni.

 

Lisätietoja:

Jani Tyyni, COO, Nebula Oy
Sähköposti: jani.tyyni@nebula.fi
Puhelin: +358 50 432 4415

 

Nebula lyhyesti

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava IT- ja pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko IT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 165 alan ammattilaisen voimin. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 35 miljoonaa ja toimintamme on aina ollut kannattavaa. Nebula on osa Telia Company -konsernia.

www.nebula.fi