Uutinen

INCLOUD 9 -PALVELUN KEHITTÄMISHANKKEET ETENEVÄT: LTK-OBJ -OBJEKTIVARASTOPALVELU POISTUU KÄYTÖSTÄ

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja kehittää INcloud 9 -palvelun käyttökokemusta yhä asiakaslähtöisemmäksi. Kevään aikana toimme INcloud 9 -palvelun kuormantasaukseen ominaisuuksia SSL-sertifikaattien purkamiseen, ja tulevaisuudessa kehitystyötä tullaan jatkamaan edelleen. Tavoitteena on mm. hyödyntää laajemmin Telian Helsinki Data Center -keskusta.

Kuuntelemme myös saamaamme asiakaspalautetta tarkalla korvalla ja olemme huomioineet sen, että palvelinvirtualisoinnin tarpeisiin toivotaan uusia ominaisuuksia. Mitä tulee uusimpiin teknologioihin, kuten objektivarastoihin ja PaaS-palveluihin, pyrimme hyödyntämään vahvemmin Amazonin ja Microsoftin pilvinatiiveja ominaisuuksia osana kokonaisratkaisuja.

Osana edellä mainittua INcloud 9 -palvelun kehitysstrategiaa tulemme vaiheittain ajamaan alas uusmyynnistä poistuneita, vähän käytettyjä palveluominaisuuksia. Tämän myötä LTK-OBJ -objektivarastopalvelu tullaan poistamaan tarjoomastamme 1.4.2019. Palvelun tilalle suosittelemme AWS S3- ja Azure Blob -palveluita, jotka ovat kustannustehokkaita ja suorituskykyisiä vaihtoehtoja. Tarvittaessa apua saa asiantuntijoiltamme.

Olemme Amazon AWS:n Advanced Consulting Partner -tason kumppani ja virallinen jälleenmyyjä. AWS-ympäristön saa siis vaivattomasti samalle laskulle Nebulan palveluiden kanssa. Mikäli yrityksesi tarvitsee apua migraatiossa, ota yhteyttä myyntiimme.

OTA YHTEYTTÄ
 

LTK-OBJ -palvelu toimii vielä toistaiseksi kuten ennenkin. Palvelu tulee korvata 1.4.2019 mennessä, minkä jälkeen API-rajapinnat menevät kiinni.