Uutinen

INcloud 9 -pilvipalveluun uusi toivottu ominaisuus: VPN-tunnelin rakentaminen pilvialustan ja oman toimipisteen välillä nyt mahdollista

Tavoitteenamme on pitää INcloud 9 -pilvipalvelu aina ajan tasalla ja kehittää siihen jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Uusien kehityskohteiden löytämiseksi kuuntelemme aktiivisesti saamaamme palautetta ja käyttäjien toiveita.

Nyt INcloud 9 -palveluun lanseerataan uusi ominaisuus: VPNaaS. Tekemiemme käyttäjätutkimusten perusteella VPNaaS on yksi eniten toivottuja ominaisuuksia. Uudistuksen myötä on mahdollista rakentaa VPN-tunneli INcloud 9 -palvelun ja oman toimipisteen välillä.

Vaikka aiemmin tunnelin rakentaminen on saatu toteutettua palomuuripalvelun tai yksittäisen gateway-palvelimen kautta, VPNaaS tarjoaa tähän huomattavasti luotettavamman ja näppärämmän tavan. Alla on listattuna esimerkkejä ominaisuuden käyttötavoista.

  • Omasta toimistoverkosta suora hallintayhteys suojatun yhteyden yli INcloud 9 -palvelussa sijaitseviin palvelimiin.
  • INcloud 9 -palvelusta julkaistaan yrityksen sisäverkkoon palveluita suojatun VPN-yhteyden yli.
  • Datan siirtäminen ETL jobeilla suojatusti mm. eri pilvialustojen välillä.


Keskeisiä ominaisuuksia

  • Itsepalveluna käyttöön WebUI- tai CLI-työkaluilla.
  • Suorituskyky tyypillisesti n. 200-400 Mb/s (vaihteluväli riippuen valituista algoritmeista n. 200-900 Mb/s)>
  • IPSec-yhteensopiva, kohde voi olla esimerkiksi Fortinet-palomuuri tai AWS VPC.Veloitus käytön mukaan per VPN tunneliminuutti. Erittäin kustannustehokas, 25 €/kk per VPN-tunneli.


Miten saat ominaisuuden käyttöön?

Ominaisuuden julkaisun jälkeen käyttöliittymään on tullut verkon alle näkyville mahdollisuus konfiguroida VPN käyttöön niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille.

Tutustu dokumentaatioon tarkemmin

Ohjeet VPNaaS-yhteyden muodostamiseen löydät täältä